پاسخ : متن آلبوم فصل تازه احسان خواجه امیری تب تلخ Lyrics خدا ما رو برای هم نمی خواست فقط می خواست هم رو فهمیده باشیم بدونیم نیمه ی ما ، مال ما نیست فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم تموم لحظه های این تب تلخ خدا از حسرت ما با خبر بود خودش ما رو برای هم نمی خواست خودت دیدی دعامون بی اثر بود چه سخته مال هم باشیم و بی هم می بینم می ری و می بینی می رم تو وقتی هستی اما دوری از من نه می شه زنده باشم ، نه بمیرم نمی گم دلخور از تقدیرم اما تو می دونی چقدر دلگیره این عشق فقط چون دیر باید می رسیدیم داره رو دست ما می میره این عشق تموم لحظه های این تب تلخ خدا از حسرت ما با خبر بود خودش ما رو برای هم نمی خواست خودت دیدی دعامون بی اثر بود خدا ما رو برای هم نمی خواست فقط می خواست هم رو فهمیده باشیم بدونیم نیمه ی ما ، مال ما نیست فقط خواست نیمه مون رو دیده باشیم
پاسخ : متن آلبوم فصل تازه احسان خواجه امیری متن ترانه های آلبوم فرودگاه از اندی فقط یک نگاه فقط ... فقط ... فقط ... فقط يه نگاه يه نگاه تو منو پاك ديوونه كرده يه نگاه تو منو پابنده خونه كرده يه نگاه تو ... يه نگاه ... يه نگاه دو تا چشم تو بازم صبر دلم رو برده دو تا چشم تو برام مژده ي عشق اورده يه نگاه تو ... يه نگاه ... يه نگاه فقط يه نگاه ... فقط يه نگاه ... فقط يه نگاه .... فقط يه نگاه با تو دل من غصه و غم نداره براي ديدنت همسفر بهاره با تو دل من عاشق روزگاره براي ديدنت يه بي قراره فقط يه نگاه ... فقط يه نگاه ... فقط يه نگاه .... فقط يه نگاه فقط ... فقط يه نگاه ، فقط ... فقط يه نگاه يه نگاه تو به يك دنيا برام مي ارزه با نگاه تو تو سينه قلب من مي لرزه يه نگاه تو ... يه نگاه دو تا چشم تو آره شهرو بهم مي ريزه دو تا چشم تو برام عزيزترين عزيزه يه نگاه تو ... يه نگاه ... يه نگاه فقط يه نگاه ... فقط يه نگاه ... فقط يه نگاه .... فقط يه نگاه با تو دل من غصه و غم نداره براي ديدنت همسفر بهاره با تو دل من عاشق روزگاره براي ديدنت يه بي قراره فقط يه نگاه ... فقط يه نگاه ... فقط يه نگاه .... فقط يه نگاه
پاسخ : متن آلبوم فصل تازه احسان خواجه امیری دلتنگ Lyrics نه دلم تنگ نشده واسه ی دیدن تو واسه بوی گل یاس ، واسه عطر تن تو نه دلم تنگ نشده واسه بوسیدن تو برای وسوسه ی چشمای روشن تو چرا دلتنگ تو باشم ، چرا ع**** ببوسم چرا تو خلوت شب هام چشم به راه تو بدوزم چرا یاد تو بمونم ، توی که نموندی پیشم می دونم تا آخر عمر نه دیگه عاشق نمی شم نه دلم تنگ نشده واسه ی دیدن تو واسه بوی گل یاس ، واسه عطر تن تو یه روز ابری و سرد رفتی تو از زندگیم به تو گفتم بعد از این واسه هم غریبه ایم از حقیقت تا دروغ فاصله خیلی کمه نه دلم تنگ نشده تنها دروغمه نه دلتنگ نمی شم ، نه دلتنگ نمی شم ، نمی شم نه نه دلتنگ نه دلتنگ نه دلم تنگ نشده واسه ی دیدن تو واسه بوی گل یاس ، واسه عطر تن تو
پاسخ : متن آلبوم فصل تازه احسان خواجه امیری بعد از تو Lyrics بعد از تو،میدونم،هیچ عشقی،نمیاد بعد از تو،میدونم،هیچ عشقی،نمیاد روی خط شب من و یک نگاه حرف ناتموم راه نمیه راه توی فکر تو من و جاده ها یاد قصه ها یاد بوسه ها اگه عشق تو باشه یه گناه دوستت دارم دوستت دارم باز دوستت دارم باز بعد از تو،میدونم،هیچ عشقی،نمیاد بعد از تو،میدونم،هیچ عشقی،نمیاد زیر چتر عشق آرزوم تویی پشت سر تویی روبروم تویی حرف اولی مثل یک سلام بغض آخری تو غم صدام اگه عشق تو باشه یه گناه دوستت دارم دوستت دارم باز دوستت دارم باز بعد از تو،میدونم،هیچ عشقی،نمیاد بعد از تو،میدونم،هیچ عشقی،نمیاد
پاسخ : متن آلبوم فصل تازه احسان خواجه امیری فرودگاه Lyrics امشب امشب تو در راه عمر جدایی کوتاه امشب میام به دیدار پیشواز تو فرودگاه امشب امشب دل من بیتاب و بیقراره تیک تیک تیک تیک لحظه ها از دور تورو میاره یه روز دو روز نبوده عمری که بی تو سر شد رفتی سفر دل من دور از تو عاشقتر شد یاد تو پنهون نشد جدایی آسون نشد دل از دوست داشتن تو هرگز پشیمون نشد امشب امشب تو در راه عمر جدایی کوتاه امشب میام به دیدار پیشواز تو فرودگاه امشب امشب دل من بیتاب و بیقراره تیک تیک تیک تیک لحظه ها از دور تورو میاره تو این همه غریبه یه آشنا تو بودی تو خلوت دل من تنها صدا تو بودی رفتی نرفته یادت قشنگه خاطراتت عشقت نشد فراموش بیشتر دلم میخوادت امشب امشب دل من بیتاب و بیقراره تیک تیک تیک تیک لحظه ها از دور تورو میاره
پاسخ : متن آلبوم فصل تازه احسان خواجه امیری بی تو Lyrics عشق تو منو میکشه یاد تو منو میکشه فکر تو منو میکشه راز تو منو میکشه بی تو اسیرم بی تو میمیرم بی تو دلگیرم بی تو میمیرم عشق تو منو میکشه یاد تو منو میکشه فکر تو منو میکشه راز تو منو میکشه تن عاشق شب دیدار شوق بوسه دل تبدار بی تو تنها توی دنیا چه امیدی واسه فردا بی تو اسیرم بی تو میمیرم بی تو دلگیرم بی تو میمیرم عشق تو منو میکشه یاد تو منو میکشه فکر تو منو میکشه راز تو منو میکشه پیچک عشق دو تا دستات بوی بارون عطر موهات راز چشمات عشق پنهون من و این دل توی زندون بی تو اسیرم بی تو میمیرم بی تو دلگیرم بی تو میمیرم عشق تو منو میکشه یاد تو منو میکشه فکر تو منو میکشه راز تو منو میکشه عشق تو منو میکشه یاد تو منو میکشه فکر تو منو میکشه راز تو منو میکشه عشق تو منو میکشه یاد تو منو میکشه فکر تو منو میکشه راز تو منو میکشه
پاسخ : متن آلبوم فصل تازه احسان خواجه امیری راز من Lyrics تو تنها کسی که راز منو میدونی تو تنها کسی که برای من میمونی برای من میمونی تو نامه نوشتم به تو مهربونم چه سخته جدایی از تو همزبونم نوشتم تو نیستی دل من گرفته بدون تو تنهام تو روزای هفته تو تنها کسی که راز منو میدونی تو تنها کسی که برای من میمونی تو بودی دلیل همه دلخوشیهام نشستی به پای همه درد دلهام دلم با تو خوش بود تو بودی کنارم تو دنیا کسی رو جز تو ندارم تو تنها کسی که راز منو میدونی تو تنها کسی که برای من میمونی تو آسمون عشقم تویی تک ستاره برگرد بیا دل من بی تو بیقراره تو تنها کسی که راز منو میدونی تو تنها کسی که برای من میمونی تو تنها کسی که راز منو میدونی تو تنها کسی که برای من میمونی
پاسخ : متن آلبوم فصل تازه احسان خواجه امیری سلام Lyrics عاشق آواره بي تو بي قراره توو اين ديار در به دره ياره دلتنگ ديداره توو اين ديار خاك گرم خونه باز منو ميخونه به اون ديار اين دل ديوونه منو ميكشونه به اون ديار سلام عليكم ... سلام عليكم سلام عليكم .... سلام عليكم
پاسخ : متن آلبوم فصل تازه احسان خواجه امیری زمونه Lyrics بی تو من یه شعر تاز تو کتابها دارم رفتی و نغمه شادی رفته از کنارم بی تو این دل شکسته ام طاقت نداره بیا پیشم بیا پیشم عزیزم دوباره بی تو زمونه نامهربونه بی تو دل من شده باز دیوونه عاشق نبودی تا همه بدونن قصه دلتنگی رو با من بخونن بی تو دنیا دلمو سوزونده بوی عطرت هیچ کجا نمونده بی تو بی من یعنی جدایی بگو کجاست روزای آشنایی بی تو دنیا دلمو سوزونده بوی عطرت هیچ کجا نمونده بی تو بی من یعنی جدایی بگو کجاست روزای آشنایی بی تو زمونه نامهربونه بی تو دل من شده باز دیوونه عاشق نبودی تا همه بدونن قصه دلتنگی رو با من بخونن بی تو زمونه نامهربونه بی تو دل من شده باز دیوونه عاشق نبودی تا همه بدونن قصه دلتنگی رو با من بخونن بی تو دل تو سینه مرد گلای سرخ باغچمون بی تو پژمرد بی تو دل تو سینه مرد گلای سرخ باغچمون بی تو پژمرد بی تو زمونه نامهربونه بی تو دل من شده باز دیوونه عاشق نبودی تا همه بدونن قصه دلتنگی رو با من بخونن بی تو زمونه نامهربونه بی تو دل من شده باز دیوونه عاشق نبودی تا همه بدونن قصه دلتنگی رو با من بخونن گیتار : اندی
پاسخ : متن آلبوم فصل تازه احسان خواجه امیری بیهوده نبوده Lyrics رو غبار پشت شیشه اسم خوبتو نوشتم مثل هر روز و همیشه اینه انگار سرنوشتم رو تن سرد درختها اسممون رو هک میکردم به امید روز دیدار به تو هرگز شک نکردم بگو بیهوده نبوده اگه عاشق تو بودم نگو عمر من تباه شد اگه اسم تورو خوندم نگو اشتباه میکردم همش از رو سادگی بود نگو عشق ما تموم شد که تو دستات زندگی بود که تو دستات زندگی بود ماهیهای توی دریا قصه منو میدونن مرغهای تو آسمونها از غم دلم میخونن حتی گلهای تو باغچه راز عشقمو شنیدن ماه و آسمون و خورشید اشکهای چشامو دیدن بگو بیهوده نبوده اگه عاشق تو بودم نگو عمر من تباه شد اگه اسم تورو خوندم نگو اشتباه میکردم همش از رو سادگی بود نگو عشق ما تموم شد که تو دستات زندگی بود که تو دستات زندگی بود من غرورمو شکستم پای عشق تو نشستم توی اوج بیقراری دل به هیچ کسی نبستم دل زدم به موج دریا تا به عشق تو رسیدم چشم به امید تو بستم تا به ابرها پرکشیدم بگو بیهوده نبوده اگه عاشق تو بودم نگو عمر من تباه شد اگه اسم تورو خوندم نگو اشتباه میکردم همش از رو سادگی بود نگو عشق ما تموم شد که تو دستات زندگی بود که تو دستات زندگی بود بگو بیهوده نبوده اگه عاشق تو بودم نگو عمر من تباه شد اگه اسم تورو خوندم نگو اشتباه میکردم همش از رو سادگی بود نگو عشق ما تموم شد که تو دستات زندگی بود که تو دستات زندگی بود