متن ترانه شادمهر عقیلی آلبوم " سبب " ( سبب - بغض و....) تن تو از تن تو که میگذرم حرفاتو باور می کنم تو دست بارونی عشق خستگیمو در می کنم میون این فاصله ها بودن تو یه نعمته حتی اگه یه شب باشه سفر با تو غنیمته میون این فاصله ها بودن تو یه نعمته حتی اگه یه شب باشه سفر با تو غنیمته شب سفر یه حادثست برای تو برای من یه فرصت بدون شک واسه دوباره ما شدن آخرین جاده کجاست عبوره یا رسیدنه حتی دروغ ولی بگو که این شبا مال منه از تن تو که میگذرم حرفاتو باور می کنم تو دست بارونی عشق خستگیمو در می کنم میون این فاصله ها بودن تو یه نعمته حتی اگه یه شب باشه سفر با تو غنیمته میون این فاصله ها بودن تو یه نعمته حتی اگه یه شب باشه سفر با تو غنیمته
پاسخ : متن آهنگهای شادمهر عقیلی بیا لحظه ها همیشه خواستن که تو رو بگیرن از من چه غریب و ناشناسه جاده ی به تو رسیدن همیشه یه چیزی بوده شوقتو از دلم ربوده ولی یک تپش دل من از غمت جدا نبوده بیا بیا .... بیا بیا بیا بیا بیا .... بیا بیا بیا یه روز چشاتو وا کنی می بینی من تموم شدم می بینی جام چه خالیه یا رفته ام پی خودم اگه یه روز و روزگار پیش خودت باز بشینی تمام این روزا رو جلو چشات باز می بینی بیا بیا .... بیا بیا بیا بیا بیا .... بیا بیا بیا لحظه ها همیشه خواستن که تو رو بگیرن از من چه غریب و ناشناسه جاده ی به تو رسیدن همیشه یه چیزی بوده شوقتو از دلم ربوده ولی یک تپش دل من از غمت جدا نبوده بیا بیا .... بیا بیا بیا بیا بیا .... بیا بیا بیا چقدر ما فاصله داریم چرا اینو نفهمیدم کاش اون روزا می مردمو یه جور اینو می فهمیدم دیگه برام نمی مونی تو چشمات اینو می خونم چقدر دلم گرفته باز نمی دونم چی بخونم بیا بیا .... بیا بیا بیا بیا بیا .... بیا بیا بیا
پاسخ : متن آهنگهای شادمهر عقیلی بغض Oh, Wait. Should Get out You Ready? O o O o O o O o O o O o سرد شدم پشت یه حرف آب شدم مثل یه برف خسته شدم بس كه مدام هی به تو گفتم چی میخوای بازم بازم خودم بازم میخوامت بازم میخوامت بازم میخوامت O o O o O o O o O o O o بازم میخوامت بازم میخوامت I'm With You دود شدم مثل دروغ ... مثل دروغ شایعه ... شایعه تو شهر شلوغ بچه شدم پیش چشات مرد تو میمیره برات بازم میخوامت بازم میخوامت O o O o O o O o O o O o بازم میخوامت بازم میخوامت بازم بازم خودم بازم میخوامت بازم میخوامت O o O o O o O o O o O o بازم میخوامت بازم میخوامت خواب شدم مثل یه شب گرم شدم مثل یه تب ساده و خام و بیهوا سوختم و نشنیدی صدا بازم میخوامت بازم میخوامت O o O o O o O o O o O o بازم میخوامت بازم میخوامت بازم بازم خودم بازم میخوامت بازم میخوامت O o O o O o O o O o O o بازم میخوامت بازم میخوامت بازم بازم خودم
پاسخ : متن آهنگهای شادمهر عقیلی يه كاری كن یه کاری کن که می تونی یه خونه شو تو ویرونی از این بیشتر نپرس از عشق نمی دونم ، نمی دونی تو این تقویم دلمرده کسی اشکاشو نشمرده کجا دیدی که تنهایی غماشو با خودش برده یه کاری کن از این بیشتر نیفتم تو غم آخر نذار شمع حضور من یه شعله شه تو خاکستر نگو دوره ، نگو دیره نگو این قصه دلگیره یه عمری رفته از دستم نیای عشق تو می میره یه کاری کن که می تونی یه خونه شو تو ویرونی از این بیشتر نپرس از عشق نمی دونم ، نمی دونی تو این طنین دلمرده کسی اشکاشو نشمرده کجا دیدی که تنهایی غماشو با خودش برده
پاسخ : متن آهنگهای شادمهر عقیلی مشكوک مشکوکم مشکوکم به تو نمیتونم بمونم با تو مشکوکم مشکوکم به تو نمیدونم با کی هستی یه نفر هست مثل یه سایه یه نفر هست مثل آوار یه نفر هست مثل یه دیوار یه نفر هست آره انگار مشکوکم مشکوکم به تو نمیتونم بمونم با تو مشکوکم مشکوکم به تو نمیدونم با کی هستی مشکوکم مشکوکم به تو نمیتونم بمونم با تو مشکوکم مشکوکم به تو نمیدونم با کی هستی مشکوکم مشکوکم به تو نمیتونم بمونم با تو مشکوکم مشکوکم به تو نمیدونم با کی هستی دنیامو کردی زیر و رو حتی نذاشتی آبرو تو نمیخوای منو تو ما شیم آخه چرا بهم بگو مشکوکم مشکوکم به تو نمیتونم بمونم با تو مشکوکم مشکوکم به تو نمیدونم با کی هستی مشکوکم مشکوکم به تو نمیتونم بمونم با تو مشکوکم مشکوکم به تو نمیدونم با کی هستی مشکوکم مشکوکم به تو نمیتونم بمونم با تو مشکوکم مشکوکم به تو نمیدونم با کی هستی
پاسخ : متن آهنگهای شادمهر عقیلی رسيدی رسیدی مثل یک مرهم به داد زخم دیرینه به داد چشم بیداری که خواب خوش نمی بینه رسیدی مثل یک گریه بگیری داغ دل از آه تو تاریکی این دریا مثل فانوس لنگرگاه} رسیدی مثل یک مرهم به داد زخم دیرینه به داد چشم بیداری که خواب خوش نمی بینه رسیدی مثل یک گریه بگیری داغ دل از آه تو تاریکی این دریا مثل فانوس لنگرگاه رسیدی تا من پرپر یه روزی خسته شه آخر بگیره از دل فردا سراغی از من باور رسیدی ، تا رسیدن ها دوباره با تو معنا شه کلید تازه ای دادی که قفل کهنگی وا شه واشه ه ه ه... رسیدی مثل یک مرهم به داد زخم دیرینه به داد چشم بیداری که خواب خوش نمی بینه رسیدی مثل یک گریه بگیری داغ دل از آه تو تاریکی این دریا مثل فانوس لنگرگاه
پاسخ : متن آهنگهای شادمهر عقیلی سبب سبب منم که می شکنم اما حرفی نمی زنم اگه هیچ کس برام نموند واسه اینه که سبب منم کاش بدونی ماتم دنیام بی تو فقط گریه می خوام کی می دونه این حسرتا چه کرده با روز و شبام تو زندگیم ، یه دنیایی یه کابوسم ، تو رویایی یه پاییزم ، تو بهاری من یه مرداب ، تو دریایی سبب منم که می شکنم اما حرفی نمی زنم اگه هیچ کس برام نموند واسه اینه که سبب منم از این گریه چه می دونی نه دردمی ، نه درمونی به چه امید می خوای باشی که پیش دردام بمونی تو زندگیم ، یه دنیایی یه کابوسم ، تو رویایی یه پاییزم ، تو بهاری من یه مرداب ، تو دریایی سبب منم که می شکنم اما حرفی نمی زنم اگه هیچ کس برام نموند واسه اینه که سبب منم سبب منم که می شکنم اما حرفی نمی زنم اگه هیچ کس برام نموند واسه اینه که سبب منم