یوگرافی محمد بی باک نام: محمد بها *** لقب: محمد بیباک تولد: 2/2/1985 قد: 1.83 وزن: 73 کیلو رنگ مو: سیاه رنگ چشم: قهوه ای رنگ مورد علاقه: آبی اقیانوسی حیوان مورد علاقه: غزال غذای مورد علاقه: غذای مادرم !!! ساز مورد علاقه: پیانو گروه مورد علاقه: Outlandish خواننده کلاسیک مورد علاقه: Chris de Burgh خواننده مورد علاقه رپ : ناس فیلم مورد علاقه: De-javu تفریح: رپ تحصیلات: دانش آموز ریاضی (IT) علایق: مذهب، دیدن دوستان، موسیقی یه نفر که دوست دارم ببینمش: دخترم 3 حرف که میتواند من را به طور خلاصه تعریف کند: غیرقابل پیش بینی ، خدا ترس و آرام !!! حالم بهم میخوره وقتی کنار کسی میشینم که شراب میخوره تکه کلام: فدایی داری عادت بد: موقع عصبانیت نمیتونم درست حرف بزنم بهترین خاطره مدرسه : بچه بودن بدترین خاطره از مدرسه: روزی که معلم از ما خواست ادای بزرگان را در بیاوریم یه نفر که دوست دارم ببینمش : اووووووم دغدغه روزانه: زندگی در خاورمیانه عاشق شدن : یه بار تو نوامبر 2007 اگه یه میلیون داشتم چیکار میکردم ؟؟؟؟ والدین و پدربزرگ و مادربزرگم رو میفرستادم مکه !!!! (واسه اینکار یه میلیون دلار پول میخوای ) یه کار که باید انجام بدم: اردنگی زدن به بوش بزرگترین رویا: جایزه MTV شعار من: خودت انجام بده وقتی بزرگ شدم : میخوام معروف بشم، میخوام ستاره بشم و تو فیلم ها باشم میخوام دنیا رو ببینم. ماشین های *** برونم . میخوام گروه تشکیل بدم میخوام تو تلویزیون باشم، مردم بشناسن منو، رو جلد مجلات باشم اینم بیوگرافی محمد بیباک از زبان خودش