I never ask for much من که توقع زیادی ندارم I just want some good, good lovin' فقط یه عشق خوب می خوام More of your tender touch لمس کردنای نازکتو کمی بیشتر کن I don't see the need for rushin' چون نیازی به عجله کردن نمی بینم Take it slow, slow down اروم باشه اروم شو Move to the rhythm that is in my mind خودتو بنداز تو ریتم چیزی که می خوام همینه Take it slow, you know now اروم باشه حالا می دونی Not too fast, make it last for the longest time زیاد تند نباشه تا می تونی طولش بده CHORUS: Give it, give it to me بدش بدش به من Give it to me like I want it بدش به من درست همون جوری که می خوام CHORUS: Give it, give it to me بدش بدش به من Give it to me like I want it بدش به من درست همون جوری که می خوام I need a shot of love به یه جرعه عشق نیاز دارم 'Cause I got a bad bad habit چون یه عادت بد بدی دارم Can't seem to get enough انگار سیر شدنی نیستم Give it to me cause I gotta have it بدش به من چونکه باید داشته باشمش Here we go, let's go now یالا دیگه بیا شروع کنیم Move to the rhythm that is in my mind خودتو بنداز تو ریتم چیزی که می خوام همینه Here we go, you know now یالا دیگه حالا میدونی I'm the lead follow me من جلو میرم دنبالم بیا For a real good time CHORUS Givin' all your love to me وقتی همه عشقتو میدی به من Oh so right so can't you see با این که نمی بینی ولی خیلی بهم میچسبه You're some kind of fantasy تو یه ادم رویایی هستی Just like I want it درست همون جوری که میخوام Hit by love, I don't know how بزن تو تریپ عشق حالا نمی دونم چطوری Come to me, I want you now بیا پیشم حالا تو رو میخوامت Feel so high I won't come down از خوشحالی بال درمیارم دیگه پایین بیا نیستم Just like I want it درست همون جوری که میخوام