پاسخ : متن ترانه های محسن چاوشی دل: یه دل دارم خدا داره زمین داره هوا داره میونه دریای غمش کشتی و ناخدا داره یه دل دارم ترک داره ترس و یقین و شک داره رو بام برفیش همیشه یه دنیا بادبادک داره یه دل دارم آتیش داره تو ابرا قوم و خویش داره نه راه پس مونده براش نه طفلی راه پیش داره یه دل دارم رقیب داره فراز داره نشیب داره با اینکه آدم نشده کلی درخت سیب داره (محسن یگانه) : یه دل دارم خدا داره زمین داره هوا داره میونه دریای غمش کشتی و ناخدا داره یه دل دارم ترک داره ترس و یقین و شک داره رو بام برفیش همیشه یه دنیا بادبادک داره یه دل دارم وفا داره یه طاقی از طلا داره تو بهترین جاش یه دونه قصر و یه پادشاه داره یه دل دارم نگین داره هوا داره زمین داره تو دریای پر از غمش قایق و سرنشین داره قایق و سرنشین داره
پاسخ : متن ترانه های محسن چاوشی عشق دو حرفی: همیشه خسته از روزای برفی عشق پریشون شده ی دو حرفی گفته بودم اگه دلت گرفته است کنج دلم جا واسه ی دلت هست شاید دلت خواست و پاهات نیومد یا شاید هم دلت باهات نیومد هرچی که بود بذار که گفته باشم هرجا که هست دلت منم باهاشم عشقت گذشته از پل دشت پر از گلایول گمشده ی دو حرفی خسته ی روز برفی گفته باشم هنوزم اگه دلت گرفته است بیا که کنج قلبم جا واسه ی دلت هست حالا که تقویم من زمستوناش زیاده تو کوچه های سردش همیشه برف و باده باید بیای ببینم بهار خنده هاتو بیا بذار تموم شه روزای برفی باتو رنگ غمو به شعر شادم زده دشت پر از گلایول غمزده دلم میخواد خودت بیای ببینی نبض منو قلب تو باهم زده عشقت گذشته از پل دشت پر از گلایول گمشده ی دو حرفی خسته ی روز برفی
پاسخ : متن ترانه های محسن چاوشی خاطره های مرده: گرد و غبار دوری رو شاخه های قالی عکس دو تا پرنده رو شاخه های قالی نه شیروونی نه ناودون نه شمعدونی نه گلدون آینه ی پینه بسته رو طاقچه ی شکسته خاطره های مرده مو زنده کن دنیامو از پنجره وا کنده کن آب و بارش کن آینه رو نگاه کن پرنده های قالی رو رها کن به خونه ی خیال من جون بده به دفتر من سر و سامون بده
پاسخ : متن ترانه های محسن چاوشی رئیس خوشگلا: آهای رئيس خوشگلا ابرو کمون گيسو طلا شيطونک نامهربون گيسو طلا ابرو کمون قسم به جون عاشقات که من ميون عاشقات به قيمت جون ميخرم هر چی بخواد بياد سرم من که ميون عاشقات هستيمو ريختم زير پات نذار بپوسم تو خزون قلبمو اينقدر نچزون ميگن که وقتی يار مياد پشت سرش بهار مياد بهارو با خودت بيار خانم بهار،خانم بهار تویی رئيس خوشگلا ابرو کمون، گيسو طلا آهای رفیق گريه ها منم رئيس عاشقا
پاسخ : متن ترانه های محسن چاوشی بچه های جنوب: ياد بازي ، ياد بردنا و باختنا ميوفتم بعضي وقتام ياد جنگ و ياد موندنا و رفتنا ميوفتم دوست دارم برم جنوب ، كنار جاشواي دريا كه رو عرشه واسه ماهيا مي خونن بشينم نگاه كنم به شكل ابرا كه هنوز شكل تفنگ و تركش و تير و جنونن پدرم هميشه ميگه ، يادته بهت ميگفتم ، اگه بچه هاي اهواز كه نه ابرن نه پرندن توي باز هم ببازن ، توي عشقشون برندن پدرم هميشه ميگه ، يادته بهت ميگفتم ، اگه بچه هاي اهواز كه نه ابرن نه پرندن توي باز هم ببازن ، توي عشقشون برندن ياد بچه هاي مهربون اون زمين خاكي ياد بازي ، ياد بردنا و باختنا ميوفتم پدرم هميشه ميگه ، يادته بهت ميگفتم ، اگه بچه هاي اهواز كه نه ابرن نه پرندن توي باز هم ببازن ، توي عشقشون برندن پدرم هميشه ميگه ، يادته بهت ميگفتم ، اگه بچه هاي اهواز كه نه ابرن نه پرندن توي باز هم ببازن ، توي عشقشون برندن ياد بچه هاي مهربون اون زمين خاكي ياد بازي ، ياد بردنا و باختنا ميوفتم بعضي وقتام ياد جنگ و ياد موندنا و رفتن ها ميوفتم پدرم هميشه ميگه ، يادته بهت ميگفتم ، اگه بچه هاي اهواز كه نه ابرن نه پرندن توي باز هم ببازن ، توي عشقشون برندن پدرم هميشه ميگه ، يادته بهت ميگفتم ، اگه بچه هاي اهواز كه نه ابرن نه پرندن توي باز هم ببازن ، توي عشقشون برندن پدرم هميشه ميگه ، يادته بهت ميگفتم ، اگه بچه هاي اهواز كه نه ابرن نه پرندن توي باز هم ببازن ، توي عشقشون برندن پدرم هميشه ميگه ، يادته بهت ميگفتم ، اگه بچه هاي اهواز كه نه ابرن نه پرندن توي باز هم ببازن ، توي عشقشون برندن
پاسخ : متن ترانه های محسن چاوشی راه کربلا: خسته از نگاه عالم گوشه گیر جنگلا خیلی دوس دارم برم به سرزمین کربلا اما این همه پرنده چرا طاووس شدن ای خوا ببین چطور از همه مایوس شدن آخه چی می شد منم عقاب و شاهین می شدم می تونستم بپرم به آرزوهای خودم همه زل زدن به پای زشت من نمی دونن که چیه سرشت من نمی دونن که می خوام چیکار کنم دلمو به عشق کی دچار کنم دوس دارم راهی کربلا بشم تا منم سری توی سرا بشم حالا از کجا برم پای پیاده ای خدا راهمو نشون بده می خوام برم به کربلا
پاسخ : متن ترانه های محسن چاوشی تنگ بلوری: آمدی از راه دوری تنگ زیبای بلوری آمدی دیدی دلم را خسته در کنج صبوری وقت تاریکای جاده با تو یک فانوس آمد تشنه بودم قطره ای را با تو اقیانوس آمد قصد دل کندن ندارم از تو ای دلکنده از خود از تو ای برده دلم رو تا شب خوب تولد قصد دل کندن ندارم از تو ای دلکنده از خود از تو ای برده دلم رو تا شب خوب تولد ای همیشه جاودانه در میان لحظه هایم غصه معنایی ندارد تا تو میخندی برایم پیش تو از یاد بردم روزهای سختیم را عشق مدیون تو هستم لحظه ی خوشبختیم را قصد دل کندن ندارم از تو ای دلکنده از خود از تو ای برده دلم رو تا شب خوب تولد قصد دل کندن ندارم از تو ای دلکنده از خود از تو ای برده دلم رو تا شب خوب تولد قصد دل کندن ندارم از تو ای دلکنده از خود از تو ای برده دلم رو تا شب خوب تولد قصد دل کندن ندارم از تو ای دلکنده از خود از تو ای برده دلم رو تا شب خوب تولد