farshid_betta : این خانواده از ماهی ها در دو منطقه استرالیا و گینه نو زندگی میکنند. از لحاظ تنوع رنگ و خصوصیات اب بسیار متنوع هستند و بعضی از گونه ها پی اچ اسیدی و بعضی قلیایی رو می پسندند. (من این ماهی رو در پی اچ اسیدی یعنی 6 نگه داری میکنم) این نوع که در ایران وارد شده از لحاظ اب و کیفیت اون مشابه دیسکس هست و اب تا پی اچ هفت رو بخوبی تحمل میکنه و در یک تانک گیاه کاری شده رنگهای زیبای خودشو نشون میده. دزجه اب تانک از 25 تا سی درجه میتونه باشه. (دمای تانک من 30 درجه هست و مشکلی با این دما نداره) اندازه بالغ این ماهی بسته به نوعی که دارند از 6 تا 11 سانتیمتر متغیر هست. بسیار سخت جان و صلحجو هستند و بهتر هست که بصورت گله ای نگه داری بشن (گله های 6 عددی) (من بصورت تکی نگه داری میکنم و هم با دیسکس و هم با گلد فیش نگهش داشتم و هرگز باعث ترس در دیسکس های من نشده) از لحاظ غذا سخت گیر نیستند و به هر غذایی عادت میکنند. حتی غذا های پولکی. (ماهی من هنوز غذای پولکی نمیخوره ولی کلا غذای با کیفیت و حاوی میگوی ریز شده رو باید در رژیم غذاییش گنجوند.) گیاه رو خراب نمیکنن شن کف رو بهم نمیریزن نگهداریشون بسیار سادست و حتی در اسارت هم باسانی تکثیر میشن .اما به کیفیت اب بسیار حساس هستند اگر میخواهید این ماهی شادابی و رنگ خودش رو حفظ کنه بهتره که ابی با کبفیت و محیطی بدور از استرس برای این ماهی فراهم کنید. (در مدتی که پیش من بود رنگهاش به مراتب از وقتی که در فروشگاه بود بهتر شده)