پاسخ : متن ترانه های کامران و هومن منو ببخش - mano bebakhsh اگه دوست دارم خیلی زیاد منو ببخش اگه تویی اون که فقط دلم میخواد منو ببخش منو ببخش اگه شبا ستارهارو میشمارم منو ببخش اگه بهت خیلی میگم دوست دارم منو ببخش من نمی خوام تو رو به ماه نشون بدم نشونیت و نه به شب و نه دسته آسمون بدم منو ببخش اگه می خوام تو رو فقط واسه خودم ببخش اگه کمم ولی زیادی عاشقت شدم منو ببخش من نمی خوام تو رو به ماه نشون بدم نشونیت و نه به شب و نه دسته آسمون بدم منو ببخش اگه همش میسپرمت دست خدا اگه پیش غریبه ها به جای تو میگم شماااا منو ببخش منو ببخش منو ببخش منو ببخش منو ببخش منو ببخش منو ببخش منو ببخش اگه دوست دارم خیلی زیاد منو ببخش اگه تویی اون که فقط دلم میخواد منو ببخش منو ببخش من نمی خوام تو رو به ماه نشون بدم نشونیت و نه به شب و نه دسته آسمون بدم منو ببخش اگه می خوام تو رو فقط واسه خودم ببخش اگه کمم ولی زیادی عاشقت شدم منو ببخش من نمی خوام تو رو به ماه نشون بدم نشونیت و نه به شب و نه دسته آسمون بدم منو ببخش اگه می خوام تو رو فقط واسه خودم ببخش اگه کمم ولی زیادی عاشقت شدم مممممم منو ببخش منو ببخش
پاسخ : متن ترانه های کامران و هومن خیلی ممنون - kheyli mamnoon میگی هنوز تو فکرمی،بعضی شبا خواب نداری میگن با یکی دیدنت،میگن خیلی دوسش داری میگی مگه میشه منو یه روز فراموش بکنی میگن به هرچی اون بگه،بدون شک گوش میکنی گوشی و ور میداری و،چند وقت یه بار زنگ میزنی چند وقت یه بار،به آرزوم،به رویاهام رنگ میزنی بعدش شلوغ میشه سرت،یهو میگی باید بری میدونم تو زندگیم، خیلی باشی،مسافری ی ی آآآآه ه ه خیلی ممنون که می پرسی حالمو خیلی ممنون خیلی ممنون نگرانی واسه من خیلی ممنون خیلی ممنون که میخوای بدونی با کیم؟؟ کجام؟ خیلی ممنون...پس چرا دلت نمی سوزه واسه سادگی هام خیلی ممنون خیلی ممنون خیلی ممنون گوشی و ور میداری و،چند وقت یه بار زنگ میزنی چند وقت یه بار،به آرزو،به رویاهام رنگ میزنی بعدش میگی شاید باید،از هم دیگه دور بمونیم میگی باید سعی بکنیم،سخته ولی ما میتونیم تو؛اونی که اومد یه روز از آسمون نیستی تو؛اونی که می خواست منو تا پای جون نیستی تو؛اونی که بهشتو آورد رو زمین و نوشت که فقط منو میخواد همین و نداشت تو حرفاش حتی یه نقطه چین؛نیستی خیلی ممنون که می پرسی حالمو خیلی ممنون نگرانی واسه من خیلی ممنون خیلی ممنون که میخوای بدونی با کیم؟؟ کجام؟ خیلی ممنون...پس چرا دلت نمی سوزه واسه سادگی هام خیلی ممنون که می پرسی حالمو خیلی ممنون
پاسخ : متن ترانه های کامران و هومن اون با من - oon ba man فکر می کنی منم یه بی وفام عاشقی رو می ذارم زیر پام فکر می کنی منم یه روز برم شب تا سحر بشی منتظرم می ترسی قلبتو بشکنم من یه روز ازت دل بکنم من می ترسی توراه عاشقی زیر قرارام بزنم من فکر می کنی منم یه بی وفام عاشقی رو می ذارم زیر پام فکر می کنی منم یه روز برم شب تا سحر بشی منتظرم می ترسی قلبتو بشکنم من یه روز ازت دل بکنم من می ترسی توراه عاشقی زیر قرارام بزنم من فکر می کنی منم یه بی وفام عاشقی رو می ذارم زیر پام فکر می کنی منم یه روز برم شب تا سحر بشی منتظرم..... بشی منتظرم..... سینیوریتا نترس از عاشق شدن بیا اون با من سینیوریتا دلت رو بسپار به من بیا اون با من سینیوریتا نترس از عاشق شدن بیا اون با من سینیوریتا بیا تو لیلی بشو مجنون با من با من باشی غم نداری با من باشی چیزی کم نداری بامن باشی زمین و آسمون حسودیشون می شه به عشقمون با من باشی می ریم جای دور تا خود خورشید تو قصر نور با من باشی می بینی سرنوشت من و تو رو می بره تا بهشت every time I get next to you I wanna make you feel the way that I do baby if you only knew hoe I love you, I need you and I'm never gonna let you go but you think that it's all a lie-lie that I would hurt you and make you cry - say what don't you know that just ain't me Cause I love you need you and I'm never gonna let you go سینیوریتا نترس از عاشق شدن بیا اون با من سینیوریتا دلت رو بسپار به من بیا اون با من سینیوریتا نترس از عاشق شدن بیا اون با من سینیوریتا بیا تو لیلی بشو مجنون با من
پاسخ : متن ترانه های کامران و هومن دوست دارم خیلی زیاد - dooset daram kheyli zyad [هومن ]دوست دارم [کامران ]دوست دارم خیلی زیاد [هومن] خیلی زیاد [کامران] امید وارم خوشت بیاد [هومن]این جمله ی منه [همه]دوست دارم خیلی زیاد فکر کردن اصلاً نمی خواد [همه]دوست دارم خیلی زیاد فقط واسه تو ساختمش [همه]دوست دارم خیلی زیاد به چشماتم خیلی می یاد [کامران] دفتر شعر من کجاست واسه ناز اون نگات می خوام امشب تا سحر ترانه سازی بکنم [هومن] یه ترانه بسازم که جها نیشه که همه دنیا بدونن هیشکی مثل تو نمی شه [کامران] باجمله های تکراری دوباره بازی می کنم باز خودمو گول می زنم قافیه سازی می کنم [هومن] دلم برات تنگ می شه قافیش از سنگ می شه دلم فقط تورو می خواد قافیشو نمیاد هیچی توذهنم نمی یاد هیچی تو ذهنم نمی یاد [کامران] خسته می شم از هرچی جمله س که با حرف دله نوشتن ترا نم خداییش انگار مشکله [هومن] دفترو می ذارم کنار چشمامو رو هم می ذارم تورو کنارم می بینم بی اختیار بهت می گم دوست دارم خیلی زیاد دوست دارم خیلی زیاد [هومن]این جمله ی منه [همه]دوست دارم خیلی زیاد فکر کردن اصلاً نمی خواد [همه]دوست دارم خیلی زیاد فقط واسه تو ساختمش [همه]دوست دارم خیلی زیاد به چشماتم خیلی می یاد [کامران] این جمله ی منه [همه]دوست دارم خیلی زیاد شعر باید خودش بیاد [همه]دوست دارم خیلی زیاد قافیه لازم نداره [همه]دوست دارم خیلی زیاد به چشماتم خیلی می یاد [کامران] سهراب سپهری,شاملو, حافظ و سعدی می خونم دنبال یه حرف قشنگ تا صبح بیدار می مونم [هومن] گوشی رو بر می دارمو یه زنگ به مریم می زنم یه گوشه تنها می شینم گیتارو با غم می زنم [هومن]این جمله ی منه [همه]دوست دارم خیلی زیاد فکر کردن اصلاً نمی خواد [همه]دوست دارم خیلی زیاد فقط واسه تو ساختمش [همه]دوست دارم خیلی زیاد به چشماتم خیلی می یاد [کامران] این جمله ی منه [همه]دوست دارم خیلی زیاد شعر باید خودش بیاد [همه]دوست دارم خیلی زیاد قافیه لازم نداره [همه]دوست دارم خیلی زیاد به چشماتم خیلی می یاد [هومن]این جمله ی منه [همه]دوست دارم خیلی زیاد فکر کردن اصلاً نمی خواد [همه]دوست دارم خیلی زیاد فقط واسه تو ساختمش [همه]دوست دارم خیلی زیاد به چشماتم خیلی می یاد [کامران] این جمله ی منه [همه]دوست دارم خیلی زیاد شعر باید خودش بیاد [همه]دوست دارم خیلی زیاد قافیه لازم نداره [همه]دوست دارم خیلی زیاد به چشماتم خیلی می یاد [هومن]دوست دارم خیلی زیاد