خبرگزاري آريا- کاپيتان تيم ملي جودو کشورمان گفت: «خوشبختانه تيم ملي مسير درست خود را پيدا کرده و اميدوارم به جايگاهي که حقمان است برسيم.» به گزارش سرويس ورزشي آريا،محمد رضا اظهار داشت: «با جوي که از مسابقات جهاني امسال شاهد آن بوديم، اعتقاد دارم جودو مسير اصلي خود را که نزديک شدن به کشورهاي صاحب نام در اين رشته است پيدا کرده و اميدوارم اين روند ادامه داشته باشد.» وي افزود: «تيمها بسيار پرقدرتتر از سالهاي گذشته وارد مسابقات شدند.کشورهاي صاحب نام جودو همگي با دو شرکتکننده وارد کوران مسابقات شدند که اين قضيه کار تمامي ورزشکاران را سخت کرده بود.» وي افزود: «حريفان عنواندار مغولي و ايسلندي را در دور اول رقابتها شکست دادم. دور بعدي مسابقات مقابل سوزوکي از ژاپن قرار گرفتم که توانستم در لحظات پاياني او را ضربه فني کنم. تمام عناويني که يک جودو کار در آرزوي آن است را اين حريف در کارنامه خود دارد. طلاي المپيک و مدال هاي متعدد در مسابقات جهاني گذشته جزو بزرگترين افتخارات سوزوکي به حساب مي آيد. من براي اولين بار بود که با وي مسابقه ميدادم.» رودکي تصريح کرد: «دور چهارم تمام تلاش خود را کردم تا نفر سوم رنکينگ جهاني را که از کشور آلمان بود شکست دهم. متأسفانه نتوانستم و مسابقه را واگذار کردم.» رودکي ادامه داد: «براي کسب مدال برنز در مقابل حريف تونسي با ضربه فني به پيروزي رسيدم. و در ديدار رده بندي با باختي که در رقابت با جودوکار کرهاي داشتم به مقام پنجم دست ياقتم.»جودوکار سنگين وزن کشورمان در آخر متذکر شد: «مسابقات ازبکستان، قزاقستان و آذربايجان که جزو سهميه المپيک محسوب ميشود را از دست نخواهيم داد و با شرايط به مراتب بهتر وارد اين رقابتهاي معتبر ميشويم.»