پاسخ : همه چی در مورد نرم افزار سلام آنتی ویرووس تود 32 رو از سایت خودش دانلود کنید بعد کد های آپدیتش رو از سایت ما بگیرید... ESET NOD32 Antivirus حجم:42 مگ Download
پاسخ : همه چی در مورد نرم افزار گفتم که عزیزم دانلود کن بعد کد آپدیت یعنی همون یوزر پس رو از ما بگیر... از اینجا میتونی یوزر و پس بگیری.. چند تا هست اگه یکیش کار نکرد یکی دیگه امتحان کن.. http://www.topforum.ir/thread102-22.html#post139079 در ضمن اون تاپی کرو ادمین عزیز هیمشه آپدیت نگه میداره همیشه صفحه آخرش بری کد های جدید هست چون آنتی ویرووس باید همیهش آپدیت بشه.. موفق باشی...
پاسخ : همه چی در مورد نرم افزار اگه تو وار کرافت به صورت آنلاین یا بازی های دیگه ..هاست بشیم ...شارج بیشتری از ما کم میشه؟
پاسخ : همه چی در مورد نرم افزار سلام خسته نباشید من فیلم برنامه مستند تب شبکه رو میخوام که درباره ی فیس بوک بود...11 شهریور هرچی گشتم پیداش نکردم لطفا لینکش رو بزارید با تشکر
پاسخ : همه چی در مورد نرم افزار درود دوست عزیز اینجا بخش درخواست نرم افزار هست نه مستند! درخواستتونو مجددا در این بخش مطرح کنید. بخش درخواستی شما
پاسخ : همه چی در مورد نرم افزار سلام nod 32 ورجن 4 میزارم اسکن کنه اما استپ که میزنم ...استپ نمیکنه چرا؟!!!مجبور میشو ریست کنم!!!!
پاسخ : همه چی در مورد نرم افزار سلام<br>nod 32 ورجن 4 میزارم اسکن کنه اما استپ که میزنم ...استپ نمیکنه چرا؟!!!مجبور میشو ریست کنم!!!!<br> ????????????
پاسخ : همه چی در مورد نرم افزار خب وقتی اسکن میکنی چرا دیگه میزاری استپ بشه؟ باید اسکن بشه تا تهش دیگه... بخاطر اینکه عملیاتش سنگینه تا متوقف بشه طول میکشه....