متن ترانه مهدی مقدم آلبوم " سونامی " ( میمیرم براش - تلافی و... ) میمیرم براش عاشقه و پر احساسه اون اشکاش، مثل الماسه واسه من عزیزترینه می میرم براش جای اشکاش رو شونه هامه تب دستاش رو گونه هامه می دونم، عشقم همینه می میرم براش خداااا اگر میون این همه آدم بازم نوبت باختن من بود چرا عاشق شدم اونی که همه هستی مو زیر پاش دادم چرا آتیش سوختن من بود چرا عاشق شدم عشقش از سرم زیاده دلم و برده چه ساده می بینی کجای کارم می میرم براش وقتی هست عاشقترینم بهترین مرد زمینم سر رو شونه هاش میذارم می میرم براش خدااا اگر میون این همه آدم بازم نوبت باختن من بود چرا عاشق شدم اونی که همه هستی مو زیر پاش دادم چرا آتیش سوختن من بود چرا عاشق شدم
پاسخ : متن ترانه های مهدی مقدم تلافی گفته بودم یه روز بهت تلافی در میارم تلافیم اینه عزیزم کاری باهات ندارم غروب عشقمون برام چه باشکوه و خوبه برای من تولده برای تو غروبه از این به بعد اسم مارو جدا جدا میارن آخه حساب دو غریبه رو سوا میذارن میتونی هرجا بشینی بگی که برمی گردم اصلا خودت یه روز میای میگی که توبه کردم اون روزا که چشمای من چشمه ی گریون بودن داشتن برای این روزا ترانه می سرودن (ها ها ...) گفته بودم آخر کار تلافی در میارم تلافیم اینه بعد از این کاری باهات ندارم
پاسخ : متن ترانه های مهدی مقدم عشق من باش عشقِ منی عمرمنی جونِ منی مالِ منی عشقِ منی عمرِمنی جونِ منی مالِ منی خوبِ منی ماهِ منی حسِ منی حالِ منی عشقِ منی عمرِمنی جونِ منی مالِ منی خوبِ منی ماهِ منی حسِ منی حالِ منی بيامالِ من باش تا هميشه عشقم ازتوکم نميشه عشقِ خوبم با تو هستم من به هيچکس دل نبستم باتوقلبم غم نداره عاشقيمون موندگاره دست گرمت سايه بونه باورم کن عاشقونه عشق من باش بهترينم عاشقم باش نازنينم مال من باش عاشقونه عاشقم باش بی بهونه خوب من باش مهربونم باورم کن هم زبونم عشق من باش بهترينم عاشقم باش نازنينم بگو بگو عشق منی تو آتيش به جونم ميزنی تو بادل من همصدا باش بانگاهم آشنا باش وقتی هستی غم ندارم باتوچيزی کم ندارم باتوبودن عاشقونست تو نباشی دل ديوونست عشق من باش بهترینم عاشقم باش نازنينم مال من باش عاشقونه عاشقم باش بی بهونه خوب من باش مهربونم باورم کن هم زبونم
پاسخ : متن ترانه های مهدی مقدم شفا الهی که شفا پیدا کنی تو واسه دردات دوا پیدا کنی تو تو این دنیا که بی وفایی رسمه رفیق با وفا پیدا کنی تو عمرا تموم دنیا رو بگردی مثل من عاشقی پیدا کنی تو نرو افسانه ی من ناتمومه بدون اگه بری کارم تمومه بهت گفتم بیا دنیای من باش کنارت حتی مردن آرزومه شنیدم تو دلت انگار میگفتی که عاشقی کجاست وفا کدومه میخوام به سردی شبهام بخندم میخوام به پوچی فردام بخندم وقتی میبینمت با دیگرونی تو اوج گریه هام میخوام بخندم میخوام داد بزنم تنهای تنهام میخوام وقتی میگم تنهام بخندم منم تو شهر غم زندونی تو غم و قصه ی دل ارزونی تو نگو دوست دارم به یه غریبه میشه اون مثل من زندونی تو رسیده اون شبی که تو میخواستی چه بده آخر مهمونی تو
پاسخ : متن ترانه های مهدی مقدم آب بابا یه قصۀ قدیمی یه قصه گوی خسته وقتی بابا نداری نوشتنش رو تخته چه سخته چه سخته وای بابا ندارم بابام چشماشو بسته بابا چشماتو وا کن ببین قلبم شکسته چه سخته چه سخته نوشتن بابا رو تخته خدا بابام نمرده بابا اهل نبرده یه گوشه ای میمرم اگه که بر نگرده بابا چشماتو واکن بابا منو نگاه کن ببین دلم شکسته بابا لباتو وا کن بابا منو صدا کن بابا لباتو واکن بابا منو نگاه کن بابا چشماتو وا کن آب بابا چه سخته نوشتنش رو تخته وقتی بابا نداری گفتنش هم چه سخته آب بابا خدافظ رفتی بابای خوبم می خوام برم رو خورشید عکس تو رو بکوبم آب بابا چه سخته وقتی بابا نداری یه قصۀ قدیمی یه قصه گوی خسته وقتی بابا نداری نوشتنش رو تخته چه سخته چه سخت
پاسخ : متن ترانه های مهدی مقدم برای آخرین بار توی چشمام نگاه کن نگو دوستم نداری نگو دیگه پیش تو ندارم اعتباری برای آخرین بار اسم منو صدا کن بشینو قبل رفتن گریه هامو نگاه کن دونه دونه اشکام، دونه دونه اشکام روی گونه هامه، روی گونه هامه غم همه دنيا غم همه دنيا روی شونه هامه، روی شونه هامه دونه دونه اشکام، دونه دونه اشکام روی گونه هامه، روی گونه هامه غم همه دنيا غم همه دنيا روی شونه هامه، روی شونه هامه تموم زندگیمونو به پای عشقمون دادیم نفهمیدیم چطوری به دام هم افتادیم بین من و تو امروز فاصله ها یه دونیاست نرو که عاشقیمون قشنگترین اشتباس دونه دونه اشکام، همه اشکام روی گونه هامه روی گونه هامه غم همه دنيا غم همه دنيا روی شونه هامه دونه دونه اشکام روی گونه هامه غم همه دنيا روی شونه هامه
پاسخ : متن ترانه های مهدی مقدم خیلی بد شد پیش تو باز کم آوردم خیلی بد شد قسم دروغی خوردم خیلی بد شد با غریبه منو دیدی خیلی بد شد پشت من چی ها شنیدی خیلی بد شد به تو گفتم مثل تو زیاده اما واسه تو داشتم میمردم تو رو با اون یکی دیدم کم آوردم ولی من هر کاری کردم تو رو از یاد نمی بردم اگه اشتباهی کردم آخرش چوبشو خوردم غیر تو هیچکی ندیدم همه جا به تو رسیدم از همه دنیا گذشتم تو رو با اون یکی دیدم پیش تو باز کم آوردم خیلی بد شد قسم دروغی خوردم خیلی بد شد با غریبه منو دیدی خیلی بد شد پشت من چی ها شنیدی خیلی بد شد به تو گفتم مثل تو زیاده اما واسه تو داشتم میمردم تو رو با اون یکی دیدم کم آوردم ولی من هر کاری کردم تو رو از یاد نمی بردم اگه اشتباهی کردم آخرش چوبشو خوردم غیر تو هیچکی ندیدم همه جا به تو رسیدم از همه دنیا گذشتم تو رو با اون یکی دیدم
پاسخ : متن ترانه های مهدی مقدم سونامی اواواواو دلم عاشقه گل من مي دوني بگو تا ابد پيش من مي موني تورو دوست دارم با دل و جونم تا دنيا دنياست با تو مي مونم وقتي چشمات رو روبروم مي بينم وقتي عزيم پيش تو مي شينم نمي شه پنهون مي خوامت از جون عشقت از قلبم نميره بيرون اواواواو نازنينم با تو بودن واسه ي من خواب و روياس بيا پيشم تو نباشي اين دل من خيلي تنهاس آرزومه با تو باشم تا ببيني دل چه حالي ميشه بي تو تنهام تورو مي خوام يه روزه بي تو يه سالي ميشه اواواواواو دلم عاشقه گل من مي دوني بگو تا ابد پيش من مي موني تو رو دوست دارم با دل و جونم تا دنیا دنیاست پیش تو میمونم وقتي چشمات رو روبروم مي بينم وقتي عزيزم پيش تو مي شينم نميشه پنهون مي خوامت از جون عشقت از قلبم نمي ره بيرون اواواواواو نازنينم با تو بودن واسه ي من خواب و روياس بيا پيشم تو نباشي اين دل من خيلي تنهاس آرزومه با تو باشم تا ببيني دل چه حالي ميشه بي تو تنها تورو مي خوام يه روزه بي تو يه سالي ميشه