1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

پیرازدایی و نوآوری علمی در حوزه علوم انسانی و احکام و معارف2-

شروع موضوع توسط justplan ‏19/8/11 در انجمن سایر رشته ها

1. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    0
    با سلام
    خدمت تمام کاربران این فروم
    امروز می خواهم یکی موضوع جدید ایجاد کنم در این فروم منحصر به فرد
    موضوع : نوآوری و پیرازدایی علمی در حوزه علوم انسانی و احکام و معارف

عموما احکام و معارف و علوم انسانی ما علمی و باسند نبوده که این خود جای تامل و اثبات دارد.
    به خاطر همین موضوع علوم انسانی ما احکام و معارف دینی ما نیاز به پیرایه زدایی دارد

پیرایه زدایی یعنی تفکیک مسائل صحیح و علمی ثابت شده از مسائل غیر صحیح و بی سند غیر علمی.
    خوب سوالی که با آن رو به رو هستیم این است که در این راستا چه کسانی قدم برداشته و پیش قدم بوده اند و ما می توانیم از آن ها استفاده کامل را بیریم.

جامع ترین پایگاهی که می توانم به شما معرفی کنم که از تمام علوم انسانی بهره گرفته است و از موضوعاتی چون تفسیر، احکام اسلامی، فقه، اصول، عرفان، فلسفه، روان شناسی، جامعه شناسی، علوم سیاسی، ادبیات، موسیقی، اقتصاد، مسایل زنان، حوزه های علمیه، تعبیر خواب و استخاره استفاده کرده است پایگاه اطلاع رسانی عارف محقق، فیلسوف مدقق، مفسر بزرگ و فقیه سترگ حضرت آیت الله العظمی محمد رضا نکونام می باشد

از مجموع آثار ایشان که به 100 جلد کتاب در همان موضوعات بالا می باشد می توان اشاره کرده که همانگونه که در پایگاه اطلاع رسانی ایشان ذکر شده 150 جلد کتاب دیگر در دست چاپ دارند و نزدیک به هشتصد جلد کتاب دیگر که در دست آماده سازی می باشد می توان اشاره داشت که در حوزه های علمیه بالا بی نظیر می باشند که به همان سبکی که گفته شد می باشند یعنی نوآوری و پیرازدایی علمی در حوزه علوم انسانی و احکام و معارف .

100 عنوان کتاب های چاپ شده در سایت ایشان به همراه متن و pdf آن موجود است و 150 جلد عنوان کتاب آماده برای چاپ نیز ،عنوان، فهرست و پیش گفتار آن نیز موجود می باشد که می توانید با مراجعه به سایت ایشان از این علوم استفاده کنید
    سایت اول http://nekoonam.ir
    سایت دوم: http://nekounam.ir

در پست های بعد قصد به معرفی کتاب ها و افکار ایشان دارم که اگر خداوند توفیق دهد آن ها را خواهم ارسال کرد.

​

یک شخص از این تشکر کرد.