پاسخ : احساست در مورد نفر بالایی چیه؟ خوش سلیقه _کمی خطرناک(تو رو خدا منو هک نکن بایت!)_بقیه شو میگم به شرط این که هکم نکنیا!... خوش تیپ_خوش هیکل _ دختر کش_ با کلاس_ با تیریپ_ منطقی_ دانا_ مهربون_خدا وکیلی خواهش بودا!هک نکنیا کلک!
پاسخ : احساست در مورد نفر بالایی چیه؟ مهربونم دلمم بزرگه خشنم چی چی گفتی من خشن ام من اعصبی ام من ،، امدی اینجا نظم نظمیه روریختی به هم به من میگی خشن به مامور تاپ در حین انجام وظیفه میگی خشن بیاید این عصبی رو ببرید .... :nafaskesh::montazer::asabi: ههههههههههه ،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،،، همین قدر مونده بیا تورو هک کنه مردمم بهش بخندن سیاست مدار ،، برنامه ریزی واسه اینده واقعا عالی مثلا اگه اینو بگه میدونه عکسالعمل طرف مقابلش چیه
پاسخ : احساست در مورد نفر بالایی چیه؟ مگه نگفتی منطقی ام پس چرا می ترسی هکت کنم................................. شما هم که معلوم دیگه ...........
پاسخ : احساست در مورد نفر بالایی چیه؟ قربونت...........////////شما هم /////خیلی سریع(260) میری..////////ولی فکر کنم......خیلی حرف گوش ...کنی/////
پاسخ : احساست در مورد نفر بالایی چیه؟ سريعشو قبول دارم ولي حرف گوش کن رو ؟! اولين نفري که ميگي ... روش فک ميکنم
پاسخ : احساست در مورد نفر بالایی چیه؟ آهان ! اون قضيه ؟:negah: حالا يه بارم ما گوش ميديم حرف در مياريا !