Never Have I Fallen Your lips speak soft sweetness Your touch a cool caress I am lost in your magic My heart beats within your chest I think of you each morning And dream of you each night I think of your arms being around me And cannot express my delight Never have I fallen But I am quickly on my way You hold a heart in your hands That has never before been given away --------------------------------------------------- Your Name I wrote your name in the sky, but the wind blew it away. I wrote your name in the sand, but the waves washed it away. I wrote your name in my heart, and forever it will stay. --------------------------------------------- A gentle word like a spark of light, Illuminates my soul And as each sound goes deeper, It's YOU that makes me whole There is no corner, no dark place, YOUR LOVE cannot fill And if the world starts causing waves, It's your devotion that makes them still And yes you always speak to me, In sweet honesty and truth Your caring heart keeps out the rain, YOUR LOVE, the ultimate roof So thank you my Love for being there, For supporting me, my life I'll do the same for you, you know, My Beautiful, Darling Wife. ------------------------------------------ A stranger you were once. Then, with a gentle look you took my hand. As our lives engaged, you lit my life and I held both your hands. Now that decades have passed, ours souls have indeed become one. How fortunate we are that we have found the love so true that everyone dreams about.
اثره بسیار زیبا روباصدای رویایی {ویتنی هوستون }شعر و ترجمشم اگر بايد بمانم I would only be in your way باید تنها آنگونه باشم که تو می خواهی So I'll go, but I know پس من ميروم، اما ميدانم I'll think of you every step of the way كه در جاي جاي مسيرم به تو فكر خواهم كرد And I will always love you و هميشه عاشقت خواهم بود I will always love you هميشه عاشقت خواهم بود You, my darling you تو، اي عزيز من Bittersweet memories خاطرات تلخ و شيرين that is all I'm taking with me تمام چيزيست كه از تو همراه برده ام So, goodbye پس خداحافظ Please, don't cry خواهش ميكنم گريه نكن We both know I'm not what you, you need هر دوي ما ميدانيم كه من چيزي كه تو نیاز داری نيستم And I will always love you و من هميشه عاشقت خواهم بود I will always love you هميشه عاشقت خواهم بود I hope life treats you kind اميدوارم زندگي با تو مهربانانه رفتار كند And I hope you have all you've dreamed of و اميدوارم به همة آرزوهايي كه داري برسي And I wish to you, joy and happiness و برايت آرزوي شادي و شادكامي ميكنم But above all this, I wish you love اما بالاتر از همه اينها برايت آرزوي عشق ميكنم And I will always love you و من هميشه عاشقت خواهم بود I will always love you هميشه عاشقت خواهم بود I will always love you هميشه عاشقت خواهم بود I will always love you هميشه عاشقت خواهم بود I will always love you هميشه عاشقت خواهم بود I, I will always love you من، هميشه عاشقت خواهم بود You, darling, I love you عزيزم، دوستت دارم Ooh, I'll always, I'll always love you هميشه، هميشه دوستت خواهم داشتی
Remember me when I am gone away, Gone far away into the silent land; When you can no more hold me by the land; Nor I half turn to go yet turning stay. Remember me, when no more day by day you tell me of our future that you palann’d: only remember me; you understand It will be late to counsel then or pray. yet if you should forget me for a while and afterwards remember, do not grieve:For if the darkness and corruption leaveA vesige of the thoughts that once I had, Better by far you should forget and smile Than that you should remmeber and be sad.<?XML:NAMESPACE PREFIX = O /> «مرا به یاد آور» مرا به یاد آور آنگاه که خواهم رفت آنگاه که به سرزمین سکوت خواهم رفت آنگاه که دستان تو دیگر جایی برای آرمیدن من نخواهد بود نه... دیگر هیچگاه بر نخواهم گشت برای بودن، در کنار تو مرا به یاد آور آنگاه که روزها از پس روزها نمیآیند مرا به یاد آور آنگاه که در بارهی نقشههایی میگویی که برای آیندهمان کشیدهای میدانی که اکنون دیر است برای گفتوگو کردن برای دعا خواندن غمگین نباش اگر باید اندک زمانی فراموشم کنی... که باز به یادم خواهی آورد برای رهایی از تاریکی و فساد اینکه به خاطرم آوری و غمگین باشی اینکه رد پای من بر گذرگاه افکارت حک شود، بهتر است از همه چیز را فراموش کردن و لبخند زدن.
Hail Love, hail Love, because Love is divine It is tender, it is beautiful and benign What passion, what passion, we are burning like the sun It is hidden and obscure, it is an obvious sign. We’ve fallen, we’ve fallen, it is hard to rise up We know not, we know not, this complex chaotic design. زهی عشق، زهی عشق که ما راست خدایا چه نغز است و چه خوب است و چه زیباست خدایا چه گرمیم، چه گرمیم از این عشق چو خورشید چه پنهان و چه پنهان و چه پیداست خدایا فتادیم، فتادیم بدان سان که نخیزیم ندانیم، ندانیم چه غوغاست خدایا ********* Each breath is a song of love From left and right, pass us by We’ll return to the world above Such fate no-one can defy. We have come from the skies Befriended angels in heaven To the same place we will rise To that city past skies seven. We are above the skies And angels we transcend Why should we compromise? The House of Songs is our end. With good fortune may we live Fate is contradictory, Gladly our lives may we give Worldly pride victory. هر نفس آواز عشق میرسد از چپ و راست ما به فلک میرویم عزم تماشا که راست ما به فلک بودهایم یار ملک بودهایم باز همان جا رویم جمله که آن شهر ماست خود ز فلک برتریم وز ملک افزونتریم زین دو چرا نگذریم منزل ما کبریاست گوهر پاک از کجا عالم خاک از کجا بر چه فرود آمدیت بار کنید این چه جاست ******* Go to sleep Leave me alone At nights I leap Up, on my own. With waves of desire Day and night, all alone Compassion inspire Else vengeful fits are thrown. From me run away Afflictions I’ve sown For wholeness must pray Else hardships are grown. رو سر بنه ببــــالین تنهــــا مـــرا رهـــا کـــــن ترک من خـــــراب شبگرد مبتـــــــــلا کــــــن مایم و مــــوج ســودا شب تــــا بروز تنـــهــــا خـــــواهی بیا ببخشاء خـــواهــی برو جفا کــن از من گـــریــز تـــا تو هـــم در بــــلا نیفتــــی بگزین ره سلامت تــــــرک ره بـــــلا کــــــــن ********* I need a lover and a friend All friendships you transcend And impotent I remain You are Noah and the Ark You are the light and the dark Behind the veil I remain You are passion and are rage You are the bird and the cage Lost in flight I remain You are the wine and the cup You are the ocean and the drop While afloat I remain یار مرا غار مرا عشق جگرخوار مرا یار تویی غار تویی خواجه نگهدار مرا نوح تویی روح تویی فاتح و مفتوح تویی سینه مشروح تویی بر در اسرار مرا نور تویی سور تویی دولت منصور تویی مرغ که طور تویی خسته به منقار مرا قطره تویی بحر تویی لطف تویی قهر تویی قند تویی زهر تویی بیش میازار مرا ******* Upon which path did I tread So I return, all else I dread; From Beloved being apart In the creed of Love is being misled. If I find another in the whole town Ain’t but a sign pointing to the Beloved. I said this is no easy path In each step a thousand traps spread آن ره که من آمدم کدامست ای دل تا باز روم که کار خامست ای دل در هر گامی هزار دامست ای دل نامردان را عشق حرامست ای دل اندر همه شهر اگر کسی هست والله که اشارتی تمامست گفتم که مگر رهیست آسان در هر قدمی هزار دامست ******** Alas that beautiful beloved where hence? Alas that graceful Goddess where hence? In our midst like a candle brightly shone Where hence, alas, without us where hence? Like a shivering leaf my heart constantly moan Beloved left at midnight, where hence? عجب آن دلبر زیبا کجا شد عجب آن سرو خوش بالا کجا شد میان ما چو شمعی نور میداد کجا شد ای عجب بیما کجا شد دلم چون برگ میلرزد همه روز که دلبر نیم شب تنها کجا شد
The children of humanity areeach others limbs That shares an origin in theircreator When one limb passes its daysin pain The other limbs can not remaineasy You who feel no pain at thesuffering of others It is not fitting you be calledhuman بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی
I just wanna be with you No matter what they say Just wanna be with you Every night and every day Cold nights, dark days I wanna be with you I just wanna be with you Till the final curtain falls Just wanna be with you Then know nothing at all Cold nights, dark days I wanna be with you Wanna be with you I know there's a price to pay For doing what we do But I just wanna be with you Just wanna be with you Don't wanna hold you down Whatever that you do Shine on, sweet angel 'Cos I just wanna be with you I wanna be with you ----------- متن ترجمه شده به فارسي -------------------------------- فقط ميخوام با تو باشم از : كريس را ------ فقط ميخوام با تو باشم .. مهم نيست اونها چي ميگن ... فقط ميخوام با تو باشم ... همه شبها و همه روزها ... شبهاي سرد ، روزاي تار... من ميخوام با تو باشم .... - تا آخر آبشار نيستي ( تا آخر نمايش مرگ ) فقط ميخوام با تو باشم.. پس بدون كه ابدا چيزي نيست ( برام )... شبهاي سرد و روزهاي تار .... - ميدونم كه بهايي داره ... اين كاري كه ما ميكنيم .. اما ... من فقط ميخوام با تو باشم .. فقط با تو باشم ... نميخوام اون پايين نگهت دارم ( بيبينمت )... گرچه تو اين كارو ميكني ... (پس) بدرخش اي فرشته شيرين ... چرا كه من فقط ميخوام با تو باشم ... ميخوام با تو باشم....
all moments are beautiful only you have to be receptive and surrending all moments are blessing only you have to be capable of seeing تمام لحظه ها زيباست فقط تو بايد پذيرنده باشي و اماده تسليم تمام لحظه ها سرشار از نعمت است فقط تو بايد توانايي ديدن داشته باشي
Self Control lyrics Artist: Laura Branigan Album: Self Control Buy Self Control CD Lyrics: Self Control Oh, the night is my world City light painted girl In the day nothing matters It´s the night time that flatters In the night, no control Through the wall something´s breaking Wearing white as you´re walkin´ Down the street of my soul You take my self, you take my self control You got me livin´ only for the night Before the morning comes, the story´s told You take my self, you take my self control Another night, another day goes by I never stop myself to wonder why You help me to forget to play my role You take my self, you take my self control I, I live among the creatures of the night I haven´t got the will to try and fight Against a new tomorrow, so I guess I´ll just believe it That tomorrow never comes A safe night, I´m living in the forest of my dream I know the night is not as it would seem I must believe in something, so I´ll make myself believe it That this night will never go Oh-oh-oh, oh-oh-oh, oh-oh-oh, oh-oh-oh Oh-oh-oh, oh-oh-oh, oh-oh-oh, oh-oh-oh Oh, the night is my world City light painted girl In the day nothing matters It´s the night time that flatters I, I live among the creatures of the night I haven´t got the will to try and fight Against a new tomorrow, so I guess I´ll just believe it That tomorrow never knows A safe night, I´m living in the forest of a dream I know the night is not as it would seem I must believe in something, so I´ll make myself believe it That this night will never go Oh-oh-oh, oh-oh-oh, oh-oh-oh, oh-oh-oh, oh-oh-oh You take my self, you take my self control You take my self, you take my self control You take my self, you take my self control You take my self, you take my self control You take my self, you take my self control You take my self, you take my self control You take my self, you take my self control You take my self, you take my self control You take my self, you take my self control You take my self, you take my self control ... [fade out]
T he road not taken Two roads diverged in a yellow wood And sorry I could not travel both And be one traveler, long I stood And looked down one as far as I could دو راه در جنگلی زرد از هم جدا می شدند اماحیف كه نتوانستم از هردو بروم فقط یك رهرو بودم ایستادم و تا آنجا كه چشم كارمی كرد، تاآنجا كه جاده در میان بوته ها گم می شد نگاه كردم Then took the other, as just as fair, And giving perhaps the better claim, Because it was grassy and wanted wear, Though as for that the passing there Had worn them really about the same, بی طرفانه سعی كردم یكی را انتخاب كنم به این دلیل كه علف پوش بود و كمتر از آن گذشته بودند اگر چه، انگار، هردو به یك اندازه مورد استفاده قرار گرفته بورند. And both that morning equally lay In leaves no step had trodden black Oh, I kept the first for another day ! Yet knowing how way leads on to way, I doubted if I should ever come back. آن روز صبح، هردو یك جور به نظر می آمدند پر از برگ،جوری كه گویی هیچ كس بر آنها قدم نگذاشته است آه، روز بعد اولی را انتخاب كردم كه به راه ها ی دیگری ختم می شد اما نمی دانستم كه با گام نهادن در آن دیگر هرگز قادر به بازگشت نخواهم بود I shall be telling this with a sigh Somewhere ages and ages hence: Two roads diverged in a wood, and I - I took the one less traveled by, And that has made all the difference. سالهای سال بعد، یك روز با آه و حسرت به خودم می گویم : دوراه درجنگلی از هم جدا می شدند ومن - آن راهی را در پیش گرفتم كه كمتر كسی از آن رفته بود وهمه ی تفاوت در همین است
تر جمه چند شعر از شیمبورسكا کجا میرود آهویِ نوشته، در جنگلِ نوشته؟ میخواهد بنوشد از چشمهای که پوزهاش را منعکس میکند به شکلِ یک کُپی؟ چرا سرش را بلند میکند، صدائی شنیده است؟ رویِ چهار پا ایستاده، حقیقت را وام میگیرد وُ گوش تیز میکند زیرِ انگشتهایم. سکوت- واژهای که خش خش میکند رویِ کاغذ و میبرد سمتِ واژهیِ " جنگل " شاخههایِ آویزان. به جَست وُ خیز میفریبند بر صفحهیِ سفید حروفِ الفبایِ به خطا رسیده از اینجا که نجاتی در کار نیست جملهها را به ستوه اوردهاند. در قطرهیِ جوهر، اما چکهیِ بامعنائی هست، از شکارچی و نگاهش در کمین آمادهیِ جهیدن از سراشیبِ پیشانی، گِردِ آهو و تیر، آمادهیِ پرتاب. فراموش میکنند که این زندگی نیست. قانونهایِ دیگری حکم میکند اینجا، سیاه برسفید. من رقم میزنم عمر یک لحظه را در ابدیتهایِ کوچکتری تقسیم میشود، لبریز از گلولههایِ بازِ ایستاده در پرواز. تا ابد دستها، اگر من بگویم، هیچ. بی میلِ من برگی نمیافتد از درخت، یا علفی خم نمیشود زیرِ نقطهیِ سُم. پس، آیا جهانی هست که سرنوشتِ خودمختارش در اختیارِ من باشد؟ که من اسیر کنم یک لحظه را با غل و زنجیرِ علامتهای نوشتاری؟ حضوری به فرمان من به کمال؟ شادیِ نوشتن فرصتِ جاودانه شدن انتقام از یک دستِ مرگبار. عشق در نگاه اول هردو بر این باورند كه حسی ناگهانی آنها را به هم پیوند داده. چنین اطمینانی زیباست، اما تردید زیبا تر است. چون قبلا همدیگر را نمی شناختند، گمان می بردند هرگز چیزی میان آنها نبوده. اما نظر خیابان ها، پله ها و راهروهایی كه آن دو می توانسته اند از سال ها پیش از كنار هم گذشته باشند، در این باره چیست؟ دوست داشتم از آنها بپرسم آیا به یاد نمی آورند شاید درون دری چرخان زمانی روبروی هم؟ یك ببخشید در ازدحام مردم؟ یك صدای اشتباه گرفته اید در گوشی تلفن؟ - و لی پاسخشان را می دانم. - نه، چیزی به یاد نمی آورند. بسیار شگفت زده می شدند اگر می دانستند، كه دیگر مدت هاست بازیچه ای در دست اتفاق بوده اند. هنوز كاملا آماده نشده كه برای آنها تبدیل به سرنوشتی شود، آنها را به هم نزدیك می كرد دور می كرد، جلو راهشان را می گرفت و خنده ی شیطانیش را فرو می خورد و كنار می جهید. علائم و نشانه هایی بوده هر چند ناخوانا. شاید سه سال پیش یا سه شنبه ی گذشته برگ درختی از شانه ی یكیشان به شانه ی دیگری پرواز كرده؟ چیزی بوده كه یكی آن را گم كرده دیگری آن را یافته و برداشته. از كجا معلوم توپی در بوته های كودكی نبوده باشد؟ دستگیره ها و زنگ درهایی بوده كه یكیشان لمس كرده و در فاصله ای كوتاه آن دیگری. چمدان هایی كنار هم در انبار. شاید یك شب هر دو یك خواب را دیده باشند، كه بلافاصله بعد از بیدار شدن محو شده. بالاخره هر آغازی فقط ادامه ایست و كتاب حوادث همیشه از نیمه ی آن باز می شود. ترجمه شعر دیگری از و یسلاوا شیمبورسکا آه چقدر مرزهای خاکی آدمها ترکدارند! چقدر ابر، بیجواز از فراز آنها عبور میکند. چقدر شن میریزد از کشوری به کشور دیگر چقدر سنگریزه با پرشهایی تحریکآمیز! آیا لازم است هر پرندهای را که پرواز میکند یا همین حالا دارد روی میلهی (عبور ممنوع) مینشیند، ذکر کنم؟ کافیست گنجشکی باشد، دمش خارجی است و نوکش اما هنوز اینجاییست و همچنان و همچنان وول میخورد! از حشرات بیشمار کفایت میکنم به مورچه. سر راهش میان کفشهای مرزبان خود را موظف نمیداند پاسخ دهد به پرسش از کجا به کجا. آخ تمام بینظمی را ببین گسترده بر قارهها! آخر آیا این مندارچهای نیست که از راه رود صدهزارمین برگچه را از ساحل روبهرو میآورد به قاچاق؟ آخر چه کسی جز ماهی مرکب با بازوی گستاخانه درازش تجاوز میکند از حدود آبهای ساحلی؟ آیا میشود راجع به نظمِ نسبی صحبت کرد؟ حتا ستارگان را نمیتوان جابهجا کرد تا معلوم باشد کدامیک برای چه کسی میدرخشد؟ و این گسترهی نکوهیدنی مه! و گرد و خاک کردن دشت بر تمام وسعتش، گو اصلن نباشد به دو نیم! و پخش صداها در امواج خوشخرام هوا: فراخوان به جیغ و غلغلهای پر معنا! تنها آنچه انسانی است میتواند بیگانه شود. مابقی، جنگلهای آمیخته و فعالیت زیرزمینی کرم و موش و باد در زمین. Inget honder mer on en gong, aldrig mer.Vi kom till jorden, soledes, som nyborjare, dor utan att kunna orden. oven om vi vore somst bland eleverna i vorlden, gor vi upp i no sta klass utan extrahjolp po forden. Ingen dag ska bli den andra lik, och alla notter tickar tiden som po nytt, var kyss or ny- och nya alla blickar. nor igor jag plotsligt horde nogon soga hogt ditt namn, var det som en ros foll rakt in genom fonstret i min famn. Nu nor du or hos mig vonder jag mig plotsligt bort. Ros, foreresten var det det? Eller sten av nogon sort? Varfor ska du, dumma tid, komma med din skrock och pina? att du finns betyder att du gor- och detta or det fina. Tafatt leende och varma provar vi att enas hor, faston vi ju or varandra olika som tvo smo borهرچیز فقط یک بار اتفاق میافتد. فقط یک بار اتفاق میافتد هرچیز، نه بیشتر هرگز ، بدنیا آمدیم، پس نوآموزیم میمیریم بی آنکه کلام بدانیم. حتا اگر تنبلترین باشیم میان شاگردان جهان میرویم به کلاس بالاتر بی یاری کسی، در این سفر. هیچ روزی روزبعد نمیشود و نومیشود زمان همهی شبها، هر بوسه بوسهی تازهایست و تازهاند هربار نگاهها. دیروز وقتی شنیدم ناگهان کسی تو را صدامیزند بنام انگار گل رزی از پنجره یکراست در دامنم افتاد. حالا که تو با منی میچرخم ناگهان گل رز! براستی گل رزی؟ یا سنگی میان دیگر سنگها؟ تو، ای زمان زبان نفهم میترسانی و میرنجانی چرا؟ هستی همین که میگذری و همین زیباست همین. خونگرم با لبخندی خجول میکوشیم این جا یکی شویم هرچند مثل هم نیستdl مثل دو نیمه سیب.