1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

ماده ای برای سفت کردن پوست

شروع موضوع توسط ATENA ‏9/10/11 در انجمن آرایش و زیبایی

  1. کاربر پیشرفته

    تاریخ عضویت:
    ‏28/4/11
    ارسال ها:
    16,005
    تشکر شده:
    5,240
    امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    ؟؟
    [h=2][/h]
    چگونه یه قابض (سفت کننده) گیاهی بسازیم؟

    قابض ها خاصیت پاک کنندگی دارند. اونها گرد و خاک و چربی رو از پوست پاک می کنند و پوست رو برای آبرسانی آماده میکنند. اونها از آکنه ها و جوش های سرسیاه پوستی جلوگیری می کنند. امروزه فروشگاه ها پر شده از انواع قابض ها. اونها گران هستند و گاهی پوست شما رو اسیدی می کنند.با استفاده از اونها ممکنه پوست شما سرخ و ملتهب بشه. در اینجا یک راه ساده ای وجود داره که به طور طبیعی بتونید این قابض ها رو بسازید.


    آب یک لیمو رو در یه ظرف دربسته که محفوظ از هوا باشه بریزید و اونو کاملا تکان بدید تا میکــس بشه. حالا دو فنجان آب روی گاز به جوش بیارید و پس از جوش امدن اب گاز رو خاموش کنید. چند تا تی بگ (از نوع چای سبز) داخل آب بیاندازید و اونها رو فشار بدید تا عصاره ی اونها وارد آب بشه و در آب حل بشه و سپس تی بگ ها رو خارج کنید.

    چند قطره روغن میخک و یا روغن نعناع به این مایع اضافه کنید . یک قاشق چایخوری سرکه ی سیب به اون بیافزائید. سپس نصف فنجان روغن فندق هم در اون بریزید. و همه ی این مواد رو در شیشه بریزید.

    درب شیشه رو محکم ببندید و اون رو خوب تکان بدید. این مایع رو در یخچال نگهداری کنید و بایک پنبه روی صورتتون استعمال کنید.


    روغن نعناع خاصیت خنک کنندگی داره و سرکه ی سیب پوست شما رو محافظت میکنه و باعث می شه از شر آکنه ها خلاص بشید. چای سبز از همه ی مواد بالا بهتره. اون خاصیت آنتی اکــسیدانی داره و پوست شما رو از چین و چروک حفظ می کنه و جوانی و شادابی پوست شما رو تامین می کنه.