و با قلب ویرانه من چه کردی؟ ببین عشق دیوانه من چه کردی در ابریشم عادت اسوده بودم... تو با حال پروانه من چه کردی؟ ننوشیده از جام چشم تو مستم... خمار است میخانه من...چه کردی؟ مگر لایق تکیه دادن نبودم؟ تو با حسرت شانه من چه کردی؟ مرا خسته کردی و خود خسته رفتی... سفر کرده!باخانه من چه کردی؟ جهان من از گریه ات خیس باران... تو با سقف کاشانه من چه کردی؟
آزرده از هیچ آزرده از همه چیز زخمهایی بر صورت داشت که گویی لبخند میزد ولی در گریبان خود میگریست و بر لبخند خود میگریست "بیژن جلالی"
امروز یقین شد که تو محبوب خدایی کز عالم جان این همه دل با تو روان کرد مشتاق تو را کی بود آرام و صبوری هرگز نشنیدم که کسی صبر ز جان کرد سعدی
وصل تو کجا و من مهجور کجا دردانه کجا حوصله مور کجا هر چند ز سوختن ندارم باکی پروانه کجا و آتش طور کجا ابو سعید ابوالخیر
تنهایی هزار بار بهتر از بودن با کسی است که حواسش با تو نیست و فقط در آن هنگام با توست که کسی را در کنارش ندارد . . . آلن بولیو
نو بهار آمد و گل سرزده، چون عارض یار ای گل تازه، مبارک به تو این تازه بهار با نگاری چو گل تازه، روان شو به چمن که چمن شد ز گل تازه، چو رخسار نگار
در فصل جدید زندگی سی سالگی ام را جشن می گیرم دلتنگ روزهای گذشته تلخ و شیرین گذشته ام "حافظ شب هجران شد بوی خوش وصل آمد شادیت مبارک باد ای عاشق شیدایی"
برای شادی روحم کمی غزل لطفا دلم پر از غم و درد است، راه حل لطفا همیشه کام مرا تلخ می کند دنیا به قدر تلخی دنیای تان، عسل لطفا ! مرا به حال خودم ول کنید آدم ها فقط برای کمی گریه لا اقل، لطفا کسی میان شما عشق را نمی فهمد ادا،دروغ بس است این همه دغل، لطفا کجاست کوهکنی تا نشان دهد اصلا به حرف نیست که عاشق شدن،عمل لطفا "به زور آمده بودم، به اختیار مرا" ببر به آخر دنیا از این محل لطفا نمانده راه زیادی، کنار قبرستان پیاده میشوم آقا... همین بغل، لطفا
مانند غـریـقی کــه پر از وحـشت آب است ، می گردم و دستم پی یک تکه طناب است دلتنگی و تنـهایی و انـدوه و صـبوری این عاقبت تیره ی یک عاشق ناب است آن مرد پر از شور و غزل ، بعد تو جان داد این آدم کوکی ، جسدی پشت نقاب است یا مشکل ارســال پیام ، از دل مــا بود یا منبــع گیــرنده ی قلـب تو خراب است زایـیــده ی دردیـم و به بار آمـده ی عشق در مکتب ما ، عشق فقط ، حرف حساب است یک جمله بگو دلبرکم ! ... حرف دلت چیست ؟ عاشق شده این شاعر و ... دنبال جواب است