تقدیر Lyrics باید تو رو پیدا کنم شاید هنوز هم دیر نیست تو ساده دل کندی ولی تقدیر بی تقصیر نیست با این که بی تاب منی ، بازم منو خط می زنی باید تو رو پیدا کنم ، تو با خودت هم دشمنی کی با یه جمله مثل من ، می تونه آرومت کنه اون لحظه های آخر از رفتن پشیمونت کنه دل گیرم از این شهر سرد ، این کوچه های بی عبور وقتی به من فکر می کنی ، حس می کنم از راه دور آخر یه شب این گریه ها ، سوی چشامو می بره عطرت داره از پیرهنی که جا گذاشتی می پره باید تو رو پیدا کنم ، هر روز تنها تر نشی راضی به با من بودنت حتی از این کمتر نشی پیدات کنم حتی اگه پروازمو پرپر کنی محکم بگیرم دستتو ، احساسمو باور کنی پیدات کنم حتی اگه پروازمو پرپر کنی محکم بگیرم دستتو ، احساسمو باور کنی باید تو رو پیدا کنم شاید هنوز هم دیر نیست تو ساده دل کندی ولی تقدیر بی تقصیر نیست باید تو رو پیدا کنم ، هر روز تنها تر نشی راضی به با من بودنت حتی از این کمتر نشی
پاسخ : متن ترانه های آلبوم تقدير از شادمهر عقیلی مشکوک Lyrics مشکوکم ، مشکوکم به تو ، نمی تونم بمونم با تو مشکوکم ، مشکوکم به تو ، نمی دونم با کی هستی تو یه نفر هست مثل یه سایه ، یه نفر هست مثل آوار یه نفر هست مثل یه دیوار ، یه نفر هست آره انگار مشکوکم ، مشکوکم به تو ، نمی تونم بمونم با تو مشکوکم ، مشکوکم به تو ، نمی دونم با کی هستی تو مشکوکم ، مشکوکم به تو ، نمی تونم بمونم با تو مشکوکم ، مشکوکم به تو ، نمی دونم با کی هستی تو مشکوکم ، مشکوکم به تو ، نمی تونم بمونم با تو مشکوکم ، مشکوکم به تو ، نمی دونم با کی هستی تو دنیامو کردی زیر و رو ، حتی نذاشتی آبرو تو نمی خوای منو تو ، ما شیم ، آخه چرا ، بهم بگو مشکوکم ، مشکوکم به تو ، نمی تونم بمونم با تو مشکوکم ، مشکوکم به تو ، نمی دونم با کی هستی تو مشکوکم ، مشکوکم به تو ، نمی تونم بمونم با تو مشکوکم ، مشکوکم به تو ، نمی دونم با کی هستی تو مشکوکم ، مشکوکم به تو ، نمی تونم بمونم با تو مشکوکم ، مشکوکم به تو ، نمی دونم با کی هستی تو
پاسخ : متن ترانه های آلبوم تقدير از شادمهر عقیلی یه کاری کن یه کاری کن که می تونی ، یه خونه شو تو ویرونی از این بیشتر نپرس از عشق ، نمی دونم ، نمی دونی تو این تقویم دل مرده ، کسی اشکاشو نشمرده کجا دیدی که تنهایی ، غم هاشو با خودش برده یه کاری کن از این بیشتر نیافتم تو غم آخر نذار شمع حضور من ، یه شعله شه تو خاکستر نگو دوره ، نگو دیره ، نگو این قصه دلگیره یه عمری رفته از دستم ، نیای عشق تو می میره یه کاری کن که می تونی ، یه خونه شو تو ویرونی از این بیشتر نپرس از عشق ، نمی دونم ، نمی دونی تو این تقویم دل مرده ، کسی اشکاشو نشمرده کجا دیدی که تنهایی ، غم هاشو با خودش برده
پاسخ : متن ترانه های آلبوم تقدير از شادمهر عقیلی رسیدی رسیدی مثل یک مرهم ، به داد زخم دیرینه به داد چشم بیداری که خواب خوش نمی بینه رسیدی مثل یک گریه ، بگیری داغ دل از آه تو تاریکی این دریا مثل فانوس لنگرگاه رسیدی مثل یک مرهم ، به داد زخم دیرینه به داد چشم بیداری که خواب خوش نمی بینه رسیدی مثل یک گریه ، بگیری داغ دل از آه تو تاریکی این دریا مثل فانوس لنگرگاه رسیدی تا من پرپر ، یه روزی خسته شه آخر بگیره از دل فردا ، سراغی از من باور رسیدی ، تا رسیدن ها دوباره با تو معنا شه کلید تازه ی دادی که قفل کهنه گی واشه ، واشه رسیدی مثل یک مرهم ، به داد زخم دیرینه به داد چشم بیداری که خواب خوش نمی بینه رسیدی مثل یک گریه ، بگیری داغ دل از آه تو تاریکی این دریا مثل فانوس لنگرگاه
پاسخ : متن ترانه های آلبوم تقدير از شادمهر عقیلی سبب سبب منم که می شکنم اما حرفی نمی زنم اگه هیچ کس برام نموند ، واسه اینه که سبب منم کاش بدونی ماتم دنیام ، بی تو فقط گریه می خوام کی می دونه این حسرت ها ، چه کرده با روز و شبام تو زندگیم یه دنیایی ، یه کابوسم ، تو رویایی یه پاییزم ، تو بهاری ، من یه مرداب ، تو دریایی از این گریه چه می دونی ، نه دردمی ، نه درمونی به چه امید می خوای باشی که پیش دردهام بمونی تو زندگیم یه دنیایی ، یه کابوسم ، تو رویایی یه پاییزم ، تو بهاری ، من یه مرداب ، تو دریایی سبب منم که می شکنم اما حرفی نمی زنم اگه هیچ کس برام نموند ، واسه اینه که سبب منم سبب منم که می شکنم اما حرفی نمی زنم اگه هیچ کس برام نموند ، واسه اینه که سبب منم
پاسخ : متن ترانه های آلبوم تقدير از شادمهر عقیلی شیلا هم خواني: شیلا چشام تو رو گرفته ، شیلا تو رو یادم نرفته شیلا چشام تو رو گرفته ، شیلا تو رو یادم نرفته شادمهر عقيلي: بگو چی کار می شه کرد بمونی پیش چشمام نگاه عاشقت رو واسه همیشه می خوام اگه که این همه روز ، تنها یه جا نشستم درهای انتظارو به یاد تو نبستم هم خواني: شیلا چشام تو رو گرفته ، شیلا تو رو یادم نرفته شیلا چشام تو رو گرفته ، شیلا تو رو یادم نرفته شادمهر عقیلی: با این همه بهونه ، بازم ميای سراغم بهم می گي نمی شه که باشی توی باغم اگه بخوای همیشه کنار تـو می مونم واسه تموم دنیا این آهنگو می خونم هم خواني: شیلا چشام تو رو گرفته ، شیلا تو رو یادم نرفته شیلا چشام تو رو گرفته ، شیلا تو رو یادم نرفته شیلا چشام تو رو گرفته ، شیلا تو رو یادم نرفته شیلا چشام تو رو گرفته ، شیلا شادمهر عقيلي: هنوز منو دوست داری ، هنوز تو یادتم من بگو که تو با منی ، بازم کنارتم مـن هنوز منو دوست داری ، هنوز تو یادتم من بگو که تو با منی ، بازم کنارتم مـن هم خواني: شیلا چشام تو رو گرفته ، شیلا تو رو یادم نرفته شیلا چشام تو رو گرفته ، شیلا تو رو یادم نرفته
پاسخ : متن ترانه های آلبوم تقدير از شادمهر عقیلی ترس ترس ، ترسم از دست تو بوده برای خواستن عشقم ، نیاد اون نیاد اون روزی که دیره واسه ي داشتن عشقم ، نیاد ترس ، ترسم از اینه که روزی من به یاد تو نباشم ، دیگه دل دیگه دل سرد بشم از تو برم و با تو نباشم ، برم و با تو نباشم ترس من اینه که روزی روی قولم پا بذارم واسه بدبینی و حرفات ، تو رو تنها بذارم ترس من از خنده های تلخ و بی روح لب توست کاش بدونی دل تنهام ، گم شده تو این شب تار ترس ، ترسم اینه دیر بفهمی عشق پاک رو تو نگاهم ، دیگه دیگه آرزوم نباشه بمونیم همیشه با هم ترس ، ترسم از اینه که روزی من به یاد تو نباشم ، ديگه دل دیگه دل سرد بشم از تو برم و با تو نباشم ، برم و با تو نباشم ترس من اینه که روزی روی قولم پا بذارم واسه بدبینی و حرفات ، تو رو تنها بذارم ترس من از خنده های تلخ و بی روح لب توست کاش بدونی دل تنهام ، گم شده تو این شب تار