1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

براد پیت های مختلف در سرتاسر دنیا !+ عکس

شروع موضوع توسط minaaa ‏18/10/11 در انجمن عکس هنرمندان

1. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    113

براد پیت چهره مشهوری در آمریکاست ، اما افرادی در انگلیس ، کوبا و ... وجود دارند که با او شباهت عجیبی دارند:
    دانسون جیمز در انگلیس
    این خواننده انگلیسی می گوید یکی از بهترین لحظات زندگی ام زمانی بود که در روزنامه ای دیدم مرا به یکی از معروفترین ستاره های هالیوود شبیه دانسته اند.

آریس کانتوس در یونان
    این بازیگر – مدل اغلب اوقات توسط مردم به جای براد پیت اشتباه گرفته می شود. او در مصاحبه ای با "National Post" می گوید:"مردم وقتی مرا در خیابان می بینند به طرفم می دوند و مرا در آغوش می گیرند".

ماسیزکو کیلنی از هلند
    این بازیگر هلندی می گویند من بدل هلندی براد پیت هستم و از این بابت احساس خیلی خوبی دارم.

ایچیکاوا ایبزو از ژاپن
    ایزیبو چهره جذاب و معروفی در ژاپن است اما او نیز از شباهت خود وی به براد پیت احساس افتخار میکند.

هیتریک روشن از هند
    هیتریک یای از بازیگران مشهور و پولدار هند است ؛ خانواده او همگی یا بازیگر هستند یا هنرمند .

ویلیام لوی از کوبا
    گرچه این بازیگر سالها پیش از کوبا به میامی مهاجرت کرده است ، اما هنوز یک بازیگر آمریکای لاتین به شمار می آید. او به براد پیت شباهت عجیبی دارد و در ویدئوی "Im into You" جنیفر لوپز بازی کرده است.

تهیه وترجمه :گروه سرگرمی نیک صالحی / زینب اسحاقیان

​

یک شخص از این تشکر کرد.