پاك كردنِ بعضي از آدمها از ذهن مانندِ پاك كردنِ پنجره است پاك مي كني اما باز، باراني بي هنگام پنجره را کثیف میکند! *سپيده اميدى
عشـــــــقم امشب نامزدیتهدیدمت از ارایشگاه اومدی ولی حالم گرفته شد آخه اون مدلی که همیشه من دوسش داشتم نزده بودی ...عشقت این مدلو دوست داره چقدر بی سلیقه اس...کت و شلوارت بهت میومد آخه تو هر چی بپوشی بهت میاد ...خواستم امشب نیام تو نامزدیت خییییلی درد داره آخه...ولی تصمیم گرفتم بیام میدونی چرا؟ آخه میخوام باهم مقایصمون کنیمیخوام بفهمی از اون بهترم ...هنوزم ک هنوزه نفهمیدم چرا اونو بهم ترجیح دادی لعنتیدوستت داشتم...میخوام امشب بهترین لباس مجلسو بپوشم بهترین مدل مو رو بدم شاید یه ذره یه ذره هم که شده به چشمت بیامراستی موهامو کوتاه نکردمه هنوز ...چند روز بیش آرایشگاه بودم خواستم کوتاه کوتاش کنم اما یاد حرفت افتادم که گفتی اگه موهاتو کوتاه کنی دیگه دوست ندارملعنتی موهامو ک کوتاه نکردم پس چرا الان دوسم نداریچقدر راحت بود واست که ازم جدا شی...چقد برام سخته...برات دعا میکنم خوشبخت شی ....ای کاش این پستم به دستت میرسید وقتی پیش من نباشی یعنی سهم دیگرونی...وقتی پیش من نباشی یعنی پیش این و اونی...خوش باش عشقم بدون هنوزم که هنوزه یه نفر هست که هنوز عاشقته مبارکت باشه گلم امشب شب عروسیته