نه دیگه .. گفتم کوچیک ترین عددی که بخش پذیره به ۹ چیه ، ۹ عه :دی البته بازم خطا و آزمون :/ شما جور دیگه حل کردی ؟!
من بگم ؟ من بگم ؟ کودک درون و این صوبتا اینطوریه که الگو بازگشتیه و هر عدد داره عدد قبلیِ خودشو می شماره ، عدد اولی یک ئه و خب بعدی میشه 11 ، به این معنی که "یه دونه یک" بعدی میشه 21 ، یعنی عدد قبلی ، دوتا یک داشته ، بعد "یه دونه 2، یه دونه 1" =1211 و به همین ترتیب تا آخر
عدد اول 1 هست بعدی 11( یعنی ی دونه یک) بعدی رو نوشته 21( یعنی دو تا یک )...درواقع هر عدد در الگو تعداد عدد با خود عدد در عدد قبل از خودش رو بیان میکنه...عدد ,13112221 اخرین عدد دنباله بود که عدد بعد از این بصورت زیر بدست اومده ی دونه 1 ی دونه 3 دوتا 1 سه تا 2 و ی دونه 1 پس میشه جواب 1113213211
حالا یه مسئله دیگه اگر پنج نقطه بطور راندوم روی یک کاغذ بکشیم (روی یک خط نباشند )همیشه میتوانیم باوصل کردن چهار تای آنها به هم یک چهار ضلعی کوژ بدست آوریم (همه زاویه های آن کمتر از ۱۸۰ درجه ). برای یک پنج ضلعی ۹ نقطه لازم است و برای شش ضلعی ۱۷ نقطه آئا میتوانید بگوئید برای یک n ضلعی چند نقطه لازم است مثلا برای یک ده ضلعی
تعداد نقاط لازم برای n ضلعی کوز از رابطه زیر بدست میاد n به توان 2+ (n+3) مثلا برای ده ضلعی محدب به 113 نقطه نیاز هست. (امکان نوشتن عبارات ریاضی اینجا امکانپذیر نیست؟)