1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

با پالت History بيشتر آشنا شويد !

شروع موضوع توسط *Sajjad* ‏24/8/11 در انجمن مقالات آموزشی

  1. Game Developer کاربر ارزشمند❤

    تاریخ عضویت:
    ‏26/11/10
    ارسال ها:
    23,929
    تشکر شده:
    6,162
    امتیاز دستاورد:
    113
    جنسیت:
    مرد
    حرفه:
    برنامه نویس بازی های کامپیوتری و موبایل
    شما مي توانيد پالت History را براي برگرداندن تصوير به موقعيتهاي قبلي
    بكار ببريد. يا اينكه از حالتهاي تصوير را حذف كنيد و يا اينكه از يك
    موقعيت ى‌سند يا Snapshop درست كنيد. در شكل زير پالت History نشان داده
    شده است.



    - براي ظاهر كردن پالت History ميتوانيد از منوي Windows گزينه History را كليك نماييد:

    [​IMG]

    * برگشتن به يك موقعيت قبلي از تصوير *



    براي برگشتن به يك موقعيت قبلي از تصوير به يكي از صورتهاي زير عمل كنيد:


    • نام موقعيت را در پالت History كليك نماييد
    • اسلايدر موقعيت را به محل مورد نظر درگ نماييد.
    • از منوي Edit گزينه step Forward را براي رفتن به موقعيت هاي بعدي و step Backward را براي برگشتن به موقعيتهاي قبلي كليك نماييد.
    كليد ميانبر Step Forward كليدهاي تركيبي Shift+Ctrl+Z و كليد ميانبر Step Backward كليدهاي تركيبي Alt+Ctrl+Z ميباشد.

    توجه كنيد كه با فشار متوالي اين كليدها مي توان به موقعيتهاي مورد نظر
    رسيد. همچنين توجه كنيد كه در فتوشاپ عمل undo State change وافع در منوي
    Edit تنها براي خنثي كردن اثر عملكرد اخير بكار مي رود و ميانبر آن Ctrl+z
    مي باشد.



    * حذف يك يا چند موقعيت از تاريخچه عملكردهاي روي تصوير *



    براي انجام اين كار به يكي از روشهاي زير عمل كنيد‌:


    • نام موقعيت را كليك كنيد و از منوي پالت History گزينه Delet را
      انتخاب نماييد. در اين صورت موقعيتهاي بعد از اين موقعيت كلاً حذف خواهد
      شد.

      [​IMG]
    • موقعيت مورد نظر را به سطل آشغال درگ نماييد. در اين صورت آن موقعيت و
      موقعيتهاي بعد از آن حذف خواهد شد . در شكل قبل سطح آشغال نشان داده شده
      است.
    • كليد Alt را پايين نگه داشته و گزينه Clear History را از منوي پالت
      انتخاب نماييد تا موقعيتهاي موجود بدون اينكه اثري روي تصوير بگذارند حذف
      شوند. اگر فتوشاپ پيغامي مبني بر اينكه مقدار حافظه كم است اعلام كند خالي
      كردن پالت History راهكار مناسبي خواهد بود. فقط توجه كنيد كه اين عمل شما
      ديگر قابل برگشت نيست.
    • اگر گزينه Edit > Purge > Histories را كليك كنيد ليست تمام
      موقعيتها در پالت History دور ريز مي شوند. توجه كنيد كه اين عمل شما قابل
      برگشت نيست.

    * ايجاد يك سند جديد از موقعيت يا snapshot انتخاب شده *



    اين عمل را ميتوانيد به يكي از صورتهاي زير انجام دهيد :


    • موقعيت يا snapshot را به روي كليد New Document درگ نماييد. اين كليد در شكل نشان داده شده است.
    • موقعيت يا snapshot موردنظر را انتخاب كرده و بر روي دكمه New Document كليك نماييد.
    • موقعيت يا Snapshot‌ را انتخاب كرده و از منوي History گزينه New Docuemnt را كليك نماييد.

    * جايگزيني يك سند با يك حالت انتخاب شده *



    براي اين كار موقعيت ( snap) مورد نظر را به روي سند درگ نماييد.



    * ايجاد يك SnapShot *



    دستور snapshot‌ ، امكان ذخيره snapshot از هر موقعيتي از تصوير را به شما
    مي دهد. Snapshot جديد به ليست Snapshot ها در بالاي پالت History اضافه
    مي وشد .

    انتخاب يك Snapshot به شما اجازه كار از يك گونه اي از تصوير را مي دهد.
    Snapshotها شبيه ليست موقعيتهاي در پالت History هستند اما در مشخصات زير
    نسبت به آنها برتري دارند.


    • شما مي توانيد يك snapshot را براي شناسايي نامگذاري نماييد.
    • snapshot ها مي توانند براي تمام جلسات كاري ذخيره شوند.
    • با snapshotها شما مي توانيد به راحتي كار خود را بازسازي كنيد. وقتي
      كه شما با يك تكنيك پيچيده كار مي كنيد يا عملي را انجام مي دهيد ابتدا يك
      snapshot بسازيد. اگر شما بعد از عملكرد خود نتيجه رضايت بخشي نگرفتيد شما
      مي توانيد snapshot را براي از بين بردن اثر تمام عمليات انجام شده ‌،‌
      انتخاب نماييد.

    براي ايجاد يك snapshot به روش زير عمل كنيد:



    1- يك موقعيت را انتخاب كنيد.



    2- براي ايجاد يك snapshot به طور اتوماتيك دكمه New snapshot را در پالت
    history كليك كنيد و براي ايجاد غير اتوماتيك از منوي پالت History گزينه
    New Snapshot را انتخاب كنيد.



    3- بعد از انجام مرحله 2 كادر محاوره اي به صورت زير باز مي شود :



    [​IMG]

    4- از فهرست ليستي مقابل From گزينه هاي زير قابل انتخاب است :


    • انتخاب Full Document باعث ايجاد يك snapshot از موقعيت تمام لايه ها مي شود.
    • انتخاب Merged Layer باعث ايجاد يك snapshot با چسباندن تمام لايه هاي تصوير به همديگر در موقعيت انتخاب شده مي شود.
    • انتخاب current layer باعث ايجاد يك snapshot از لايه جاري و از موقعيت انتخاب شده مي گردد.

    * تغيير نام يك snapshot *



    براي انجام اين كار بر روي snapshot دو بار كليك كرده و نام جديد را وارد نماييد.



    * انتخاب يك snapshot *



    به يكي از روشهاي زير عمل كنيد :


    • بر روي نام snapshot كليك كنيد.
    • اسلايدر ( slider‌) واقع در سمت چپ snapshot را به سمت بالا يا پايين براي رسيدن به snapshot ديگر درگ نماييد.

    * حذف يك snapshot *



    براي حذف يك snapshot‌به يكي از روشهاي زير عمل نماييد‌:


    • snapshot را انتخاب كنيد و از منوي پالت بر روي گزينه delet نماييد.
    • snapshot را انتخاب كرده و بر روي دكمه سطل آشغال كليك نماييد.
    • snapshot را به روي سطح آشغال درگ نماييد.

    اميدوارم اين آموزش مورد تائيد دوستان قرار گرفته باشه.