پاسخ : متن ترانه ها و آلبوم های داریوش آهنگ دستهای تو ای که بی تو خودمو تک و تنها میبینم هر جا که پا میزارم تورو اونجا میبینم یادمه چشمای تو پر درد و غصه بود قصهء غربت تو قد صدتا قصه بود یادتو هرجا که هستم با منه داره عمره منو آتیش میزنه تو برام خورشید بودی توی این دنیای سرد گونه های خیسمو دستای تو پاک میکرد حالا اون دستا کجاس اون دوتا دستای خوب چرا بیصدا شده لب قصه های خوب من که باور ندارم اون همه خاطره مرد عاشق آسمونا پشت یک پنجره مرد آسمون سنگی شده خدا انگار خوابیده انگار از اون بالاها گریه هامو ندیده یادتو هرجا که هستم با منه داره عمره منو آتیش میزنه آلبوم چشم من
پاسخ : متن ترانه ها و آلبوم های داریوش آهنگ آسمون با من و تو قهره دیگه شبامون آخ که چه تاریک و چه سرده دلامون جای غمه لونه درده تورو بی من منو دور از تو گذاشته چی بگم؟ با من و تو دنیا چه کرده؟ آسمون با من و تو قهره دیگه هر کدوم از ما تو یک شهر دیگه تو دلم این همه غم جا نمیگیره چی به جز غم داره این دل که اسیره گفتی از یاد میره این غمها یه روزی تو دلم ریشه دوونده دیگه دیره آسمون با من و تو قهره دیگه هر کدوم از ما تو یک شهر دیگه تو میگی نامه نوشتی نرسیده از تو یک خط یا نشون هیچکی ندیده منم امشب واسه تو نامه نوشتم اما اشکام همه رو نامه چکیده تو میگی نامه نوشتی نرسیده از تو یک خط یا نشون هیچکی ندیده منم امشب واسه تو نامه نوشتم اما اشکام همه رو نامه چکیده اما اشکام همه رو نامه چکیده آسمون با من و تو قهره دیگه هر کدوم از ما تو یک شهر دیگه شبامون آخ که چه تاریک و چه سرده دلامون جای غمه لونه درده تورو بی من منو دور از تو گذاشته چی بگم؟ با من و تو دنیا چه کرده؟ شبامون آخ که چه تاریک و چه سرده دلامون جای غمه لونه درده تورو بی من منو دور از تو گذاشته چی بگم؟ با من و تو دنیا چه کرده؟ آسمون با من و تو قهره دیگه هر کدوم از ما تو یک شهر دیگه آسمون با من و تو قهره دیگه هر کدوم از ما تو یک شهر دیگه آلبوم چشم من
پاسخ : متن ترانه ها و آلبوم های داریوش آهنگ چشم من چشم من بيا منو ياری بکن گونه هام خشکيده شد کاری بکن غيره گريه مگه کاری ميشه کرد کاری از ما نمياد زاری بکن اونکه رفته ديگه هیچوقت نمياد تا قيامت دل من گريه ميخواد هرچی دريا رو زمين داره خدا با تمومه ابرای آسمونا کاشکی ميداد همه رو به چشم من تا چشام به حال من گريه کنن اونکه رفته ديگه هیچوقت نمياد تا قيامت دل من گريه ميخواد قصهء گذشته های خوب من خيلی زود مثل يه خواب تموم شدن حالا بايد سر رو زانوم بذارم تاقيامت اشک حسرت ببارم دل هيشکی مث من غم نداره مثل من غربت و ماتم نداره حالا که گريه دوای دردمه چرا چشمام اشکشو کم مياره خورشیده روشن ما رو دزديدن زیره اون ابرای سنگين کشيدن همه جا رنگه سياهه ماتمه فرصت موندنمون خيلی کمه اونکه رفته ديگه هیچوقت نمياد تا قيامت دل من گريه ميخواد سرنوشت چشاش کوره نمیبینه زخم خنجرش ميمونه تو سينه لب بسته سينهء غرق به خون قصهء موندن آدم همينه اونکه رفته ديگه هیچوقت نمياد تا قيامت دل من گريه ميخواد آلبوم چشم من
پاسخ : متن ترانه ها و آلبوم های داریوش آهنگ رهائی كفتر كشته پروندن نداره رو خاك و خون آب كشوندن نداره كفتر كشته پروندن نداره كتاب كهنه ، كه خوندن نداره داره از تنهايي گريم ميگيره توي اين شهر ديگه موندن نداره كي ميشه كه من و تو ما بشيم و رها بشيم مرغ پر بسنه كه كشتن نداره وقتي كشني ديگه گفتن نداره از يه دريچه ي تاريك و سياه پايه پير و خسته ديدن نداره اگه تو باغچه فقط يه گل باشه گل اون باغچه كه چيدن نداره هر درختي كه يه روزي پير ميشه اونو از ريشه سوزوندن نداره كي ميشه كه من و تو ما بشيم و رها بشيم فصل مردن واسه من كي ميرسه وقته پرواز من از اين قفسه از منِ در به در اينجا چي ميخواد ؟ بگيريد اگر كه مقصد نفسه شعر من حرفه قشنگ رفتنه حرفه حق تا دنيا دنياس گفتنه كي ميشه كه من و تو ما بشيم و رها بشيم آلبوم چشم من
پاسخ : متن ترانه ها و آلبوم های داریوش آهنگ شب اومد باز هم آفتاب غروب كرد و شب اومد به جون خستهام باز هم تب اومد باز هم از لاله خونين قلبم خدايا بانگ يارب يارب اومد شب اومد باز شب اومد باز شب اومد به جون خستهام باز هم تب اومد هوا تاره چراغ هم سوت و كوره تنم داره ميسوزه مثل كوره خدايا يار من كي برميگرده آخه اين از خداوندي به دوره هوا تاره چراغ هم سوت و كوره تنم داره ميسوزه مثل كوره خدايا يار من كي برميگرده آخه اين از خداوندي به دوره چه كجدار و مريضي دارم امشب چه درد نالهخيزي دارم امشب خدايا اين حبيــبه يا طبيــبه چه مهمون عزيزي دارم امشب خدايا اين حبيــبه يا طبيــبه چه مهمون عزيزي دارم امشب باز هم آفتاب غروب كرد و شب اومد به جون خستهام باز هم تب اومد بازم از لاله خونين قلبم خدايا بانگ يارب يارب اومد شب اومد باز شب اومد باز شب اومد به جون خستهام باز هم تب اومد آلبوم چشم من
پاسخ : متن ترانه ها و آلبوم های داریوش شماره ارسال: #37 RE: متن ترانه های آلبومهای داریوش آهنگ خار ای خدا من به كسی كاری ندارم ولی زخم از همه خوردن شده كارم از غريب و كسي كه وصله جونه پشت پا خوردن و مردن شده كارم كاشكی هشياری نصيبم نميشد باعث رنج و فريبم نميشد آخه هشياری غم بزرگيه كاشكی هشياری نصيبم نميشد بعضیها قيد همه چی رو زدن بعضیها اسير اقبال بدن اون بالا نشستی گوش كن ای خدا چه عذابيه به دنيا اومدن كاشكي هشياري نصيبم نمی شد باعث رنج و فريبم نمی شد آخه هشياری غم بزرگيه كاشكی هشياری نصيبم نمی شد هركجا پا میذارم هرجا كه ميرم پيش چشمهام ميبينم حلقه داری ای خدا من خودمم هيچ نمیدونم چرا هر گل پيش چشمهام ميشه خاری كاشكي هشياري نصيبم نمی شد باعث رنج و فريبم نمی شد آخه هشياری غم بزرگيه كاشكي هشياری نصيبم نميشد مرگ تدريجي شده هستي برام نقش خنده ديگه مرده رو لبهام اي خدا هركسي از راه ميرسه ميكنه چاه دورنگي پيش پام كاشكي هشياري نصيبم نميشد باعث رنج و فريبم نميشد آخه هشياري غم بزرگيه كاشكي هشياري نصيبم نميشد آلبوم چشم من
پاسخ : متن ترانه ها و آلبوم های داریوش آهنگ چه میشه گفت به این دل دیوونه واي که چقد اين دل عاشق بلاس ميون دل با من هميشه دعواس بدل ميگم غمو تو خونت را نده ميگه جونم مهمون حبيب خداس چي ميشه گفت به اين دل ديونه هر چي ميگم باز ميگيره بهونه چي ميشه گفت به اين دل ديونه هر چي ميگم باز ميگيره بهونه کاشکي دلم غصه ي پنهون نداشت خونهء غم حيات و ايون نداشت پر ميکشيد خنده روي لبانم ابر چشام يه قطره بارون نداشت چي ميشه گفت به اين دل ديونه هر چي ميگم باز ميگيره بهونه چي ميشه گفت به اين دل ديونه هر چي ميگم باز ميگيره بهونه دل خوابه و چشماي من بيداره از ناله هاي من خبر نداره ميترسم اين خونه خراب عاشق دسته گلي به آب بده دوباره چي ميشه گفت به اين دل ديونه هر چي ميگم باز ميگيره بهونه چي ميشه گفت به اين دل ديونه هر چي ميگم باز ميگيره بهونه کاشکي دلم غصه ي پنهون نداشت خونهء غم حيات و ايون نداشت پر ميکشيد خنده روي لبانم ابر چشام يه قطره بارون نداشت چي ميشه گفت به اين دل ديونه هر چي ميگم باز ميگيره بهونه چي ميشه گفت به اين دل ديونه هر چي ميگم باز ميگيره بهونه آلبوم چشم من
پاسخ : متن ترانه ها و آلبوم های داریوش آهنگ تلافی عاقبت ظلم تو رو یه روز تلافی میکنم اشکامو پاک میکنم با دل تبانی میکنم میاد اون روزی که تو قهر دلمو رو ببینی چشماتو باز بکنی حقیقتو خوب ببینی میاد اون روزی که من نامه هاتو پاره کنم میاد اون روزی که من غم دلمو چاره کنم ... اگه اون روز برسه منم برات ناز میکنم با غم و غصه و دردم تو را دمساز میکنم اگه دل تاب بیاره منم به اون روز میرسم روی ابرها میشینم به آسمونها میرسم ... تو میخوای تا میتونی دل منو خون بکنی با رقیبام بشینی منو تو دیوونه کنی اما هر روز خوشی تنگ غروبی هم داره شبای سرد و سیاه صبح سپیدی هم داره ... میاد اون روزی که من نامه هاتو پاره کنم میاد اون روزی که من غم دلمو چاره کنم ... اگه اون روز برسه منم برات ناز میکنم با غم و غصه و دردم تو را دمساز میکنم اگه دل تاب بیاره منم به اون روز میرسم روی ابرها میشینم به آسمونها میرسم آلبوم چشم من
پاسخ : متن ترانه ها و آلبوم های داریوش آهنگ مرا به خانه ام ببر شب اشیان شب زده چکاوک شکسته پر رسیده ام به ناکجا مرا بخانه ام ببر کسی بیادعشق نیست کسی بفکر ما شدن ازان تبار خود شکن تمامه ای و بغض من از این چراغ مردگی از این براب سوختن از این پرنده کشتنو از این قفس فروختن چگونه گریه سر کنم که یار غمگسار نیست مرا بخانه ام ببر که شهر شهر یار نیست از این چراغ مردگی از این براب سوختن از این پرنده کشتنو از این قفس فروختن چگونه گریه سر کنم که یار غمگسار نیست مرا بخانه ام ببر که شهر شهر یار نیست مرابخانه ام ببر ستاره دلنواز نیست سکوت نعره میزنم که شب ترانه ساز نیست مرابخانه ام ببر که عشق در میانه نیست مرابخانه ام ببر اگرچه خانه خانه نیست از این چراغ مردگی از این براب سوختن از این پرنده کشتنو از این قفس فروختن چگونه گریه سر کنم که یار غمگسار نیست مرا بخانه ام ببر که شهر شهر یار نیست از این چراغ مردگی از این براب سوختن از این پرنده کشتنو از این قفس فروختن چگونه گریه سر کنم که یار غمگسار نیست مرا بخانه ام ببر که شهر شهر یار نیست مرابخانه ام ببر ستاره دلنواز نیست سکوت نعره میزنم که شب ترانه ساز نیست مرابخانه ام ببر که عشق در میانه نیست مرابخانه ام ببر اگرچه خانه خانه نیست از این چراغ مردگی از این براب سوختن از این پرنده کشتنو از این قفس فروختن چگونه گریه سر کنم که یار غمگسار نیست مرا بخانه ام ببر که شهر شهر یار نیست از این چراغ مردگی از این براب سوختن از این پرنده کشتنو از این قفس فروختن چگونه گریه سر کنم که یار غمگسار نیست مرا بخانه ام ببر که شهر شهر یار نیست آلبوم نازنین
پاسخ : متن ترانه ها و آلبوم های داریوش آهنگ نازنين اي نازنين اي نازنين در آينه ما را ببين از شرم اين صد چهره ها در آينه افتاده چين از تندباد حادثه گفتي كه جان در برده ايم اما چه جان در بردني ديريست كه در خود مرده ايم اي نازنين اي نازنين در آينه ما را ببين از شرم اين صد چهره ها در آينه افتاده چين اينجا بجز درد و دروغ هم خانه اي با ما نبود در غربت من مثل من هرگز كسي تنها نبود عشق و شعور و اعتقاد كالاي بازار كساد سوداگران در شكل دوست بر نارفيقان شرم باد هجرت سرابي بود و بس خوابي كه تعبيري نداشت هر كس كه روزي يار بود اينجا مرا تنها گذاشت اينجا مرا تنها گذاشت اي نازنين اي نازنين در آينه ما را ببين از شرم اين صد چهره ها در آينه افتاده چين من با تو گريه كرده ام در سوگ همراهان خويش آنان كه عاشق مانده اند در خانه بر پيمان خويش اي مثل من در خود اسير ليلاي من با من بمير تنها به يمن مرگ ما اين قصه مي ماند به جا هجرت سرابي بود و بس خوابي كه تعبيري نداشت هر كس كه روزي يار بود اينجا مرا تنها گذاشت اينجا مرا تنها گذاشت اي نازنين اي نازنين در آينه ما را ببين از شرم اين صد چهره ها در آينه افتاده چين اي مثل من در خود اسير ليلاي من با من بمير تنها به يمن مرگ ما اين قصه مي ماند به جا اي نازنين اي نازنين در آينه ما را ببين از شرم اين صد چهره ها در آينه افتاده چين آلبوم نازنین