سلام ممنون بابت لايكاتون خيلي معني ها ميتونه بده اما به اين معني هم ميتونه باشه كه تنهايي آدمو تبديل به يه جنسي شبيه به كوه سرد و يخ ميكنه...
پدرم عقيده داشت كه : يک زنِ نيرومند ، ميتونه از يک مرد هم قوىتر باشه ! مخصوصا اگر توى دلش عشق هم باشه ! فكر ميكنم ، يک زنِ عاشق تقريبا نابود نشدنى باشه !
آدمهايی هستن توی زندگی ، نه نزديک ، كه گاهی حتی هزار فرسنگ دورتر ... ولی انگار اين آدمها هميشه بايد باشن ، چسبيده به تو ، چشم تو چشم با تو ، همنفس با تو ...! اين آدمها انگار حقِ تو هستن ، مالِ تو هستن ... و تو امروز برای من اين نقش رو داری ...! و امان از وقتی كه اين آدمها گم و گور بشن و نباشن ... برزخ از همون موقع شروع میشه ...!
تجربه ام را باور کن ... عشق باید خودش بیاید ، ناگهان و بیصدا ! آمدنش دست ما نیست ؛ هیچکس آدرس عشق را ندارد...
من یاد گرفتهام که هیچ فرقی نمیکند چه قدر خوب و وفادار باشم ... زیرا همیشه کسانی هستند که لیاقتش را ندارند ! من آموختهام کسانی را که دوستشان دارم، خیلی زود از دست میدهم و کسانی را که بود و نبودشان برایم اهمیتی ندارد، همیشه در کنارم خواهم داشت ...! ولی هرگز فلسفهی هیچکدامشان را درنیافتم !
-دلم تا برایت تنگ میشود؛ نه شعر میخوانم، نه ترانه گوش میدهم، نه حرفهایمان را تکرار میکنم. دلم تا برایت تنگ میشود؛ مینشینم اسمت را مینویسم مینویسم مینویسم بعد میگویم: این همه او پس دلتنگی چرا؟! دلم تا برایت تنگ می شود؛ میمِ مالکیت به آخرِ اسمت اضافه میکنم و باز عاشقت میشوم...
محبوبم اگر روزی از تو درباره من پرسیدند ؛ زیاد فکر نکن ! مغرور به ایشان بگو : دوستم دارد ... بسیار دوستم دارد ...!
"چوبِ خُدا" شاید همان بُغضی باشد که دُخترت سالها بعد میخورد و تو در عُمقِ چشمانش ، خاطره تلخِ رفتنت را میبینی .. تو را نمیدانم امّا من به خدایی که آن بالاست عَجییب مُعتقدم ..
دریافتم خوبیهایی که ممکن است داشته باشیم ، همیشه به کارمان نمیآید ... چون کافی نیست که یک آدم، آدم خوبی باشد ، باید دیگران هم خوب باشند ؛ تا این خوبی دردی دوا کند ...!