نه نمیرم پاک کنم با اون معنی هم نگفتم انقدر هم گیر نده تا یکمی بگو بخند میکنیم باهات به یه چیزی گیر میدی اوقاتمونو تلخ میکنی . رفع اسپم : بعدی مرهم
نفففففس عمممممیق بکشید همگی اینجا محل کسب ارامش و حال خوبه از هم ناراحت نشید !! بعدی سرکار الیه(علیه؟) شاتوت
حالا منو فیلم فروم یعنی دلقک خطاب میکنیید طلبکارم هستید الان اگه من جوابتونو بدم فورا منو بن میکنند و به ریشه ماجرا توجهی نمیکنند بخدا قسم دفعات قبل هم بن شدنهای من همینطور بود من فعلا پستتونو گزارش میدم ببینم چی میشه
بعدی نفحات ولی انوش عزیز کمی هم احتمال بدید که منظورشون برداشت شما نبوده باشه بزرگش نکنید چون توهینی نکردن مثبت فکر کنیم
ما از زمان کودکی یاد داریم که اگر کسی مسخرمون میکرد میگفتیم فیلممون کردی ؟ فیلم بودن و فیلم کردن به معنی مسخره بودن و مسخره کردن میباشد . اینو همه میدونند قدیمی ها تیارت یا همون تآتر هم میگفتند
من قبلتر هم گفتم شما ما رو فیلم میکنید اما به معنای اگر تمسخر باشه جناب انوش شما یه عمره اینجا همه رو فیلم کردی عزیز بنابراین من از شما شاکی باشم محقم بنا به استدلال خودتون البته به هر حال مختارید ناراحت باشید یا شاد زندگی شماست دمی خوش بگذرانید یا پیله کنید به چیزهایی که واقعا اهمیتی ندارن بعدی مرهم