پاسخ : اسپانيايي صحبت کنيد خريد 25 کلمه مورد نياز در اين بخش: el carrito کارت خريد la cesta سبد la carnicería قصابي la panadería نانوايي el quiosco باجه روزنامه فروشي la tienda de modas لباس فروشي super mercador سوپر مارکت la plaza del mercado مرکز خريد la zapatería کفش فروشي caro گران barato ارزان ir de compras براي خريد رفتن comprar خريدن pagar پرداخت کردن abierto باز cerrado بسته cerrado al mediodía به دليل صرف نهار بسته است la tarjeta de crédito کارت اعتباري la joyería جواهر فروشي la salida خروج la entrada ورود de mejor calidad کيفيت بهتر el recibo پذيرش( صندوق) defectuoso معيوب roto شکسته 10 جمله پر کاربرد ¿Cuánto cuesta? قيمت چقدر است؟ Es demasiado caro. بسيار گران است ¿Tiene algo más barato? آيا چيزي ارزانتر داريد؟ ¿Puedo probármelo? آيا ميتوانم آن را امتحان کنم؟ El color no me sienta bien. اين رنگ به من نمي آيد. ¿Dónde están los probadores? اتاق پرو(تعويض و امتحان لباس) کجا است؟ Voy a pagar al contado. نقد پرداخت ميکنم. ¿Puede atenderme? آيا ميتوانيد به من کمک کنيد؟ Sólo estoy mirando. فقط دارم نگاه ميکنم. ¿Podría mostrarme ... ? ميتوانيد به من نشان بدهيد؟
پاسخ : اسپانيايي صحبت کنيد واسه یاد گرفتن زبان های اسپانیایی یا ایتالیایی می تونین از سی دی های جدید نصرت استفاده کنین.واقعا جواب می ده