[HR][/HR] 1- اطلاعيه وزارت سلامتي: از اين پس براي گرفتن بليت هواپيما علاوه بر ارائه شناسنامه به ارائه وصيتنامه هم احتياج است. 2- به حیف نون میگن : دو دو تا؟ میگه : ۴تا میگن :اه اه جکو خراب کردی رفت 3- میگن تو جهنم اگه با دمپایی بزنی رو سر سوسک سوسکه بر میگرد با لگد میزنه تو شیکمت ! . 4- مردها ۴ دسته هستند: ۱٫zz = زن ذلیل ۲٫zh = زن هلاک ۳٫zsh = زن شهید ۴٫zzz = زر میزنن که زن ذلیل نیستن. 5- کبوتر اولی : بق بق بقووو کبوتر دومی : بق بق بقووو؟؟؟؟ کبوتر اولی : پ ن پ قوقولی قوقو 6- اون صورت مظلومت اون چشمای پراشکت اون نگاه پرخشمت منو یاد کسی میندازه که توی عروسی برنج گیرش نیومده ! 7- هیچ وقت دل یه دختر پاک و معصوم رو نشکن و باهاش بدرفتاری نکن چون میره بینیش رو عمل میکنه و میاد دیگه محل سگ هم بت نمیده 8- به غضنفر میگن: با باقی جمله بساز میگه: ما دیشب کوبیده خوردیم میگن باقیش کو؟ میگه: تو یخچاله ! . 9- به غضنفر می گن با شاش جمله بساز میگه : با احد و داداشاش رفتیم سینما می گن احمق منظورمون جیش بود می گه: اهان آبجیشم بود ! 10- زجر آورترین ، دردناک ترین و حرص آورترین سوالی که میتونی پای تلفن از یه پسر بپرسی اینه: کجــــــــــــایی؟؟! 11- چه فرقي مي کند.......من عاشق تو باشم ........يا عاشق رنگين کمان .......وقتي هردو هفت خطيد 12- اي نوح...!!!!! اي پيامبر خدا...! کاش به جاي اين همه حيوان ؛ يک جفت انسان با خودت ميبردي 13- سلامتی بچه های دیروز که با ذغال واسه خودشون سیبیل میذاشتن تا مثل باباشون بشن نه بچه های امروز که ابروهاشونو بر میدارن تا مثل مامانشون بشن. 14- نمی خواهم بعد از مرگم به احترامم یک دقیقه سکوت کنی اکنون که زبانت نیش دارد دهنت را ببند ! 15- هرگز نگران اینکه قلب مردی را شکستهای نباش در بدترین حالت فقط کمی رگ به رگ شده است و یک روز بعد دوباره مثل ساعت کار میکند ! 16- زندگی متأهلی یعنی به همسرت مسیج بدی: ای عشق، خداوند نگهدار تو باشد اونوقت جواب بگیری: یه بسته قارچ، آبلیمو، مرغ، نون، بوس 17- زندگی به تعداد لحظاتی که توش نفس می کشی نیست به تعداد لحظاتیه که توش نفست بند میاد ! 18- در چهار دیواری دنیا ، عشق ابدیست ، غم رفتنیست ، خاطره ماندنیست 19- تو فکر نکن سکوت من ذکر فراموشی توست / بدون که هر لحظه دلم در همه جا به یاد توست 20- همین مسیر را مستقیم بروی میرسی به دو راهی ، یک راه به من ختم می شود ، آن دیگری به ختم من 21- مرا به ذهنت ، نه به دلت بسپار ، من از گم شدن در جاهای شلوغ می ترسم 22- درد بي عشقي زجانم برده طاقت/ ورنه من داشتم آرام تا آرام جاني داشتم 23- نگي را از زود پز بايد آموخت در حاليكه كونش ميسوزه بيخيال نشسته سوت ميزنه 24- من به یادت هستم چه به هنگام دعا ! چه به هنگام نشستن به لب پنجره ی خاطره ها 25- میدونم چه صیغه ایه ؛ هروقت یادت میره در دستشویی رو قفل کنی یکی درو باز میکنه 26- یک شب یک نفر از کنار قبرستون رد میشده میبینه همه مرده ها روی قبرشون نشستن. ازشون میپرسه چی شده.میگن سوالهای شب اول قبر لو رفته.گفتن بیرون بشینید تا از دوباره سوال طرح کنیم 27- ارجمندترين مردم كسى است كه آنچه را كه برايش سودى ندارد رها كند...پیامبر اکرم(ص) 28- مناجات غضنفر با خدا:خدايا موديگه بندت نيسم يه فكري سي خودت بكن 29- از حیف نون می پرسن شیری یا روباه؟ می گه مگه خر چشه؟ 30- یارو میخ میره تو پاش, نمیتونه درش بیاره با چکش میزنه کجش میکنه.! 31- قانون دوم نيوتن(پايستگي جرم-عشق): عشق در پسر ها هرگز از بين نمي رود بلکه از دختري به دختر ديگر انتقال مي يابد 32- تمام گلهای خوشبوی دنیا رو هم به پات بریزم، بازم کمه. چون پاهات خیلی بو میده! 33- جانوران 12 دقیقه زودتر زلزله را می فهمند. ما رو بی خبر نگذار 34- اگه بنزين كوپني شده زياد ناراحت نيستم چون از اين به بعد قدر تو را بيشتر ميدونم و حد اقل براي رفتن به مزرعه سوار تو ميشم الاغ جونم 35- اگه چشمم تو رو خواست قول میدم چشممو ببندم، اگه زبونم تو رو خواست قول میدم گازش بگیرم ، اما اگه دلم تو رو خواست چه کار کنم.؟؟ 36- یه روز یه خره داشته به اسبه با حسرت نگاه می کرده میگن چرا با حسرت نگاه میکنی میگه کاش تحصیلاتمو ادامه داده بودم. 37- شنيدم آنقدر مهم شدي که وقتي ميري دستشويي مگسها به احترامت بلند ميشن. 38- گلي گل كرده ام درباغ هستي ....خودت رو لوس نكن اون گل تو نيستي! خري گم كرده ام با بار كاشي.......اس ام اس ميزنم شايد تو باشي!!!!!... 39- از اداره هوا شناسي مزا حمتون مي شم، ببخشيد اگه يه نفر دلش هواي تو رو کرده با شه بايد چي کار کنه؟؟ 40- امروز سالروز تولد پت و مته ! تو هم مثل من اين روز رو به خنگ ترين کسي که ميشناسي تبريک بگو!!! جنبه داشته باش واسه خودم نفرست.