میگو پلو به سبک جنوب سلام به دوستان عزیزم ....این هم میگو پلو به سبک جنوبی که کمی تند وتیز هم هست .....وبا سبزی خوردن و ترشی خیلی خوشمزه هست ...این ترشی هم که ملاحظه می فرمایید ترشی انبه هست . مواد لازم :برای ۴-۵ نفر میگو (پاک کرده ): نیم کیلو برنج :سه لیوان(600گرم ) گشنیز وشنبلیله (پاک کرده ):50 گرم به نسبت 3 به یک پیاز :دو عدد متوسط سیر :یک کله (البته می تونید کمتر استفاده بفرمایید ) کره :20 گرم رب گوجه :دو قاشق غذا خوری سر پر گوجه فرنگی :دو عدد ادویه کاری :چهار قاشق چای خوری (من از ادویه اینجااستفاده کردم ) زردچوبه :یک قاشق چای خوری فلفل قرمز :دو قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز:یک قاشق چایخوری نمک وروغن مایع :به مقدار لازم
پاسخ : میگو پلو به سبک جنوب طرز تهیه : ابتدا پیاز وسیر و سبزیهای ریز خرد شده را با روغن مایع خوب تفت می دهیم .(می تونیم سیر وپیاز وسبزی را در غذا ساز خوب ریز کنیم ). سپس رب گوجه را هم اضافه می کنیم و مختصری تفت می دهیم .وبعد از آنهم کلیه ادویه ها (زردچوبه وتخم گشنیز وفلفل قرمز ونمک و ادویه کاری ) را هم اضافه می کنیم و صبر می کنیم ادویه ها هم تفت بخوره . در این مرحله گوجه های رنده شده را به مخلوط قبلی می افزاییم وبعد از ان هم میگو های پاک کرده را اضافه می کنیم .(میگو به دو مرحله پاک کردن احتیاج داره .در مرحله اول پوسته سخت میگو ها را جدا می کنیم و بعد با چاقو قسمت پشت میگو را برش می دهیم و آن را تخلیه می کنیم ).و خوب به هم می زنیم تا میگو کاملا با مواد قبلی مخلوط مخلوط بشه وکمی هم تفت بخوره. سپس حدود سه لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم .و بعد صبر می کنیم به جوش بیاد و می گذاریم با حرارت ملایم حدود نیم ساعت میگو ها بپزه .حالا برنجی را که با نمک قبلا خیس کردیم را اضافه می کنیم .نکته خیلی مهم در اینجا اینه که باید آب برنج را اندازه کنیم ...ابتدا برنج را (در صورتی که مرغوب باشه )با آب به میزان یک ونیم واحد به ازای یک واحد برنج و یک قاشق چایخوری نمک به ازای 150 گرم برنج خیس می کنیم .ولی به هنگام اضافه کردن برنج به قابلمه ،آب داخل قابلمه را بر آورد می کنیم .و همون مقدار را از اب برنج کسر می کنیم .(یعنی اگه آب داخل قابلمه حدود دو لیوان بود دو لیوان از آب برنج کم می کنیم .)
پاسخ : میگو پلو به سبک جنوب بعد صبر می کنیم تا قابلمه در باز با حرارت زیاد بجوشه و زمانی که برنج آبش رو به تمام شدن بود وحالت سنجاق جوش پیدا کرد ،کره را به برنج اضافه می کنیم و دمکنی برای برنج می گذاریم تا خوب برنج دم بکشه .(دم کشیدن برنج حدود یک ساعت طول می کشه ). .میگو پلو حاضره ...همینطور که عرض کردم معمولا با سبزی خوردن وترشی میل می شه .من در تصویر ترشی انبه گذاشتم که دستور تهیه ان هم اینجا هست .(البته انشاالله فصلش که اواخر بهار هست ).نوش جان . [/
پاسخ : میگو پلو به سبک جنوب و در ضمن ما معمولا در پلو میگو از کشمش هم استفاده می کنیم یک دستور دیگر پلو میگو اینست که اصلا در ان سبزی نمی ریزند و فقط از رب گوجه در ان استفاده می شود البته با بقیه مخلفات گفته شده در دستور
پاسخ : میگو پلو به سبک جنوب اینم میگو پلو من ...ال ابتدا پیازداغ فراوون گرفتم، وقتی پیازها طلایی شد میگو ها رو بهش اضافه کردم و با حرارت تند سرخش کردم نمک، فلفل سیاه و زعفرون رو به میگوها اضافه کردم و کمی هم آب جوش ریختم و در قابلمه رو بستم تا میگو ها بپزه. تو این فاصله هم برنج رو آبکش کردم و با شوید خشک شده مخلوط کردم. سیب زمینی رنده شده رو ته قابلمه ریختم، کمی از پلوشویدی رو ریختم روی سیب زمینی ها و بعد هم میگو رو که آبش کامل تبخیر شده بود و به روغن افتاد بود رو روی برنج ریختم، کمی آب لیموترش روی میگوها ریختم و در آخر هم مابقی برنج ها و روی برنج رو هم کاملاصاف کردم و بعدش هم که گذاشتم دم کشید خیلی خوشمزه شده بود و اینکه اصلا هم بوی میگو نمی داد... راستی خدا خیر دهد کسی رو که ته دیگ سیب زمینی رنده شده رو یاد داد که بسی ... که بسی ته دیگ خوشمزه ای است و خیلی هم خوب از آب در میاد
پاسخ : میگو پلو به سبک جنوب من میگو ها رو به ترتیب داخل آرد . تخم مرغ .آرد زدم وداخل روغن سرخ کردم .بعضی وقتها هم از آرد سوخاری استفاده میکنم. بعد اونا رو داخل سیخ چوبی قراردادم.برنجمو یا سبزی ماهی میزنم یا بابونه یا بن سرخ ویا شود خالی. این با بابونه هست.
پاسخ : میگو پلو به سبک جنوب میگو پلوی ما. البته به سبک جنوب نمی باشد:دی مخلوطی از مواد زیر، به ترتیب: پیاز تفتیده با زردچوبه و نمک سیر رندیده فلفل دلمه ی نگینی نخود فرنگی پخته گوجه فرنگی پوره شده ذرت کنسروی میگوی پاک شده نمک، فلفل قرمز، ادویه ی کاری، آویشن رو با برنج آبکش شده دم کردم و تمام!
پاسخ : میگو پلو به سبک جنوب ميگو پلوي من هم به سبك جنوبي نيست ..... ميگو رو كمي در روغن تفت ميديم و بعد به آن گردو و زرشك و كشمش و زعفران اظافه كرده و همه را با هم تفت مي دهيم وبعد با برنج دم مي كنيم...خيلي خوشمزه است