پاسخ : ميلاد شمس توس، ضامن آهو، ثامن الحجج، امام الرئوف حضرت علي ابن موسي الرضا (ع) مبارك سلام دوستان عزیزم. میلاد امام الرئوف حضرت علي ابن موسي الرضا (ع) رو به همه ی مسلمانان و به خصوص شیعیان تبریک میگم. و هم چنین این روز رو به همه ی عزیزان نیز در تاپ فروم تبریک میگم و عید همگی مبارک باشه. هم چنین تا فراموش نکردم بگم اس ام اس های مخصوص میلاد این امام عزیز را می توانید در تاپیک زیر بیابید. http://www.topforum.ir/thread80481.html
پاسخ : ميلاد شمس توس، ضامن آهو، ثامن الحجج، امام الرئوف حضرت علي ابن موسي الرضا (ع) مبارك مرا طلای گنبد تو بی قرار می کند کسی مرا به دوش ابر ها سوار می کند خیال می کند که دیدن تو قسمتش شده همین کسی که دارد از خودش فرار می کند
پاسخ : ميلاد شمس توس، ضامن آهو، ثامن الحجج، امام الرئوف حضرت علي ابن موسي الرضا (ع) مبارك اي قبلة عشق قصر بلندت آهوي دلها صيد كمندت پرميكشد مرغ دلم سوي خراسان ******* مولارضا، مولارضا، مولارضا جان اي رستگاري، ظل لوايت از شرط توحيد مهر ولايت اي روضه ات چشم و چراغ اهل ايمان ******* مولا رضا، مولا رضا، مولارضاجان مأمون به جانت كينه فزون كرد زهر ستم داد قلب تو خون كرد ******* مولا رضا، مولا رضا، مولارضاجان شد چشم عالم در عزايت گريه باران ******* مولا رضا، مولا رضا، مولارضاجان در شهر غربت از پا فتادي به خاك حجره صورت نهادي لب تشنه جان دادي تو چون شاه شهيدان ******* مولا رضا، مولا رضا، مولارضاجان
پاسخ : ميلاد شمس توس، ضامن آهو، ثامن الحجج، امام الرئوف حضرت علي ابن موسي الرضا (ع) مبارك السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا السلام علیک یا غریب الغربا السلام علیک یا معین الضعفا عیدتون مبارک :love0041:
پاسخ : ميلاد شمس توس، ضامن آهو، ثامن الحجج، امام الرئوف حضرت علي ابن موسي الرضا (ع) مبارك دعاى امام رضا علیه السلام در رهایى از غم و اندوه بارالها! تو اطمینان من در هر اندوهى، و امید من در هر سختى، و در هر امرى كه بر من وارد شود، توشهام تواى، چه بسیار گرفتاریها كه ... قلبها در آن ناتوان، و چارهاندیشى در آن بىفایده، و كارها در آن بى اثر، و دوران و نزدیكان و دوستان در آن درمانده، و دشمن در آن شاد مىگردد، آن گرفتارى را با تو در میان گذارده، و شكایت آن را نزد تو آوردم، در حالى كه در آن تنها امیدم به تو است و نه جز تو، و تو گشایش عطا فرمودى؛ و آن را برطرف ساختى و مرا كفایت كردى . پس تو صاحب هر نعمت، و برطرف كننده هر نیاز، و منتهاى هر خواستهاى، پس سپاس فراوان بر تو و برترین منّت از آن ِ توست، به نعمت تو كارهاى نیك كامل مىشود. اى شناخته شدهاى كه با كارهاى نیك سرشناسى، و اى كسى كه به كار نیك ستودهاى ! مرا از كارهاى نیكت بهرهمند ساز تا از كار نیك جز تو بىنیاز شوم، به رحمتت اى مهربانترین بخشایندگان!
پاسخ : ميلاد شمس توس، ضامن آهو، ثامن الحجج، امام الرئوف حضرت علي ابن موسي الرضا (ع) مبارك خجسته میلاد با سعادت حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) بر شما ایرانیان عزیز مبارکباد پروانه ها، بال زنان، شاعرانه ترین پروازشان را بر گرد شمع شبستان هشتم دنیا، آغاز می کنند. خورشید، شور و التهاب شگفتی را در وجود خویشتن احساس می کند. ماه، از همیشه زیباتر می شود و نگاهش را میهمان سرور و سرسبزی می سازد. درختان با خرسندی به سیمای آفتاب می نگرند و به شادمانی می پردازند. کائنات غرق در نورند. فرشته ها و آدمیان مسرورند. همگان مشتاق طلوع روی اویند. همه می خواهند سیب خوشبوی وجود او را ببویند. آری، ای سید گل ها، ای مولا، ای سبزه زار سر زندگی و صفا، ای علی بن موسی الرضا علیه السلام، قدوم پاک تو، حضور همه زیبایی ها را بیمه می کند. دست های مهربان لطف تو، برترین سایه بان دل ها و دیده های ماست. ای هشتمین امام، خجسته میلاد روشنایی بخش تو، بر همه هستی مبارک و فرخنده باد. مرقد مطهر امام رضا علیه السلام ساحل دریای عرش خدا و غبطه گاه ملایک آسمان هاست. خوش به حال اونهائی كه امروز افتخار پابوسی اون حضرت رو دارند. خیلی ها دلشون میخواست الان تو صحن و سرای با صفاش بودند. شاید من و شما هم الان دلمون پر میكشه تا حتی برای مدتی كوتاه سفری داشته باشیم به جایگاهی چه بسیار زیبا از ملکوت... به قطعه ای از بهشت ! اما در زمین... جائیكه همه غم های دنیا رو از یادمون میبره و با زیارت بارگاه مقدسش روحمون تازه میشه... جائیكه هیچگونه زشتی ای نیست... روح انسان آزرده نمیشه... دلها همه شکسته است اما از شوق حضوری كه در جایگاهش مهربانی هست و لطف بیكران... عطر بالهای فرشتگان مشام رو نوازش میده... كبوترهای معصوم حرم پایبندی و آزادگی رو نوید میدن... حضوری پر عطوفت از آقامون احساس میشه... در جوار آقا امام رضا خواسته ها بزرگ است؛ حرف زیاد است؛ اما خیلی چیزها گفتنی نیست... مثل درک عظمت خواندن دو رکعت نماز پایین پای حضرت رضا(ع)... شاید از زمان گفتن تکبیر احساس می کنی که در باغهای بهشتی و در کنار ایشون و دیگر صالحان، خدای مهربان رو ستایش میکنی هرگز نمی تونی لذت و صفای اونجا بودن رو درک کنی مگر اینکه خودت تجربه کنی... خدا كنه قسمت همه دلباختگان اون حضرت بشه كه توفیق حداقل یه امروز رو داشته باشند تا در برابر عظمت و بزرگواری آقا دلشون مصفا بشه... شاید دلت تنگ شده ! برای خیلی از معنویت هایی كه نظیرش هیچ جای دیگه نیست... شاید بخوای دستهای نیازمندت رو بسوی آقا دراز كنی و زمزمه كنی كه یا علی ابن موسی الرضا، دلم، ایمانم و همه باورم را به مشبكهای ضریحت كه همانا پنجره های آسمانند گره زده ام... شاید هم بخوای دلتنگی هاتو نجوا كنی... خیلی چیزها شاید از ادراك آدمی بدور باشه... ممكنه هنوز فرصتش پیش نیومده تا خودتو در اونجا احساس كنی در حالیكه میتونی دلت رو از همینجا روانه كنی به حرم آقا... آره ! وقتی با معرفت و توجه، با چشم دل و خلوص نیت قدم بگذاری به حرم معطر و مطهر آقا امام رضا، اطمینان داشته باش كه حضور و گرمای خورشید رو حس می کنی... انوار طلاییش نوازشت می کنه... اونجا احساس آرامش و امنیت کامل میکنی... دیگه دلت کم نمی خواد... چون سفره پهنه... و میزبان کریم است و رحیم است و مهمان نواز... فقط باید سعی کنی میهمان خوبی باشی و ملتمسین دعا رو هم از یاد نبری... در باغ ولایت گل خوشبوست رضا سرو و چمن گلشن مینوست رضا نومیـــــــد مشو ز درگه احسانـش زیرا به جهان ضامن آهـوست رضـا در آستانه سالروز ولادت ولی نعمت تمام ایرانیان، امام رضا علیه السلام بهترین شادباش ها تقدیم به شما دوستان گرامی
پاسخ : ميلاد شمس توس، ضامن آهو، ثامن الحجج، امام الرئوف حضرت علي ابن موسي الرضا (ع) مبارك ممنون حسین جان یادم رفته بود این تاپیکو :tongue0013:
پاسخ : ميلاد شمس توس، ضامن آهو، ثامن الحجج، امام الرئوف حضرت علي ابن موسي الرضا (ع) مبارك [h=2][/h] هشت پرتوی نور از آفتاب هشتم احیای امر ما قال الامام علىّ بن موسى الرّضا علیه السلام: رَحِمَ اللهُ عَبْداً أحْیى أمْرَنا، قیلَ: كَیْفَ یُحْیى أمْرَكُمْ؟ وَ قالَ (ع) : یَتَعَلَّمُ عُلُومَنا وَیُعَلِّمُها النّاسَ. ( بحارالأنوار: ج 2، ص 30، ح 13 ) رحمت خدا بر كسى باد كه أمر ما را زنده نماید، سؤال شد: چگونه؟ حضرت پاسخ داد: علوم ما را فرا گیرد و به دیگران بیاموزد. خرج براى اهل منزل قال الامام علىّ بن موسى الرّضا علیه السلام: صاحِبُ النِّعْمَةِ یَجِبُ عَلَیْهِ التَّوْسِعَةُ عَلى عَیالِهِ. ( وسائل الشّیعة: ج 21، ص 540، ح 27807) هر كه به هر مقدارى كه در توانش مى باشد، باید براى اهل منزل خود انفاق و خرج كند. استعمال عطر قال الامام علىّ بن موسى الرّضا علیه السلام: لا تَتْرُكُوا الطّیبَ فى كُلِّ یَوْم، فَإنْ لَمْ تَقْدِرُوا فَیَوْمٌ وَ یَوْمٌ، فَإنْ لَمْ تَقْدِرُوا فَفى كُلِّ جُمْعَة. (مستدرك الوسائل: ج 6، ص 49، ح 6 ) سعى نمائید هر روز، از عطر استفاده نمائید و اگر نتوانستید یك روز در میان، و اگر نتوانستید پس هر جمعه خود را معطّر و خوشبو گردانید (با رعایت شرائط زمان و مكان) امام رضا علیه السلام می فرمایند: گمــان نیــکو به خــداوند داشته باش زیرا خداوند عــز و جل می فرماید :من در نزد گمان بنده ام حاضرم پس بنده ام جز گمان خیر به من نداشته باشد سكوت قال الامام علىّ بن موسى الرّضا علیه السلام: إنَّ الصَّمْتَ بابٌ مِنْ أبْوابِ الْحِكْمَةِ، یَكْسِبُ الْمَحَبَّةَ، إنَّهُ دَلیلٌ عَلى كُلِّ خَیْر. (مستدرك الوسائل: ج 9، ص 16، ح 10073 ) همانا سكوت و خاموشى راهى از راه هاى حكمت است، سكوت موجب محبّت و علاقه مى گردد، سكوت راهنمائى براى كسب خیرات مى باشد محدوده خشم قال الامام علىّ بن موسى الرّضا علیه السلام: انَّما تَغْضَبُ للهِِ عَزَّ وَ جَلَّ، فَلا تَغْضَبْ لَهُ بِأكْثَرَ مِمّا غَضِبَ عَلى نَفْسِهِ. (عیون أخبارالرّضا علیه السلام : ج 1، ص 292، ح 44 ) چنانچه در موردى خواستى غضب كنى و براى خدا برخورد نمائى، پس متوجّه باش كه غضب و خشم خود را در جهت و محدوده رضایت و خوشنودى خداوند، اِعمال كن رفع مشکل دیگران قال الامام علىّ بن موسى الرّضا علیه السلام: مَـن فـرّج عن مـومـن فـرّج الله عَن قَلبه یـَوم القیمة. (اصول کافى، ج 3، ص 268) هر کس اندوه و مشکلى را از مومنى بر طرف نماید خداوند در روز قیامت انـدوه را از قلبش بر طرف سازد. نظافت قال الامام علىّ بن موسى الرّضا علیه السلام: مِن أخْلاقِ الأنْبِیاءِ التَّنْظیفُ. (تحف العقول، ص 466 ) نظافت و پاکیزگی، از اخلاق پیامبران است . گمان نیکو به خداوند قال الامام علىّ بن موسى الرّضا علیه السلام: اَحسِنِ الظَّنَّ بِالله فاِنَّ اللهَ عَزَّ وَ جَل یَقولُ : اَنَا عِندَ ظَنِّ عَبدی بِی فَلا یَظُنَّ بی الّا خَیراً. (جهاد النفس، ح 147 ) گمــان نیــکو به خــداوند داشته باش زیرا خداوند عــز و جل می فرماید: من در نزد گمان بنده ام حاضرم پس بنده ام جز گمان خیر به من نداشته باشد. ابوالفضل صالح صدر بخش عترت و سیره تبیان
پاسخ : ميلاد شمس توس، ضامن آهو، ثامن الحجج، امام الرئوف حضرت علي ابن موسي الرضا (ع) مبارك هر جا دلي شکسته است به اينجا بياوريد اينجا بهشت شهر خدا، شهر مشهد است اى دل،بیابه درگاه صبح جاودان سلام کن وبرهشتمین خورشیدِمهرآیین،درود بفرست. اللهّمَ صَلّ عَلي عَلي بنْ موسَي الرّضا المرتَضي الامامِ التّقي النّقي و حُجَّّتكَ عَلي مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثري الصّدّيق الشَّهيد صَلَوةَ كثيرَةً تامَةً زاكيَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه كافْضَلِ ما صَلّيَتَ عَلي اَحَدٍ مِنْ اوْليائِكَ. مرا طلای گنبد تو بی قرار می کند کسی مرا به دوش ابر ها سوار می کند خیال می کند که دیدن تو قسمتش شده همین کسی که دارد از خودش فرار می کند
پاسخ : ميلاد شمس توس، ضامن آهو، ثامن الحجج، امام الرئوف حضرت علي ابن موسي الرضا (ع) مبارك [h=2][/h][COLOR=#000000][IMG]http://www.shiaupload.ir/images/02789468135120601858.jpg[/IMG] [/COLOR] یا امام رضا دوست دارم نگات کنم تو هم منو نگاه کنی من تو را صدا کنم تو هم منو صدا کنی قربون صفات برم از راه دوری اومدم جای دوری نمیره اگه به من نگاه کنی یا امام رضا میشه کنج حرمت گوشه قلب من باشه میشه قلب منو مثل گنبدت طلا کنی تو غریبی و منم غریبم اما چی میشه این دل غریبه را با خودت آشنا کنی دلمو گره زدم به پنجرت دارم میرم دوست دارم تا من می آم اون گره ها را وا کنی دوست دارم که از حالا تا صبح محشر همیشه من به تو رضا بگم تو هم منو رضا کنی یا امام رضا هوس زیارت جد تو مونده بر دلم چی میشه اگه منو راهی کربلا کنی یا علی موسی الرضا میشه به من نگاه کنی اونقده رضا میگم تا دردمو دوا کنی [IMG]http://www.askquran.ir/gallery/images/5405/1_2824828ie9wc9p9za.gif[/IMG]