I was born a fighter من یه جنگجو به دنیا اومده بودم I was born on a rainy day توی یه روز بارونی به دنیا اومدم I have had my share of pain و سهمم رو از رنج توی زندگی کشیدم but you missed must of that - و تو می بایست خطایی مرتکب شده باشی so many other things you had to do خیلی چیزای دیگه که باید انجامش می دادی You looked after you و در پشت سرت به دنبال اونا می گشتی You remember what you did do you know just what you missed? یادت میاد چی کار کردی ؟ می دونی دقیقا چه چیزیو از دست دادی ؟ And do you care about what i have to say? و آیا حرفای من برات اهمیت داره ؟ You took mu innocence away تو پاکی و بی گناهی منو ازم گرفتی I never had a chance to هرگز شانسی نداشتم You brooke me in with you mistakes که تو در عوض اشتباهات خودت بابتش بهم مهلتی داده باشی Well thanks for the breakthough ولی بهرحال بابت اینکه خُردم کردی ممنونم But you wont bring me down ولی تو نمی تونی جلوی منو بگیری I always come around من همیشه برمی گردم You took mu innocence away تو پاکی و بی گناهی منو ازم گرفتی But the best of me stayed ولی بهترین چیزی که داشتم باقی موند It could be your blood و این خون توئه running through all my veins که در میان رگ های من در جریانه that tails me to your fait که منو به سوی اعتقادات تو تعقیب می کنه If I could just close my eyes اگه فقط بتونم چشمامو ببندم I'll blake out all the reasones why بعدش تمام دلایل سوالا رو خاموش می کنم(از بین می برم) We're still in this place ما هنوز همین جاییم What you want is what you got تو چیزیو که می خوای بدست آوردی You should have tried to make it stop لابد تلاش کردی تا بتونی جلوشو بگیری I guess you couldnt find a way حدس می زنم نتونستی راهی پیدا کنی To let me in تا به طرف من بیای You took my innocence away تو پاکی و بی گناهی منو ازم گرفتی I never had a chance to هرگز شانسی نداشتم You brooke me in with your mistakes که تو در عوض اشتباهات خودت بابتش بهم مهلتی داده باشی Well thanks for the breakthough ولی بهرحال بابت اینکه خُردم کردی ممنونم But you wont bring me down ولی تو نمی تونی جلوی منو بگیری I always come around من همیشه برمی گردم You took my innocenece away تو پاکی و بی گناهی منو ازم گرفتی But the best of me stayed ولی بهترین چیزی که داشتم باقی موند Lonelyness have filed my soul and it crieps inside and take control and I dont know have to تنهایی شده سوهان روحم و در درونم رسوخ کرده و کنترم رو ازم گرفته و من نمی دونم چه آینده ای در پیش دارم begin, giving up on everything شروع می کنم ، به همه چیز خاتمه می دم My innocence بی گناهی من You took my innocence away تو پاکی و بی گناهی منو ازم گرفتی You took my innocence away تو پاکی و بی گناهی منو ازم گرفتی I never had a chance to هرگز شانسی نداشتم (You) brooke me in with your mistakes که تو در عوض اشتباهات خودت بابتش بهم مهلتی داده باشی Well thanks for the breakthough ولی بهرحال بابت اینکه خُردم کردی ممنونم But you wont bring me down ولی تو نمی تونی جلوی منو بگیری I always come around من همیشه برمی گردم You took my innocence away تو پاکی و بی گناهی منو ازم گرفتی But the best of me stayed ولی بهترین چیزی که داشتم باقی موند The best of me stayed بهترین چیزی که داشتم باقی موند But the best of me stayed ولی بهترین چیزی که داشتم باقی موند ooh اووه but the best of me stayed ولی بهترین چیزی که داشتم باقی موند