. خدا برسه به دادتون اینجا درس شده فقط واس رسوایی دست از پا خطا کنی اسمت رفته توی لیست میگی نه نگاه کن .
شخصیت زشت امروزمونم کسی نیست جز دوست قدیمیمون که ماه هاست ازش بی خبریم و بی معرفت هم هستش کسی نمیتونه باشه جز آقای @!. Meysam
حالا این دفه رو افتخاری شخصیت بد و به خانم @Valuable فرزانه خانم میدیم که فکر نکنه حواسمون نیست و کم رنگ شده تو انجمن
توجه داشتین؟انوش مظلوم؟ شخصیت بد و اهدا میکنیم به انوش جااان که صفت مظلوم از آن خود میدونه ولی اگه آب باشه شنا گر ماهریه و اونقدر آسه آسه حریف و از پا در میاره که خودشم حس نمیکنه که این کار و انجام داده: @Anoosh
های های شخصیت زشت هفته رو میدم به آقای انوش که به دلایل ناشناخته ای من را ترد و از میدان به در میکنه هر چند که من خیلی دوسش دارم.ولی یهو حالت تدافعی گرفته نسبت به من @Anoosh
واقعا جنبه نداری خودت چند خط بالاتر تو چت نوشتی: انوووووووووووو،ش چهارشنبه در 7:44 صبح - jESi: انوووووووووووووووووش چهارشنبه در 7:46 صبح - jESi: انوش چه داری؟ چهارشنبه در 7:46 صبح - jESi: انشاالله آخرت چهارشنبه در 7:48 صبح - jESi: انوش جان خوابت ریخته به هم.یکم سه میزنی چهارشنبه در 7:53 صبح - jESi: خانم مدیر مواظب منوش جان باش من برفتم چهارشنبه در 7:58 صبح - Valuable: جسی ، آرام باش یکم سه میزنی یعنی چه ؟یعنی قاطی کردی خل شدی . منم بدون اینکه بدم بیاد گفتم جسی مودب باش حالا شخصیت زشت کیه ؟
و شخصیت بد این هفته رو میدیم به عمو لئو چون این تبصره رو با این حرکات و رفتارش نسبت به احترام به خانم ها ،داره نادیده میگیره ماده ۵۲ لایحه «صیانت، کرامت و تأمین امنیت بانوان در برابر خشونت» @leo.antique