پاسخ : تبریک صمیمانه به Alii ممنون سجاد جان.من یه بار بهت تبریک گفتم یه بار دیگه هم اینجا دوباره هم ازت تشکر میکنم بابت فعالیت عالیت هم تبریک میگم برا معاونت. اینشالا همیشه موفق باشی عزیزم.
پاسخ : تبریک صمیمانه به Alii ممنون اسانا جان.اینشالا شما هم همیشه موفق و شاد و سرحال باشید.:love0041:
پاسخ : تبریک صمیمانه به Alii به به یه ادمین جدید اونم کی یه داداشه گلو گلاب دادا علی از تههههههه تههههههههههه قلبم بت تبریک میگم خیلی خوشحال شدم دادا امیدوارم که موفق باشی عزیز دلم
پاسخ : تبریک صمیمانه به Alii علی جان داداش من دیشب که شخصا بهت تبریک گفتم توی یاهو /./.ولی شیرینی ندادی یادت باشه :blinksmiley:/./هههه دوباره هم بهت تبریک میگم /./.امیدوارم موفق باشی عزیزم /./اومدم جلوی همه بگم شاید خجالت بکشی شیرینی بدی /./.:tongue0013:
پاسخ : تبریک صمیمانه به Alii فدات شم عزیزم مرسی.امیدوارم شما هم همشیه موفق باشی عزیزم.بازم ممنون بابت تبریک گلم.:love0038::hug3:
پاسخ : تبریک صمیمانه به Alii اره عزیزم دیشب لطف کردی و تو یاهو تبریک گفتی ممنون.:ashamed0001::love0041:ههه شیرینی خودت نخواستی:tongue0013: بازم ممنون.امیدوارم شما هم همیشه موفق باشی داداشی:love0038:.ههه شیرینی ا تمام دیگه باید بری برا خودت بخری.:tongue0013: