1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مجموعه قوانین تجارت الکترونیک - جعل کامپیوتری

شروع موضوع توسط para3to ‏11/10/11 در انجمن حقوق

  1. کاربر ارزشمند❤

    تاریخ عضویت:
    ‏17/5/11
    ارسال ها:
    39,257
    تشکر شده:
    47,235
    امتیاز دستاورد:
    170
    مجموعه قوانین تجارت الکترونیک - جعل کامپیوتری
    ​
    [HR][/HR] مبحث دوم – جعل كامپيوتري
    ماده 68-هر كس در بستر مبادلات الكترونيكي، از طريق ورود، تغيير، محو و توقف داده‌پيام و مداخله در پردازش داده‌پيام و سيستم‌هاي رايانه‌اي، و يا استفاده از وسايل كاربردي سيستم‌هاي رمزنگاري توليد امضاء – مثل كليد اختصاصي بدون مجوز امضاء‌كننده و يا توليد امضاي فاقد سابقه ثبت در فهرست دفاتر اسناد الكترونيكي و يا عدم انطباق آن وسايل با نام دارنده در فهرست مزبور و اخذ گواهي مجعول و نظاير آن اقدام به جعل داده‌پيام‌هاي داراي ارزش مالي و اثباتي نمايد تا با ارائه آن به مراجع اداري، قضائي مالي و غيره به عنوان داده‌پيام‌هاي معتبر استفاده نمايد جاعل محسوب و به مجازات حبس از يك تا سه سال و پرداخت جزاي نقدي به ميزان پنجاه ميليون (000/000/50) ريال محكوم مي‌شود.
    تبصره – مجازات شروع به اين جرم حداقل مجازات در اين ماده مي‌باشد.
    مبحث سوم – نقض حقوق انحصاري در بستر مبادلات الكترونيكي
    فصل اول – نقض حقوق مصرف‌كننده و قواعد تبليغ
    ماده 69- تامين‌كننده متخلف از مواد (33)، (34)، (35)، (36)، (37) اين قانون به مجازات از ده ميليون (000/000/10) ريال تا پنجاه ميليون (000/000/50) ريال محكوم خواهد شد.
    تبصره – تامين‌كننده متخلف از ماده (37) به حداكثر مجازات محكوم خواهد شد.
    ماده 70- تامين‌كننده متخلف از مواد (39)، (50)، (51)، (52)، (53)، (54)، (55) اين قانون به مجازات از بيست ميليون (000/000/20) ‌ ريال تا يكصد ميليون (000/000/100) ريال محكوم خواهد شد.
    تبصره 1- تامين‌كننده متخلف از ماده (51) اين قانون به حداكثر مجازات در اين ماده محكوم خواهد شد.
    تبصره 2- تامين‌كننده متخلف از ماده (55) اين قانون به حداقل مجازات در اين ماده محكوم خواهد شد.
    فصل دوم – نقض حمايت از داده‌پيام‌هاي شخصي/حمايت از داده
    ماده 71- هر كس در بستر مبادلات الكترونيكي شرايط مقرر در مواد (58) و (59) اين قانون را نقض نمايد مجرم محسوب و به يك تا سه سال حبس محكوم مي‌شود.
    ماده 72- هر گاه جرايم راجع به داده‌پيام‌هاي شخصي توسط دفاتر خدمات صدور گواهي الكترونيكي و ساير نهادهاي مسوول ارتكاب بايد، مرتكب به حداكثر مجازات مقرر در ماده (71) اين قانون محكوم خواهد شد.
    ماده 73- اگر به واسطه بي‌مبالاتي و بي‌احتياطي دفاتر خدمات صدور گواهي الكترونيكي جرايم راجع به داده‌پيام‌هاي شخصي روي دهد، مرتكب به سه ماه تا يك سال حبس و پرداخت جزاي نقدي معادل پنجاه ميليون (000/000/50) ريال محكوم مي‌شود.