پاسخ : سجاد جان تولدت مبارک تولدت مبارک داداش سجاد :love0038: ایشالا همیشه سالم و باعزت زندگی کنی هرچی از خدا میخوای بهت بده :ghalb:
پاسخ : سجاد جان تولدت مبارک ممنونم از طاوس و امیر جون عزیز...یاشالا جبران کنم واستون... طاووس جان شما هم حتما تولدتون رو توی لیست قرار بدید/...
پاسخ : سجاد جان تولدت مبارک مهندس من بهت 2 تا تبریک میگم /./.یکی به خاطر تولدت ان شاالله همیشه دلت خوش باشه :love0041:/..دومی به خاطر قبول شدن توی رشته مورد علاقه ات نرم افزار امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشی :love0038:
پاسخ : سجاد جان تولدت مبارک ممنون داداشی گلم.. منم دوبار ازت تشکر میکنم... ممنون.. :tongue0013::laughingsmiley:
پاسخ : سجاد جان تولدت مبارک داداش مهربونم تولدت مبارک اینم یه کادو از طرف من بازش کنی خرس کوچولو میاد ازش بیرون و میگه :ghalb:
پاسخ : سجاد جان تولدت مبارک ممنونم از شما.. پرستو جون فوت کردم به جاش رو صفحه مانیتور... وحید جون و محمد هم ازتون تشکر میکنم که به یادم بودید.. :ghalb:
پاسخ : سجاد جان تولدت مبارک سلام بچه ها. داداش سجاد من هر چی فکر کردم که یه جمله قشنگ پیدا کنم ، پیدا نکردم و از قدیم گفتن ساده بهتر از شلوغه پس تولدت مبارک عزیزم.