1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

میلاد امام رضا (ع) مبارک باد ...

شروع موضوع توسط para3to ‏5/10/11 در انجمن مناسبت ها

1. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170
    ميلاد شمس توس، ضامن آهو، ثامن الحجج، امام الرئوف حضرت علي ابن موسي الرضا (ع) مبارك

​

[FONT=&quot]علی بن موسی[FONT=&quot] با لقب[/FONT][FONT=&quot] «[/FONT][FONT=&quot]رضا[/FONT][FONT=&quot]»[/FONT][FONT=&quot]، [/FONT][FONT=&quot]([/FONT][FONT=&quot]۱۴۸[/FONT][FONT=&quot]–[/FONT][FONT=&quot]۲۰۳[/FONT][FONT=&quot]ه‍.ق.) امام هشتم شیعیان[/FONT][FONT=&quot] دوازده امامی است. پیروان مذهب شیعه از وی با عنوان «امام رضا» یاد می‌کنند. پدر او موسی بن جعفر[/FONT][FONT=&quot]هفتمین امام [/FONT][FONT=&quot]شیعیان [/FONT][FONT=&quot]و مادرش طبق روایات مختلف نام‌ها، کنیه‌ها و لقب‌های «ام‌البنین، نجمه، سکن و تکتم» را دارد. زادگاه علی بن موسی شهر مدینه[/FONT][FONT=&quot]بود و در توس[/FONT][FONT=&quot]درگذشت. شیعیان مأمون[/FONT][FONT=&quot]خلیفهٔ عباسی را که او را ولیعهد حکومت امویان[/FONT][FONT=&quot] کرده بود را مسئول مرگش می‌دانند[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT][FONT=&quot]مقبرهٔ وی [/FONT][FONT=&quot]در شهر مشهد [/FONT][FONT=&quot]قرار دارد و سالانه مورد بازدید میلیون‌ها مسلمان شیعه [/FONT][FONT=&quot]و سنی [/FONT][FONT=&quot]از ایران، پاکستان، بحرین، عراق [/FONT][FONT=&quot]و دیگر کشورها قرار می‌گیرد[/FONT][FONT=&quot].[/FONT]
    [/FONT]
    [FONT=&quot]کنیه‌ها: ابوالحسن و ابوعلی[/FONT]​
    [FONT=&quot]لقب‌ها: رضا، صابر، زکی، ولی، وفی، صدیق، رضی، شمس الشموس، معین الضعفاء و الفقراء، غریب الغربا، سراج الله، نورالهدی، قرة عین المؤمنین، مکیدة الملحدین، کفو الملک، رب السریر، رئاب التدبیر، شمس توس، خورشید ولایت، ضامن آهو، عالم آل محمد، ثامن الحجج، رضا، امام الرئوف[/FONT]​

[FONT=&quot]علی بن موسی زادهٔ جمعه ۱۹ رمضان [FONT=&quot]یا نیمه ماه رمضان[/FONT][FONT=&quot] یا پنج شنبه ۱۱ ذیقعده[/FONT][FONT=&quot]یا ۱۰ رجب [/FONT][FONT=&quot]سال ۱۴۸ هجری در شهر مدینه[/FONT][FONT=&quot] بود. او ۲۴ سال وچند ماه را با پدرش به سر برد. ولی مطابق آنچه گفته شد، عمر او در روز درگذشت پدرش ۳۵ سال یا ۲۹ سال و دو ماه بوده و پس از مرگ پدرش چنانکه در مطالب السئول [/FONT][FONT=&quot]نیز آمده، ۲۵ سال زیسته‌است و مدت امامت او حدود ۲۰ سال طول کشید، که ۱۷ سال آن در مدینه و سه سال آخر آن در خراسان[/FONT][FONT=&quot]گ ذشت. رضا در مدینه، پس از مرگ پدر، امامت بر مردم را بر عهده گرفت، و به رسیدگی امور پرداخت، شاگردان پدر را به دور خودش جمع کرد، و به تدریس و تکمیل حوزه علمیه جدش، رییس مذهب شیعه [/FONT][FONT=&quot]جعفر صادق [/FONT][FONT=&quot]پرداخت. در طول این مدت، او در دنباله حکومت هارون الرشید[/FONT][FONT=&quot]را که ده سال و بیست و پنج روز بود زیست. سپس امین از سلطنت خلع شد و عمویش ابراهیم بن مهدی برای مدت بیست و چهار روز به سلطنت نشست. آنگاه دوباره امین[/FONT][FONT=&quot]بر علیه او شورش کرد و برای وی از مردم بیعت گرفته شد. یکسال و هفت ماه حکومت کرد ولی به دست طاهر بن حسین کشته شد. سپس عبد الله بن هارون، مامون، به خلافت تکیه زد و بیست سال حکومت کرد. در زمان حکومت مامون، آن گونه که در کتب معتبر شیعه آورده‌اند او که علاقه مردم ایران به امامان شیعه را می‌دید تصمیم گرفت رضا را مجبور کند تا از مدینه به خراسان[/FONT][FONT=&quot]بیاید و او را به عنوان ولیعهد و جانشین خود معرفی کند و چنان چه شیخ مفید [/FONT][FONT=&quot]در کتاب مسار الشیعه[/FONT][FONT=&quot] آورده‌است روز اول ماه رمضان[/FONT][FONT=&quot] روز بیعت ‏به ولایت عهدی رضا توسط مامون است، تا با این روش بتواند در بین مردم محبوبیت قابل ملاحظه‌ای پیدا کند و در ضمن تصمیم داشت تا رضا را نزد خود بیاورد و کارهای او را تحت نظارت کامل خود قرار دهد[/FONT][FONT=&quot].
    [/FONT]
    [/FONT]
    [FONT=&quot][​IMG][/FONT]
    ​

5 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170
    پاسخ : #امام رضا خیلی دوستت دارم#

اغنیا مکه روند و فقرا سوی تو آیند
    ​
    جان به قربان تو که حج فقرائی
    ​
    ​

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. پیشکسوت انجمن کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113

این روز عزیز رو به همه دوستان و تاپ فرومی ها تبریک میگم :love0041::love0041:

4. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    ؟؟

پرستو جونم چقدر عجله
    حالا کو تا یکشنبه:blinksmiley:

2 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  5. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

خوب شدم یه جورایی مجاور امام رضا ودوم اینکه تنها امامی هست که تو ایرانه سوم این که به قول مامان بزرگم عمرامون زود می گذره :rolleyessmileyanim:ازکجامی دونم تا یکشنبه زنده ام یا نه:rolleyessmileyanim:
    ​

6. کاربر پیشرفته

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    ؟؟

وای این چه حرفیه میزنی عشقم:sadsmiley:
    پررررستو جوووووووووونم ناراحت میشماااااااا:sick0022:

7. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

از اهو که کمتر نیستم​
    میشه ضامنم بشی؟؟؟​
    السلام ای حضرت سلطان عشق​
    یا علی موسی الرضا ای جان عشق​
    السلام ای بهر عاشق سرنوشت ​
    السلام ای تربتت باغ بهشت​
    امام رضا سلام اقا جون​
    تولدت مبارک ​
    اقا جون نمیدونی با اینکه حول و حوش 3 ماه پیش حرمت بودم اما چقدر دلم میخواست دیشب و امروزم تو حرمت بودم​
    اصلا بزار بگم دوست دارم بیام مجاورت بشم و به همه بگم همسایه اقا امام رضام اما کو سعادت کو لیاقت​
    اقا جونم خیلی دوستت دارم مرامت و محبتت و بزرگواریت و هر سال تو با بزرگ منشیت و پدرانه من و دعوت میکنی خونت . با اینکه غرق گناهم اما منو تو خوبات راه میدی منو میپذیری و مهمانم میکنی ​
    آقا جون از راه دوری اومدم​
    راهی دوری نمیره اگه منو نگاه کنی​
    اقا جون میدونم میخوای با این کرامتت منو شرمنده کنی​
    اره میدونم ​
    دل من زنودنیه تو ایی که تنها میتونی ​
    قفس و واکنی و پرنده رو رها کنی​
    میدونم که اگه شما انقدر بزرگوار نبودید حتی گوشه چشمی هم به روی من نمیانداختید چه برسه به اینکه مهمونم کنی خونت​
    میشه کنج حرمت گوشه قلب من باشه ​
    میشه قلب منو مثل گنبدت طلا کنی​
    یادمه هر سال میام به سوی حرمت چه ذوق و شوقی دارم​
    انگار دارم میرم تو بهشت زمینی اما وقتی میخوام برگردم اقا جون نمیدونی چه حالی دارم یکی دوساعت دور تا دور حرمت میچرخم بهت نگاه میکنم و تشکر میکنم بعدشم میریم تو هتل تا وسایلمون و جمع کنیم چقدر با ،بابام چونه میزنم که یه روزدیگه بمونیم​
    نمیدونی که وقتی میخوام بگردم از حرمت انگار داری من و از بهشتم دور میکنن ​
    دلم و گره زدم به پنجرت دارم میرم​
    دوست دارم تا من بیام این گره ها رو واکنی​
    همیشه عاشق این بودم ​
    که تمام نمازامو تو صحن انقلابت بخونم دوست دارم وقتی نماز میخونم تو رو نگاه کنم و به خدا بگم خدا به حق همین اقا این نمازم و بپذیر​
    دوست دارم تو ایوونت از صبح تا غروب ​
    من با تو صفا کنم تو هم منو دعا کنی​
    اقا جون پارسال و امسال نمیدونم چرا اینقدر اشفته حال بودم تو حرمت همش به فکر ارزو هام بودم و گریه میکردم که چرا اروزم و براورده نمیکنی ​
    الان که نگاه میکنم میبینم که چقدر خوبه که ارزوم و دعامو براورده نکردی اخه امام رضا جونم یه چیز بهتر بهم دادی راه زیباتری و نشونم دادی همیشه همرام بودی نگام میکردی و دورا دور هوامو داشتی ​
    تو غریبی و منم غریبم اما چی میشه ​
    این دل غریبه رو با خودت اشنا کنی​
    .​
    امام رضا خیلی دوستت دارم اقا جون​
    میدونم اصولا ادما روز تولدشون هدیه میگیرن اما اقا جون این زیاده خواهی من و ببخش چون میخوام بگم امروز باز شما بزرگواری کنید و یه نظری کنید و به حق روز تولدتون از خدا بخواهید که سال دیگه روز تولد شما رو در محضر فرزند بزرگوارتون امام زمان (عج) جشن بگیریم​
    دوست دارم از حالا تو صبح محشر همیشه​
    من رضا رضا کنم تو هم منو رضا کنی​
    امام رضا جونم دوستت دارم کاش مشهد بودم و میتونستم برات گل بیارم بهت بگم تولدت مبارک عزیزم​
    از عرش سلام سرمدی اوردند ​
    ایینه حسن سرمدی اوردند​
    با امدن رضا از باغ بهشت​
    یک دسته گل محمدی اوردند​
    اقا جونم مقدمت پر از نور و سرور باد​
    اقا جون مقدمت گل باران باد​
    اقا جون دوستت دارم​
    اقا جونم کاش میتونستم 8888 را به نیت سال و ماه و روز تولدت گل سرخ بیارم حرمت اما چه کنم دست خالیم را با سخاوت بی حدت بپذیر

منبع /مبینا جووووووووون
    ​

8. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170
    پاسخ : ميلاد شمس توس، ضامن آهو، ثامن الحجج، امام الرئوف حضرت علي ابن موسي الرضا (ع) مبارك

شمع جمع شاپرکهایی رضا

ای کلید ساده مشکل گشا
    آن گل زیبا گل خوشبو تویی

ای رضا جان، ضامن آهو تویی
    با نگاهت چون کبوتر کن، مرا
    تا بگیرم اوج، خوشحال و رها

​

9. Founder

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : ميلاد شمس توس، ضامن آهو، ثامن الحجج، امام الرئوف حضرت علي ابن موسي الرضا (ع) مبارك

تبریک میگم به همه مسلمانان :love0041:​

10. پیشکسوت انجمن کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113

عید بر همگان مبارک