[h=2]تبریک به [/h] Special User [h=2](سجاد) به خاطر معاون سایت شدنش [/h] خب دوست خوبمون معاون شد سجادجان تبریک میگم و امیدوارم همیشه تو کارات موفق و پیروز باشی:smilingsmiley:
پاسخ : تبریک صمیمانه به Special User مبارک باشه عزیز الحق که حقت بود ایشالا مدیر سایت بشی :happy0199::tongue0013::laughingsmiley::love0041:
پاسخ : تبریک صمیمانه به Special User جدا عزیزم لایقش بودی واقعا تلاشت عالی بود اون اوایل که اومدم تو سایت میخواستم بگیرمت تو پست ها ولی اخر نشد ههه:tongue0013: بازم مبارک عزیزم.:love0038:
پاسخ : تبریک صمیمانه به Special User داداشی واقعا خیلی خوشحال شدم فعالیتتون واقعا عالی و بی نظیر بود به امید موفقیتتون در تمام مراحل و در همه زمینه ها :gol3::gol3::gol3:
پاسخ : تبریک صمیمانه به Special User منم یه تاپیک زده بودم اما نمیدونم کجاست گم شد به هر حال منم تبریک میگم:love0041: واقعا خسته نباشید داداش سجاد نمیدونم چرا نمیتونم بیام تو پروفایلت که اونجا هم تبریک بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!:sick0022:
پاسخ : تبریک صمیمانه به Special User مرسی ...ممنونم از همه شما دوستای گلم... پروفایلم خراب شده تا حالا محمد درستش کنه درشو تخته کردم...:thumbsupsmileyanim: اتنا تاپیکتو بستند اخه همه دوست داشتند خودشون اول بهم تبریک بگند پرستو زرنگی کرد..آفرین پرستو :tongue0013: