پاسخ : محمد جان تولدت مبارک به به به به ببين چه خوب موقع اومدم البته اگر منو يادتون باشههههههههه به هر حال تولدت مبارك محمد جان
پاسخ : محمد جان تولدت مبارک احسنت به این کاربر اخراجی__چطوری وارد شده و تبریک گفته............ منم بهت تبریک محمد جان تولدت مبارک باشه ایشاله صد سال زنده باشی و بتونی با کمک بعضی ها تاپ فروم رو به لیست 10 سایت برتر ایرران اضافه کنی حالا 10 تا سایت اول نشد 25 تا اولم بد نیست از هیچی بهتره:tongue0013::tongue0013::tongue0013:
پاسخ : محمد جان تولدت مبارک تبریک میگم بهت محمد جان ایشالا تولد 1000 ساله گیت :gol2::gol2::gol2::gol2::gol2::gol2:
پاسخ : محمد جان تولدت مبارک ممنون فریبا جان ، لطف کردی .. دوستان این تاپیک مربوط به تاریخ 90/6/18 هستش! :rolleyessmileyanim:
پاسخ : محمد جان تولدت مبارک خيله خب بابا حالا من اون موقع قهر كرده بودم رفته بودم نبودم الان ميگم مهم اينه كه بچه ها دوستت دارن عزيزم ولي خودمونيم محمد قشنگ ضايم كرديا
پاسخ : محمد جان تولدت مبارک :ashamed0001::ashamed0001::laughingsmiley::laughingsmiley::laughingsmiley::laughingsmiley: ههههههههههههههههههههه
پاسخ : محمد جان تولدت مبارک سلام مرد بزرگ روز تولدت روزیه که یاد چیزایی میوفتم که ازت یاد گرفتم جدا مدیر لایق و عالی هستی،من که خیلی از روشهای مدیریت و ریاست رو ازت یاد گرفتم واقعا روز تولدتو به خودم تبریک میگم! البته به خودتم تبریک میگم که همچین مرد بزرگی هستی!