Say-Tell Say-Tell هر دو به معنای گفتن می باشد، با این تفاوت که بعد از say یا مفعول نداریم یا مفعول غیر شخص داریم. اما بعد از tell حتما مفعول شخصی خواهیم داشت. I say من می گویم I say this من این را می گویم I say that من آنرا می گویم. I say something یک چیزی می گویم. What do you want to say?? تو چی می خواهی بگویی؟ I tell you من به تو می گویم. I want to tell you something می خواهم به تو یک چیزی بگویم. What do you want to tell me? چه چیزی می خواهی به من بگویی؟ __________________
اصطلاحات مربوط به Tell To tell a story To tell stories داستان گفتن To tell a lie To tell lies دروغ گفتن To tell a joke To tell jokes جک گفتن To tell the truth To tell fact حقیقت را گفتن To tell news اخبار گفتن To tell the price قیمت را گفتن To tell the difference To tell apart تشخیص دادن To tell one from the other یکی را از دیگری تشخیص دادن To tell good from bad خوب را از بد تشخیص دادن To tell one's name اسم کسی را گفتن To tell one's secret راز کسی را گفتن To tell one's fortune فال کسی را گرفتن To tell the time وقت را گفتن examples: I want to tell a story می خواهم یک داستان بگویم. Don't you ever tell lies again. دیگه دوبار دروغ نگویی!!! You must tell your secret باید رازت را بگویی. Do you want to tell the truth?? l آیا می خواهی حقیقت را بگویی؟؟ __________________
اصلاحات مربوط به Say To say Hello ......... Good morning ......... Good afternoon ......... Good evening ......... Good night ......... Good bye To say prayers نماز خواندن، دعا کردن __________________
حروف تعریفArticles حروف تعریف در انگلیسی به دو دست تقسیم می شوند. 1- حروف تعریف اسامی نامشخص Indefinite articles الف : A , An هر دو به معنای یک می باشند، با این تفاوت که "a " قبل از کلماتی به کار می رود که از نظر تلفظ با حروف بیصدا آغاز شوند و " an" قبل از کلماتی به کار می رود که با یکی از حروف صدا دار آغاز شوند. باید توجه داشت که در هر دو مورد اسم مورد نظر قابل شمارش و مفرد می باشد. A book A car A house A university A used car یک ماشین دست دوم An apple An orange An egg An umbrella An ice-cream An hour An honest man ب: Some ترجمه Some در فارسی وابسته به اسم بعد از آن می باشد. یعنی اگربعد از Some اسم قابل شمارش جمع داشته باشیم، ترجمه آن می شود : " مقداری ، کمی" . چنانچه بعد از Some اسم قابل شمارش مفرد بیاید، معنی آن "یک " خواهد بود. در صورتی که بعد از Some عدد داشته باشیم، معنی آن می شود " در حدود " این مطلب را می توان به صورت زیر خلاصه کرد : 1- Some + اسم قابل شمارش جمع = تعدادی I want to buy some books می خواهم تعدادی کتاب بخرم 2- Some + اسم غیر قابل شمارش = کمی، مقداری I want some sugar کمی شکر می خواهم 3- Some + عدد = در حدود We have some twenty guests toight امشب در حدود 20 مهمان داریم 4- Some + اسم قابل شمارش مفرد = یک Some day she'll come یک روزی او می آید. *(منظور از اسامی غیر قابل شمارش اسامی هستند که جمع بسته نمی شوند.) توجه: در جملات منفی، سوالی، منفی سوالی و جملاتی که دارای if (به معنی آیا) هستند، از Some استفاده نمی شود. و در عوض any جایگزین Some می شود. I havesome money. I don't haveany money Do you haveany money? Don't you have any money? I want to know if you have any money. l در جمله های نفی تاکیدی به جای any از no استفاده می کنیم. که در این صورت فعل جمله مثبت خواهد شد. I have no money من هیچ پولی ندارم. 2- حروف تعریف اسامی مشخص Definitive Articles The حرف تعریف اسامی مشخص می باشد و قبل از هر نوع اسمی یعنی قابل شمارش جمع و قابل شمارش مفرد و غیر قابل شمارش به کار می رود. به شرط آنکه اسم مورد نظر برای گوینده و شنونده شناخته شده و مشخص باشد. ترجمه the در فارسی عبارت است از " آن " یا "کسره إ " . I want to buy the book می خواهم آن کتاب را بخرم please give me the sugar لطفا آن شکر را به من بدهید. I want to see the students می خواهم آن دانش آموزان را ببینم. توجه: قبل از اسامی خاص، اسامی ملکی (عام) و قبل از صفات ملکی از هیچ حرف تعریفی استفاده نمی کنیم. Jack is a smart student (اسم خاص) جک دانش آموز باهوشی است Sugar is sweet. (اسم عام) شکر شیرین است My father is a good lawyer (صفت ملکی) پدر من وکیل خوبی است. __________________
لغات استفهامی(پرسشی) بین دو جمله برای ایجاد ارتباط بین دو جمله ، هنگامی که جمله دوم با یکی از کلمات پرسشی سوالی شده باشد، کافی است از خود کلمه پرسشی یه عنوان رابط دو جمله استفاده می کنیم. که در این صورت جمله دوم دوم خواه مثبت و خواه منفی از حالت سوالی خارج شده و به شکل غیر سوالی بیان می شود. I know ............................... Where do you work? I know where you work. I don't know ...........................What time can you come? I don't know what time you can come. I don't know ....................... why don't you like me? I don't know why you don't like me. Do you know ......................... What time is it?? Do you know what time it is.