ღღ_______ yakamoz _______ღღ عصری است غریب و آسمان دلگیر است افسوس برای دل سپردن دیر است هر بار بهانه ای گرفتیم و گذشت عیب از من و توست ، عشق بی تقصیر است -------------------- چه زیباست نوشتن وقتی می دانی او می خواند چه زیباست سرودن وقتی می دانی او می شنود و چه زیباست جنون وقتی می دانی او می بیند ------------------- گر می خوای صد سال زندگی کنی من می خوام یه روز کمتر از صد سال زندگی کنم چون من هرگز نمی تونم بدون تو زنده باشم ------------------- من یک قطره ام تو یک دریا؛من یک پرنده ام تو آواز؛من یک ابرم تو یک دریا؛من یک بهانم تو دلیل پرواز ------------------- هجوم خواب ها پلک مرا از پا نمی انداخت؛چه شب هایی طلوعت را به جانم منتظر بودم ------------------- مهربانی و صداقت تو درست به ظرافت گلبرگ های یک گله نوشکفته است که برای یه پروانه خسته بهترین جای رسیدن به آرامشه ------------------- من چه كنم خیال تو منو رها نمی كنه اما دلت به وعده هاش یه كم وفا نمی كنه من ندیدم كسی رو كه مثل تو موندگار باشه آدم خودش رو كه تو دل اینجوری جا نمی كنه -------------------- ღღ_______ yakamoz _______ღღ
-------------------- در حضور خار ها هم میشود یک یاس بود / در هیاهوی مترسک ها پر از احساس بود میشود حتی برای دیدن پروانه ها / شیشه های مات یک متروکه را الماس بود کاش میشد ، حرفی از کاش میشد هم نبود / هرچه بود احساس بود و عشق بود و یاس بود ----------------------- من ناخدای عشقم ، طوفان حریف من نیست / من عاشق تو هستم مجنون رقیب من نیست ----------------------- در ان زمان که وفا قصه برف و تابستان است ، و صداقت گل نایابی است به چه کسی باید گفت ، با تو خوشبخت ترین انسانم . . . ؟ ----------------------- بازدلم یادشمامیكند یادهمان لطف وصفا میكند این دل بی كینه همیشه تورا برسر سجاده دعا میكند گرچه درون دل ماجای توست بازدلم یادشما میكند ----------------------- زندگی در گذر حادثه هاست ، گاه تلخ است و گهی شیرین است دل ما در پس این تلخی و شیرینی هاست ، صاف و صادق بماند زیباست . . ----------------------- گر تو را با ما تعلق نیست ، مارا شوق هست گر تو را بی ما صبوری هست ، ما را تاب نیست . . ----------------------- بعد تو دگر هستی ما پا نگرفت / بعد از تو کسی در دل ما جا نگرفت در کلبه تنهائی خود پوسیدم / بعد از تو کسی سراغ ما را نگرفت . . ----------------------- عشق است در فال همه ، جز من که دارم واهمه . . . -----------------------
----------------------- نمیدانم گنجشک ها که شبیه هم هستند ، چه طور همدیگر و میشناسن و نمیدانم چند نفر شبیه من هستند که تو دیگر مرا نمیشناسی . . ----------------------- ایمان داشته باش که کمترین مهربانی ها از ضعیفترین حافظه ها پاک نمیشوند پس چگونه فراموش خواهی شد تو که پیشه ات مهربانی است . . . ؟ ----------------------- در حضور خار ها هم میشود یک یاس بود / در هیاهوی مترسک ها پر از احساس بود میشود حتی برای دیدن پروانه ها / شیشه های مات یک متروکه را الماس بود کاش میشد ، حرفی از کاش میشد هم نبود / هرچه بود احساس بود و عشق بود و یاس بود ----------------------- من ناخدای عشقم ، طوفان حریف من نیست / من عاشق تو هستم مجنون رقیب من نیست ----------------------- در ان زمان که وفا قصه برف و تابستان است ، و صداقت گل نایابی است به چه کسی باید گفت ، با تو خوشبخت ترین انسانم . . . ؟ ----------------------- دلی را نشکن شاید خانه خدا باشد کسی را تحقیر مکن شاید محبوب خدا باشد از کمکی دریغ مکن شاید کلید بهشت باشد سر نماز اول وقت حاضر شو ، شاید آخرین دیدارت با خدا باشد در زمین ----------------------- آن لحظه که قلبت به خدا نزدیک است / آن لحظه که دیده ات ز اشک خیس است یاد آر که محتاج دعایت هستم -----------------------
----------------------- درطلوع یک دوستی هرگز غروبی نیست پس زندگی کن برای کسی که دوستش داری ----------------------- دیدمت یک شب به دریا خیره بودی تا سحر/ کاش دریای تو بودم دل به دریا میزدی… ----------------------- نه ازآشنایان وفا دیده ام نه از باده . نوشان صفا از نامردمیها نرنجد دلم که ازچشم خودهم خطادیده ام ----------------------- هم رازکویرم تب باران دارم. درسینه دلی شکسته پنهان دارم . برگوشه سنگ قبرمن بنویسید. من هرچه که دارم ازرفیقان دارم ----------------------- تبسم تو تجسم تمام خوبی هاست به تبسمت سوگند که شاد بودنت آرزوی ماست ----------------------- منحنی قلب من مشتق گیسوی توست خط مماس دلم تابع ابروی توست ----------------------- زندگی مثل یه پل قدیمیه! به این فکر نکن که اگه تنها ازش بگذری دیرتر خراب میشه، به این فکر کن اگه افتادی یکی باشه دستتو بگیره… ----------------------- کاش درآسمان سکوتت لکه ابری بودم تابرای همه دلتنگیهایت میباریدم(بیشتر از ضربان قلبت دوستت دارم) ----------------------- امشب به رسم عاشقی یادی زیاران می کنم، درغربتی تاریک و سرد از غم حکایت می کنم، امشب وجودم خسته است از سردی دلهای سرد، آیا توهم دریاد من هستی در این شبهای سرد…؟ ----------------------- خداوندا ! به پیمان مقدس دوستی سوگند،بهترین درودهایم نثار آنانی باد که کاستیهایم را میبینند و باز دوستم دارند ----------------------- شبی از پشت یک تنهایی نمناک و بارانی، تو را با لهجه گلهای نیلوفر صدا کردم، تمام شب برای با طراوت ماندن باغ قشنگ آرزوهایت دعا کردم -----------------------
----------------------- اگر فکر کردى ازت خوشم میادو برام خیلى عزیزى و دلواپستم واگه نبینمت دلم برات تنگ میشه . . . . براى اولین بار درست فکر کردى ----------------------- تو که یک گوشه چشمت غم عالم ببرد حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد ----------------------- در فصل تگرگ عاشقت میمانم / با ریزش برگ عاشقت میمانم هر چند تبر به ریشه ام میکوبی / تا لحظه مرگ عاشقت میمانم ----------------------- آسمان جای عجیبیست نمیدانستیم / عاشقی کار غریبیست نمیدانستیم عمر مدیون نفس نیست نمیدانستیم / عشق کار همه کس نیست نمیدانستیم ----------------------- شبی از سوز گفتم قلم را / بیا بنویس غم های دلم را قلم گفتا برو بیمار عاشق ، ندارم طاقت این بار غم را ----------------------- تو طراوت باران ، تو سخاوت زمینی / تو کرانه های قلبم ، بهترین ، تو بهترینی زندگی با تو برایم بوی ریحان میدهد / بی تو اما بوی ریحان ، بوی زندان میدهد ----------------------- ایمان داشته باش که کمترین مهربانی ها از ضعیفترین حافظه ها پاک نمیشوند پس چگونه فراموش خواهی شد تو که پیشه ات مهربانی است . . . ؟
جا برای گنجشک زیاد است ولی ، به درختان خیابان تو عادت دارم . باز امشب غزلی کنج دلم زندانی است ، آسمان شب بی حوصله ام طوفانی است ، هیچ کس تلخی لبخند مرا درک نکرد ، های های دل دیوانه من پنهانی است . دوست دارم شب را به غم تو سر کنم ، دفتری را از اشک چشمم تر کنم ، نام آن دفتر نهم دیوان عشق ، عشق را عنوان آن دفتر کنم . تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم ، شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم ، تو چیستی که از هر موج تبسم تو ، بسان قایق سرگشته ی روی مردابم .
خود خانه و کاشانه ای ندارم ، اما در عمق آرزوی من این است ، که در دل تو خانه ای داشته باشم ، به مساحت یک قلب . رفتنت آغاز ویرانیست حرفش را نزن ، ابتدای یک پریشانی است حرفش را نزن ، دوست داری بشکنی قلب پریشان مرا ، دل شکستن کار آسانی است حرفش را نزن . بخند ای عشق ای امید فردا که من خندیدنت را دوست دارم ، به باغ خاطرم هر روز و هر شب تو را تنهای تنها دوست دارم ، منم چون ماهی افتاده در شن تو را مانند دریا دوست دارم ، نگاهی کن به من ای عاشق دل تو را مانند رویا دوست دارم . وقتی تنهاییم دنبال یک دوست می گردیم ، وقتی پیداش کردیم دنبال عیب هاش می گردیم ، وقتی از دستش دادیم دنبال خاطره هاش می گردیم و باز تنهاییم ! تو اگر می دانستی که چه زخمی دارد خنجر از دست رفیقان خوردن ، از من خسته نمی پرسیدی که چرا تنهایی ؟
تمام محبتت را به پای دوستت بریز نه تمام اعتمادت را . (امام علی علیه السلام) خواهم که دهم جان به تو میل دلم اینست ، ترسم که پسندت نشود مشکلم اینست ، پروا مکن از قتل من امروز که فردا ، شرط است نگویم به کسی قاتلم اینست ، هرگز نروم جای دگر از سر کویت ، تا جان بود اندر تن من منزلم اینست ، جز وصل رخ دوست نخواهم ز خدا هیچ ، در دهر امیدی که بود در دلم اینست . امروز را می شناسم با همه زیباییش ، با همه روشنیه خورشیدش که هیچ نمی خواهد بگوید همچون گذشته جز یک کلام ، قدر امروز را بدان که همیشه فردایی در کار نیست . نازنین بدون تو دنیا رو باور ندارم ، با تو از رمز طلسم قصه سر در میارم ، لحظه ی سقوط من دست تو مثل معجزه اس ، شب میترسه از خودش وقتی میگم دوست دارم . خصلت آدما اینه که فراموشکارن ، اگه تو بری یکی دیگه رو در آغوش دارن .
جا برای گنجشک زیاد است ولی ، به درختان خیابان تو عادت دارم . باز امشب غزلی کنج دلم زندانی است ، آسمان شب بی حوصله ام طوفانی است ، هیچ کس تلخی لبخند مرا درک نکرد ، های های دل دیوانه من پنهانی است . دوست دارم شب را به غم تو سر کنم ، دفتری را از اشک چشمم تر کنم ، نام آن دفتر نهم دیوان عشق ، عشق را عنوان آن دفتر کنم . تو کیستی که من اینگونه بی تو بی تابم ، شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم ، تو چیستی که از هر موج تبسم تو ، بسان قایق سرگشته ی روی مردابم . بهم نگی ندید بدید،نگی منو دید پرید ، بمونه بین خودمون ، به یادتم خلی شدید
سهم هر کسی که باشی خوش به حال روزگارش، آخه پاییز و زمستونش میشه رنگ بهارش ۲-کبوترم، لانه ی من بام توست، کجا روم؟ مرغ دلم رام توست، پادشه کشور عشقم ولی، نگین انگشتری ام نام توست ۳-اتل متل پریوش دلم برات رفته غش، چه با پیام چه با تک، دوست دارم وروجک ۴-اگر پنهانی از چشمم ولی در خاطرم هستی وفا دارم به عهد خود اگر اهل وفا هستی ۵-صداقت و مهربانیت را می ستایم.صداقت را از کلامت و مهربانیت را از نگاهت ۶-اگه قصر شاهی تو واسه من جایی نداره کلبه ی خاکی قلبم قابل تو رو نداره ۷-در عشق حداقل قطره ای جنون هست و در جنون هم همیشه دریایی از عشق ۸-خاطراتم تلخ٬یاد تو همیشه شیرین٬تا ابد فکر تو هستم نازنین رفیق دیرین ۹-من همان قاب تهی٬خسته و بی تصویرم که برای تو و تصویر دلت میمیرم ۱۰-من به آمار این شهر مشکوکم اگر این شهر پر از آدم هاست پس چرا این همه دل ها تنهاست ۱۱-اگه شدم عاشق تو٬نذار که بی تاب بمونم٬لالایی شبم تویی٬نذار که بی خواب بمونم ۱۲-خون که قرمزه رنگ عشقه اما اشک که بی رنگه درد عشقه ۱۳-آنچنان کز برگ گل عطر گلاب آید برون تا که نامت میبرم از دیده آب آید برون ۱۴- گفتا غم تو دارم ، گفتا چشت در آید ، گفتم که ماه من شو ، گفتا دلم نخواهد. ۱۵-دیگه این پنجره از دیدن من خسته شده انگاری کتاب عشق من و تو دیگه بسته شده