پدرم میگوید: کتاب! و مادرم میگوید: دعا ! و من خوب میدانم که زیباترین تعریف خدا را فقط میتوان از زبان گلها شنید ... "حسین پناهی"
امشب غمم دوچندان، سیگار پشت سیگار مستی ز من گریزان ، سیگار پشت سیگار تو کرده ای خرابم ، سیگار پشت سیگار هر شب در انتظارم ، سیگار پشت سیگار من در غم تو سوختم ، سیگار پشت سیگار به گوشه ای چشم دوختم ، سیگار پشت سیگار امروز رفت و فردا ، سیگار پشت سیگار هر شب کنار سروها ، سیگار پشت سیگار از درد تو کشیدم ، سیگار پشت سیگار
شاید روزی بیاید سادگی حرف اول را بزند آن روز حتی اگر نبودم از من به شما،به تک تک شما یک حرف دل، خوش به حالتان که سادگیتان را میفهمند! عادل دانتیسم
☘ تو به بوی غزل و قافیه آمیخته ای به خدا حال مرا خوب به هم ریخته ای آنچه خوبان همه دارند تو یکجا داری بی سبب نیست که در کنج دلم جا داری به سپیدی غزل رایحه ی یاس منی یاسمن پوش ترین قسمت احساس منی یاسمن پوش ترین جای خدا را پر کن من پر از زندگیم ، فاصله ها را پر کن من جهنم زده ام،حسرت سیبی دارم باز نسبت به شما حس غریبی دارم غربت و رخوت دستان مرا باور کن نازنین !قصه ی ایمان مرا باور کن سالها قلب دم از صبر و تحمل می زد به کتاب غزل عشق تفال می زد...
... چه با لباس در وان نشسته باشی و خیس ... به پیشنهاد هیچکاک برای همکاری در فیلم جدیدش فکر کنی و چه چنگ در تشت ، کهنه ی کرامت پسر هفتمت را بشویی ! و ترانه ی سینه سی مرمری که شوهرت می خواند را با عشق زمزمه کنی، باز حین خوابیدن ، چند دقیقه به سقف خیره خواهی شد. بین زن و سقف رازی نگفته هست که هم سکینه می داند چیست هم کیم نوواک هم برگمن ...
زندگی در روستا اما / بستگی دارد به اسب / ساده و خوش رنگ / بستگی دارد به باران / بستگی دارد به خورشید و درخت / بستگی دارد به فصل / بستگی دارد به کار روستا، زیباترین نقاشی روی زمین / بهترین گلدوزی فصل بهارسلمان هراتی