پاسخ : انتقادات و پیشنهادات اتفاقا در جلسه ای که بین مدیران هست این موضوع رو میخوام مطرح کنم و انشالله همه ی بخش ها اپدیت خواهند شد . با تشکر از پیشنهادتون .
پاسخ : انتقادات و پیشنهادات من يه پيشنهاد دارم. ميگم بيايم ماه به ماه بهترين يا فعالترين كاربرو انتخاب كنيم يا مثلا چن تا چهره هر ماه داشته باشيم مهربون ترين كاربر-فعالترين كاربر-جدي ترين كاربر حالا يا راي گيري مي كنيم يا ادمين هاي محترم انتخاب مي كنن. اينجوريي كاربر ها تشويق مي شن هم اخلاق بهتري تو فروم داشته باشن هم فعال تر باشن.
پاسخ : انتقادات و پیشنهادات سلام...نميدونم انتقادم بجاست يا نه.... اما چرا تاپيك معرفي اعضا ندارين كه اعضاي جديد خودشون معرفي كنن و با اعضاي ديگه آشنا شن؟؟... از اونجايي كه تو فروم هاي ديگه ديدم ميگم.... مرسي....:ashamed0005:
پاسخ : انتقادات و پیشنهادات سلامی دوباره اگه بشه واسه این لینک برداشتن تو ارسالامون یک فکری کنین خیلی خوبه قبلا می شد لینک ها روهمه رو باهم برداریم اما الان نمی شه باید رو تک تک کلمه های که لینک دارن کلیک کنی وبعد لینکشو برداری که وقت گیره
پاسخ : انتقادات و پیشنهادات این نسخه از انجمن این مورد رو داره که کاریش نمیشه کرد متاسفانه. پ.ن: این تاپیک بسته شد.