1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

مدیریت اثربخش چگونه مدیریتی است؟ -

شروع موضوع توسط Am!R~Mr ‏26/8/11 در انجمن گرایش مدیریت

1. دوستان در جهان امروز مدیریت اثر بخش یا همان اثر گذار و کا رآمد وظیفه ای بس دشوار است. چرا که همزمان با پیچیده تر شدن جهان مشتریان از حقوق خود آگاهی بیشتری کسب کرده اند و مسائل اجتماعی گسترده تری در دستور کار سازمان ها قرار گرفته است.از این روبه نظر می رسد راهبردهای سنتی مدیریت در عصر کنونی ناکارآمد بوده وبرای بقا یا بهبود فعالیتها استفاده از راهبردهای موثر وهمینطورمهارتها وشایستگیهای مورد نیازبرای اعمال آنها ضروری است.
    حالا ببینیم مدیران اثر بخش چه ویژگیهایی دارند:
    هوشیاری.ذکاوت.فراست.خلاقیت. اعتماد به نفس.ومهمترین این ویژگیها توانایی مدیر در امر سرپرستی و مهارت وی در بکار گیری روشهای مدیریت با نوع سرپرستی مناسب شرایط خاص است.
    البته صاحبنظران به این نتیجه رسیده اند که اثر بخشی مدیریت به مجموعه خاصی از ویژگیهای شخصی بستگی ندارد.بلکه به این امر که چگونه مدیر توانسته است ویژگیهای شخصی خود را با شرایط محیطی یا موقعیتی وفق دهد وابسته است.
    تردیدی نیست که تجربه. دانش.ارزشها.وگذشته مدیربرشیوه مدیریت وی اثر می گذارد.همچنین توجه به ویژگیهای زیردستان از اهم فعالیتهای یک مدیراثر بخش خواهد بود.
    ازجمله مهمترین عواملی که برمیزان اثر بخشی مدیران تاثیر می گذارد نوع ارتباط آنها با کارکنان است.ببینید اگر مدیری بتواند با سایر اعضای سازمان کنار بیاید وهمچنین همکاران برای مدیراحترام قائل باشند در آن صورت مدیرنیازی به تکیه بر مقام رسمی سازمانی نخواهد داشت و چنانچه مدیری مورد تنفر یا بی اعتمادی کارکنان خود قرار گیرد نمی تواند به صورت غیر رسمی بر ایشان اعمال نفوذ کند.عوامل محیطی نیز یکی دیگر از فاکتورهایی است که منجر به اثر بخش بودن مدیریت می شود.مانند ماهیت کاری که فرد باید انجام دهد.به تصویر کشیدن چشم اندازی از آینده برای مدیران کارآمد ضروری است.به همین منظور بهره گیری از شرایط و موقعیتهای در حال تغییر مورد نیاز است.تصمیم گیری مدیران اثربخش در سازمانها دارای دامنه وسیعی در داخل و خارج سازمان است.از این رو اینگونه مدیران باید به ارزشها.معنویت و اصول اخلاقی توجه زیادی داشته باشند.
    هدف من از این بحث این بود که نگاهی گذرا به مدیریت اثر بخش داشته باشیم واز طرفی به صورت کاربردی بتوانیم تو این مجموعه اجراش کنیم. دوستانی که رشته تخصصی آنها مدیریت منو ببخشن میدونم مبحث مدیریت اثربخش تخصصی ترازاین باید دنبال بشه ولی من جمع را هم در نظر گرفتم....
    از اینکه وقتتونو به من دادید ممنونم...