بیا برگرد جون من انقدر اطواری نشو به جز مانکن با کسی نرو و تو همبازی نشو ساسی مانکن میخوای؟ساسی مانکنم میاد امیر مسعود با علیشمسم میاد بیا برگرد جون من اینقدره اطواری نشو به جز مانکن با کسی نرو و تو همبازی نشو وقتی منو بوس میکنه و دو تا چشماشو میبنده قربون اون لباش برم که دم به دقیقه میخنده حالا موهاتو بریز رو دوشت چند روزه نیستی کوشت قلبمو بردی نوش جونت ولی جون من بدو و گوشواره هاتو یا الله بذار تو گوشت بوس میکنم من لبشو که از مربای تمشکم خوشمزه تره دمش گرم ساسی رقص باسن و ماسن دوست داره با تو نذار یواشکی اون دربیاره اون گوشواره هاتو حالا بالاست بالاست شش و هشتیا بیان وسط سریع اگه اینو دوست ندارین بریم تو فاز بندری حالا همگی بیان وسط وسط ببین من عسل و مثل دخترا رو بکنین قفل درارو بیارش اون دختر خالتو جا نذار گوشوارتو جا بذاری میرم و میکنم گوش های دوست های پتیارتو داف های مو بلوند خیلی بهترن از مو مشکی ها پیش اینا با بنزم پیش مشکی ها من با پرشیا ویلا تو فشن بخوای برات میخرم کنسرت ساسی میبرم از رو برج میلاد میپرم فقط با ت میمونم واسه تو من گوشوار میخرم بیا اینجا که موزیک خوراک دنسه پسرا تو بغل داف های بانمک و سبزه هر چی دختر به اسم پارمیدا یا مهنازه جنس گوشورت چیه بدلیه یا که الماسه؟ بیا برگرد جون من اینقدره اطواری نشو به جز مانکن با کسی نرو و تو همبازی نشو وقتی منو بوس میکنه و دو تا چشماشو میبنده قربون اون لباش برم که دم به دقیقه میخنده حالا موهاتو بریز رو دوشت چند روزه نیستی کوشت قلبمو بردی نوش جونت ولی جون من بدو و گوشواره هاتو یا الله بذار تو گوشت گوش کردی کوچولو؟