پدرم راه تمام زندگیست ، پدرم دلخوشی همیشگیست . روزت مبارک باباجون بابا جون ، میدونم خیلی عذابت میدم ولی جوونیه و هزار جور شیطنت ، شما به بزرگیه خودت ببخش و بدون که از تموم وجودم دوستت دارم . پدر ، نام تو تکیه گاه من است . بابا دوست دارم بابت تمام زحماتی که کشیدی دستانت را می بوسم و ممنونتم . پدر جان ، باش و با بودنت باعث بودن من باش . روزت مبارک . از صمیم قلب دوستت دارم . . . پدر مهربانم ای کسی که همیشه از جونت برای ما مایه گذاشتی امیدوارم همیشه سایت بالای سر ما باشه روزت مبارک روز پدر و روز مرد به همه پدر ها ومردها پیشا پیش ” پسا پیش : پشتا پیش :و هر جور که فکرشو بکنید مبارک پدر ای چراغ خونه! مرد دریا، مرد بارون با تو زندگی یه باغه، بی تو سرده مثل زندون هر چی دارم از تو دارم ، تو بهار آرزوها هنوزم اگه نگیری، دستامو می افتم از پا . . . تبریک به کسی که نمی دانم از بزرگی اش بگویم یا مردانگی، سخاوت، سکوت، مهربانی و... بسیار سخت است ... پدرم روزت مبارک . . . پدر عزیزم از تو آموختم چگونه سبکبال زندگی کنم تا هجرتم نیز سبکبال باشد این بالهای پرواز قناعت و امید و عشق را تو به من بخشیدی یادت باشه که دنیا با تو آغاز می شود روز با تو و خورشید با تو گرما می گیرد نسیم با بوی خوش تو جاری می شود و بهار برای تو خود را می آراید یادت باشد که شب بی نگاه زلال تو دلش می گیرد و پرندگان به خاطر تو عاشقانه می خوانند وقتی نگاه می کنی چشمی هست که تو را می نگرد باور کن نگاه زیبایت و زیبایی نگاه را باور کن و دنیا را با نگاهت زیبا تر کن