نوبتم که باشه نوبته تولد معاون سایتمونه سجاد جون تولدت مبارک عزیز ایشالله روزها و ماه ها و سالهای خوشی در انتظارت باشن و هیچوقت دلت غم نبینه برات بهترینها رو اروز میکنیم و امیدواریم سالیان سال از این تولدها برات بگیریم ههههههههههههههههههههههه اگه باشیم میگویند آغاز نو شدن آغاز تازه شدن بهار است اما برای ما روز میلاد تو سر آغاز فصلی دگر از زندگیست تولدت مبارک امشب شعری نخواهم نوشت …………. شمع را برای تولدت روشن میکنم و پرهایم را طواف میدهم بر گرد آتشی که تــــو در جانم روشن کرده یی ……….. تکه خاکستر کوچک کافی است تا پر سوخته حرمت پیدا کند. جشن تولد توست و من …… بار به دنیا می آیم و خاکستر می شوم تا راز حضور تو را بدانم. ققنوسم من امشب! “تولدت مبارک بهترین “ و در آخر تبریک دست خالی مرا با سخاوت بی حدت بپذیر… مدیریت تاپ فروم و همگی دوستان این روز را به سجاد عزیز تبریک گفته و برایش در سایه امن خداوند و خانوادهاش بهترینها را ارزو میکنند تــــــــــــــــ مبا رکـــــــــــــــ ـولدت
پاسخ : سجاد جان تولدت مبارک سجاد جون عزیز دلم تولدت مبارک اینشالا 100 سال زنده باشی و زیر سایه پدر و مادرت در ارامش زندگی کنی.:ghalb: بازم تبریک عزیزم.:love0038:
پاسخ : سجاد جان تولدت مبارک تولدت مبارک عزیز دلم ایشالله 120 ساله:love0038: شی داداشی :ghalb: تبريک دست خالي مرا با سخاوت بي حدت بپذير تولدت مبارک داداشی گلم:tongue0013:
پاسخ : سجاد جان تولدت مبارک سلام از همه دوست های گلم مخصوصا میترا جون ممنونم که تولدمو به خاطر داشتید امیدوارم همیشه کنار هم لحظات خوبی رو داشته باشیم..این روز ها هم بهونست تا یادمون بیاد چقدر وجودمون واسه هم ارزش منده....خیلی خوشحالم که شماهارو اینجا دارم :ghalb::ghalb::ghalb:
پاسخ : سجاد جان تولدت مبارک سجادجان تولدت مبارك با آرزوي زندگي شاد ایشالا 120 ساله بشی و آرزوی تندرستی موفقیت و خوشبختی روزافزون برات دارم [TABLE] [TR] [TD="class: gensmall, align: left"][/TD] [/TR] [/TABLE]
پاسخ : سجاد جان تولدت مبارک تولدت مبارک سجاد جان برات بهترین ارزو ها رو می کنم و امیدوارم همیشه شاد و خوشحال باشی