لیست: 1.بغض 2.رقص اندام 2 3.سر به هوا 4.هزارو یک شب 5.بگو سلام 6.رقص اندام 1 7.راست میگن 8.پیشی 9.گیر میدادی 10.باغ وحش 11.زنجیر 12.آقا جون
پاسخ : متن آهنگهای تهی .بغض اينترو: اين درديه كه مهمون هميشگي اين دنياي زشت و زيباست اين آهنگو تقديم مي كنم به اونايي كه هيچي ندارن جز دو تا بال براي پرواز خدا شما رو خيلي دوست داره خيلي ورس 1: با تن سالمم آيندت معلوم نيست ببين عاقبت يه آدم معلول چيست لالايي بچه گرچه صداي تاره خوشحاله از اين كه فقط يه ستاره داره با صداي ناله ميگه كتك نزن ضعيف تر نبود واسه كتك زدن ميگي كمك ندم چون فيلمشه مي خوام حرفام تو ذهنت مثل فيلم بشه اصول پست بودنو نديدم من تو دينم آره پس واسه همينه كه اندوهگينم اگه بخندي تو پستي از هر نظر اين كاره خداست نده تو اصلا نظر به جا خنده به نابينا و فلج اطفال دست بالا ببر به اميد فرج الله كه از گل پاكترن اين بچه ها تنت بلرزه اگه كني بد نگاه كروس: خدا كمك كن به اين طفلاي مظلوم (وقتي من و تو تو خوشيا شيرجه زديم) و نگاه كن به اين چشماي معصوم (آرزوي اون بچه مرگه هر دفعه) آخه وژدانن اونا مثله ما يه انسانن (وقتي من و تو تو خوشيا شيرجه زديم) رفتار ما با اونا درست نيست انصافا (آرزوي اون بچه مرگه هر دفعه) خدا كمك كن به اين طفلاي مظلوم (وقتي من و تو تو خوشيا شيرجه زديم) و نگاه كن به اين چشماي معصوم (آرزوي اون بچه مرگه هر دفعه) آخه وژدانن اونا مثله ما يه انسانن (وقتي من و تو تو خوشيا شيرجه زديم) رفتار ما با اونا درست نيست انصافا (آرزوي اون بچه مرگه هر دفعه) ورس 2: صبحا كره مي زني به نون حاضر توستو تهي دنبال داروست تو ناصر خسرو فقط به فكر اينيم كه كو مال دنيا بي توجه به اين كه كوتاه دنيا دوست دارم به خودت بياي از گفتار ما بيايد كمك كنيم به از كار افتاده ها اون با دهن نقاشي كشيدو بهش بگيم مرد بدون دست و پا هم ميشه زندگي كرد ما ها چرا غرق شديم تو رقص و پز غافليم از بچه هاي نقص عضو كمرنگ شدن چون نيستن بحت روز هموطن خوشبختي اونا دست توست آره با بغض نگاه مي كنه دور و ورشو اون داره فقط خوشي مي بينه دور و ورتو اونم دلش مي خواد مثل تو خوب خوشي كنه خدا كمكش كن نزار خود كشي كنه كروس: خدا كمك كن به اين طفلاي مظلوم (وقتي من و تو تو خوشيا شيرجه زديم) و نگاه كن به اين چشماي معصوم (آرزوي اون بچه مرگه هر دفعه) آخه وژدانن اونا مثله ما يه انسانن (وقتي من و تو تو خوشيا شيرجه زديم) رفتار ما با اونا درست نيست انصافا (آرزوي اون بچه مرگه هر دفعه) خدا كمك كن به اين طفلاي مظلوم (وقتي من و تو تو خوشيا شيرجه زديم) و نگاه كن به اين چشماي معصوم (آرزوي اون بچه مرگه هر دفعه) آخه وژدانن اونا مثله ما يه انسانن (وقتي من و تو تو خوشيا شيرجه زديم) رفتار ما با اونا درست نيست انصافا (آرزوي اون بچه مرگه هر دفعه) ورس 3: بغض تو مادر باعث ترانه شد چونكه بچتو نديدي تو تمام عمر زخمي هميشه قلب مهربونت گريه نكن شايد اين يه قسمت بوده به اون بچه مي خندي چون خورد زمين اين چيزا رو مي بينم مي كنم خود زني ما ها آدماي قوي با روح مردنيم بد چند وقتم بد بخت ميشيم خوب همين كارا رو مي كنيم ميريم لب چاه ما واسه بچه مونده يه راه سر چهار راه دست فروشي كنه رفيق كو دل تو چپ نگاه مي كني مي زني كولرتو شيشتو مي دي بالا مي گي بزار بره چون پول خورد نسيت تو جيب تراوله آره تهيم مي خوام واستون گريه كنم قلبمو تو اين آهنگ بهتون هديه كنم كروس: خدا كمك كن به اين طفلاي مظلوم (وقتي من و تو تو خوشيا شيرجه زديم) و نگاه كن به اين چشماي معصوم (آرزوي اون بچه مرگه هر دفعه) آخه وژدانن اونا مثله ما يه انسانن (وقتي من و تو تو خوشيا شيرجه زديم) رفتار ما با اونا درست نيست انصافا (آرزوي اون بچه مرگه هر دفعه) خدا كمك كن به اين طفلاي مظلوم (وقتي من و تو تو خوشيا شيرجه زديم) و نگاه كن به اين چشماي معصوم (آرزوي اون بچه مرگه هر دفعه) آخه وژدانن اونا مثله ما يه انسانن (وقتي من و تو تو خوشيا شيرجه زديم) رفتار ما با اونا درست نيست انصافا (آرزوي اون بچه مرگه هر دفعه) خدا كمك كن به اين طفلاي مظلوم (وقتي من و تو تو خوشيا شيرجه زديم) و نگاه كن به اين چشماي معصوم (آرزوي اون بچه مرگه هر دفعه) آخه وژدانن اونا مثله ما يه انسانن (وقتي من و تو تو خوشيا شيرجه زديم) رفتار ما با اونا درست نيست انصافا (آرزوي اون بچه مرگه هر دفعه) خدا كمك كن به اين طفلاي مظلوم (وقتي من و تو تو خوشيا شيرجه زديم) و نگاه كن به اين چشماي معصوم (آرزوي اون بچه مرگه هر دفعه) آخه وژدانن اونا مثله ما يه انسانن (وقتي من و تو تو خوشيا شيرجه زديم) رفتار ما با اونا درست نيست انصافا (آرزوي اون بچه مرگه هر دفعه) وقتي من و تو تو خوشيا شيرجه زديم آرزوي اون بچه مرگه هر دفعه وقتي من و تو تو خوشيا شيرجه زديم آرزوي اون بچه مرگه هر دفعه وقتي من و تو تو خوشيا شيرجه زديم آرزوي اون بچه مرگه هر دفعه وقتي من و تو تو خوشيا شيرجه زديم آرزوي اون بچه مرگه هر دفعه
پاسخ : متن آهنگهای تهی .رقص اندام 2 ورس 1: (تهی) از وقتي كه وارد پارتي شدم / درو دافا رو نگاه همه باربي شدن كمرها يكي به چپ ميره يكي به راست / تهي ابليس تو مهموني اكيپ ماست آهنگامون پخش ميشه از باند ضبط / دافي بيا پيك رو برو بالا بام یه ضرب دختر پس چرا بيكار نشستي؟ / بيا بريم با همديگه هيپ هاپ برقصيم وقتشه دستمو تو دست نگه دار / تكون كله و بازي رقص اندام دادي لفضي كه ميمونم شب پيشت / مثل دود شيشه انگار ميشم تصفيه وقتي كه هرتيكه بدنت بهم چسبيده / پس ديگه بيا نزديك تختيكه تو اتاقمه دراز بكش خانم تا من اوستا / ببينم چي داري زير دامن كوتاه کروس: (تهی و ابلیس) بلرزونش بچرخونش دافي كمرو بلرزونش بچرخونش دافي كمرو بلرزونش بچرخونش دافي كمرو بالاخره ديدم چه عجب تو رو دافاي مارو ديدن همشون گرخيدن دافاي مارو ديدن همشون گرخيدن ورس 2: (ابلیس) درو دافم شيرينن مال تو كه تلخه / واسه كل با من اينكه كلي فرقه حق ابليسه دافه شاخ / اينو ميدونن حسين رفته تا بره داف برقصونه گرچه سخته / اما ميرقصونه ميدوني كه خيلي وقته غيرت دارم نگاه نكن پس به داف من / ميخوايم برقصيم پس برو كنار خواهشاً همه برادرها چشارو درويش كنن / تا من دافمو تو رقص يكم منفيش كنم برگرد پشت كن به من كه من پشت دوست دارم / و يا جفت ندارم مثل تك گوشوارم خوش دارم / يك فحش دارم / بدم به فنچا فحش دادم كسي رو كه رقص رو فرداد / قرداد دافي واسم از جلو تهي ابليس ميخوان كنن مست تو رو کروس: (تهی و ابلیس) بلرزونش بچرخونش دافي كمرو بلرزونش بچرخونش دافي كمرو بلرزونش بچرخونش دافي كمرو بالاخره ديدم چه عجب تو رو دافاي مارو ديدن همشون گرخيدن دافاي مارو ديدن همشون گرخيدن ورس 3: (تهی و ابلیس) برقصونش تو كمرو با ما / حسين امشب رو بذار مخ زدن رو كنار الان بيا بگو كنترل دست كيست؟ / ولوم رو ببر بالا تا صد دويست ابليس تهي دوتا تك ستاره / هي سيك بريم بالا با يه شصت اشاره دختر داري نشون ميدي با دست چي؟ / زودتر پيك رو برو بالا تا مست شي اسم دافامون تو كتيبه ها پيدا ميشه / اسمِ سنگين هست مياد جلو شيدا ميشه حسين اصلا اسمش مهم نيست / مهم اينه كه دافم دست خورده نيست وقتي شادابي شاه داري شاخ دافي / واسه منو حسين حكم شام داري اگه گفتم من گشنمه شام بدين / حسين دافا رو بلند كن تا مكان بريم ماها شاعريم شما شاهدين / يكم وقتتونو به ماها بدين پس بيا بريم يكم حال كنيم بيا اصل و اصول رو رد كنيم درو داف با ماها همه حال ميكنن تهي ابليس رو كمر خال ميكوبن دافاي مارو ديدن همشون گرخيدن اونا دافاي مارو ديدن همشون گرخيدن
پاسخ : متن آهنگهای تهی سر به هوا {اشکان} دختره ی سر به هوا چشماتو وا کن بگو مال منی و جون منی و به من نگاه کن دختره ی تو دل برو روتو دیگه کم کن تیکه تیکه تیکه کردی قلبمو تو بغچه تو جمع کن حرف آخر دلم اسم قشنگ تو شده این دلم عاشق اون قلب دو رنگ تو شده تو تکی یواشکی دلم رو بردی بانگات جای تردیدی نذاشتی تو با اون ناز نگات(2) دختره ی سر به هوا چشماتو وا کن بگو مال منی و جون منی و به من نگاه کن دختره ی تو دل برو روتو دیگه کم کن تیکه تیکه تیکه تیکه کردی قلب منو تو بغچه تو جمع کن {تهی} چرا راه میری جلوم با عشوه و ناز یادم رفت چی بودی بگو اسمتو باز وایسا د وایسا انقدر تند جلو نرو چون خیلی خوب پروندی کنتر منو وای واقعا چهره تون عالی بود در حد اسکار هالیوود بگیر منو یهو نکنم غش بپا این که من تو رو میخوام معلومه تو هشت مصراع {اشکان} تیکه تیکه تیکه تیکه کردی قلب منو تو بغچه تو جمع کن تیکه تیکه تیکه تیکه کردی قلب منو تو روتو دیگه کم کن دختره ی سر به هوا چشماتو وا کن بگو مال منی و جون منی و به من نگاه کن دختره ی تو دل برو روتو دیگه کم کن تیکه تیکه تیکه تیکه کردی قلب منو تو بغچه تو جمع کن ********** حرف آخر دلم اسم قشنگ تو شده این دلم عاشق اون قلب دو رنگ تو شده تو تکی یواشکی دلم رو بردی بانگات جای تردیدی نذاشتی تو با اون ناز نگات(2) دختره ی سر به هوا چشماتو وا کن بگو مال منی و جون منی و به من نگاه کن دختره ی تو دل برو روتو دیگه کم کن تیکه تیکه تیکه تیکه کردی قلب منو تو بغچه تو جمع کن دختره ی سر به هوا چشماتو وا کن بگو مال منی و جون منی و به من نگاه کن
پاسخ : متن آهنگهای تهی هزارو یک شب تتلو امشب بازم پیکها بالاست وقت رقصه و باهاتم من تو رو میخوام بذار که من بدم با دست نشون پیکها بالا آمادست تو دستشون انزو امشب میخوایم بازم مست کنیم از حرارت دافیا تب کنیم فکر نکن که فقط امشبه چون داستان ما هزار و یک شبه تهی واسه عشق و حال وقت بذار تو یک شب گوش کن تو به داستان هزار و یک شب بابا باز صحبته ، بابا فاز مثبته * اشکهارو از صورتت پاک کن بده اگه دوست داری منو ، نرو درو ببند بجا شادی رو صورتت ترس نکنه غم چرا عطسه میکنی ؟ چرا بس نمیکنی ؟ میخوای بری صبر اومده ، بحث نمیکنی پیک میری بالا ؟ « نه ! » یا بریزم تو حلقت ؟ برگرد خانومی تا بگیرم دو دستت کمرت و فنرت آویزونه چپ و راست میشه چرا ؟ مگه نا میزونه ؟ وقتی بدنت داره یخ میشه داغم یه پیک دیگه بریز سهمیه دارم بهم دادن 50 از نمره بیست * « تهی چرا ؟ » چون دافم دست خورده نیست « آها ! »دیدم از دور ، دست دود ، هست نور ، حسود * برو چراغارو خاموش کن ده ترسو من میخوام که برقصم از پشت با تو من مستم می بینم 20 تا انگشت تو بیا جلو بکنم تا یه ماچ از تو روت * یه گوشه ولو شدم با یه پارچ « ابسولوت »میخورم مشروب و میکنم غش روت * به دل نگیرید داش تهی تون مست بود انزو امشب بازم پیکها بالاست * وقت رقصه و بازم من تو رو میخوام بذار که من بدم با دست نشون * پیکها بالا آمادست تو دستشون ابلیس حالا رسم دافی توی اکیپ ما -گلچین کنین شماری از داف خدا اگه یک شبه امشب از هزار شب -شروع شده شب ما با شما پس بیا لایت بیا یه پیک بریز میخوام مست کنم میخوام یک شب از هزار شب مست قصد کنم با یه شصت راست کنم بذار من مست کنم با یه دست لمس کنم بدنتو فضا ببرم بد فست تورم… دافی جونم …دافی جون من یه لب بده شیرینه مزه آخه لبو یه لحظه میخوام برای مزه حرفی نداره رقصت وقتی بدن می لرزه * مثل کوهی میمونه که یهو فوران کرده ! تیکه ست شیکمت مثل توپ فوتبال * بدنت لیزه مثل پوست سوسمار بیا بریم تو اطاق من و تو بعد با هم * شروع کنیم دو تایی به جنگ تن به تن میخوام قبلش هم ، دو تا دست کم * سک برم بالا سگ مست بشم بذار لخت بشم * تو هم کاری بکن که من یهو شوکه شم… دافی … بیا … انزو امشب بازم پیکها بالاست * وقت رقصه و بازم من تو رو میخوام بذار که من بدم با دست نشون * پیکها بالا آمادست تو دستشون تتلو ا ه ا ه ا ه …چرا تنهام پس دافم کو ؟ « زرشک ! » یالا بگین که کار کدوم نامرد بود ؟میخوام مستش کنم من با مشروب * چرا پیش شماست ، مگه جاش بد بود ؟چون گربه صفتی خانوم « پس من سگم » * میخوای باز باهات باشم ؟ « شرمندتم »تو مستی ، از دست دادی ، تتلو رو پستی ، از قصد دادی ، دستتو به غریبه ، پریده *الکل از سرت ، حالا سلیته ، چی میخوای از جونم ؟ برو دیگه امیر پریده پشیمونی میدونی نمیتونی بمونی با هیچکی غیر من * میدونم ندیدی و نیست کسی نمره بیست اینجا مثل من تهی یه پیک بریم بالا اگه پای مشروبی * ژل زدی به دستات به جا مایه دستشویی تتلو هزار و یک شب ، هر شب عشق و حال * شب آخره فقط مونده یک سوال : « چی ؟ »که چرا با آهنگ ما * یه شب واستون گذشته مثل سال ؟ تتلو امشب بازم پیکها بالاست * وقت رقصه و باهاتم من تو رو میخوام بذار که من بدم با دست نشون * پیکها بالا آمادست تو دستشون انزو و تتلو امشب بازم پیکها بالاست * وقت رقصه و بازم من تو رو میخوام بذار که من بدم با دست نشون * پیکها بالا آمادست تو دستشون
پاسخ : متن آهنگهای تهی بگو سلام شغال : بگو سلام تو به برو بکس ما(3 بار) تهی : بگو سلام تو به برو بکس ما *********************** پیشرو و تهی : بگو سلام......وقتی که از اینجا رد میشی بگو سلام......ولی حق نداری شاخ بشی بگو سلام......که واسه ی ما عزیز بشی بگو سلام.....که پشتم دارم یه ارتشی ********************* پیشرو : بگو سلام که پشت سرم یه ارتش وایستاده بدون احترام گذاشتن به من ارزش داره هر کی جلومن وایستاد فکر کرد که ورزشکاره چرا پاتوق طوطیا زمین بسکتبال من وقتی تو خیابون رد میشم دافای شما همه چشمک میزنن آمار میدن ناز میخرن منم حساب میکنم همشون به یه ورم خیلی گنده تر از اینام که با فنچا بپرم خودتون خوب میدونید خیلی درد میکنه سرم اگه پا رو دمت نذاشتم چون لات بیخرم حالا یکی به من بگه چرا همه گنده شدن؟ حالا گنده واقعین یا که مرده خرن؟ چرا تصویر توهمت چشمت عکس منه؟ رو سر و صورت تو هم رده و نقشه ی غمه همتون الان رجز میخونین بش مدت بدین کاری میکنیم از پیشمون به سرعت برین فازه مثبت بدین داریم قدرت میدیم باس پیشرفت رپ فارس باید به غربت برین شما هم پا نشیدو بزرگانو تشویق کنید بعد منتظر بشین تا بهتون تصدیق بدیم ولی اگه شاخ بشی میام تو رو میگیرم میزنم میکشم حبسشم میکشم بدونی که میتونم بفهمی که دیوونم خبر کشتنت رو تو روزنامه ها بخونم ********************************** پیشرو و تهی : بگو سلام......وقتی که از اینجا رد میشی بگو سلام......ولی حق نداری شاخ بشی بگو سلام......که واسه ی ما عزیز بشی بگو سلام.....که پشتم دارم یه ارتشی ***************************** تهی : بگو سلام خودت و طرفدارای تو بدترین آهنگم سگس شرف داره به تو احترام بزار اگه سنت زیر 20 ساله جات تو گوشی فقط قسمت میس کاله هر کی به ما رسید فکر کرد پدر بزرگ گه اضافی خوردی چون معدت بزرگ گندتونم دیدم خایه کرده بز دل میدم خفت کنن با یه بند کرست بهتر هیچ وقت نیای به سمتم چون که این آهنگو دوره کل دلمی به قصدی کشته شاختونو میشکنم من 100 در 100 تو این بازی هستم صدر اعظم کسایی که گفتن تقلید سبکم من بابا کس نگین ممکنه سگ شم من بدون سبک من نیست یه سبک تقلید درست رپ میکنم دارم قصد تکلیف ********************************* پیشرو و تهی : بگو سلام......وقتی که از اینجا رد میشی بگو سلام......ولی حق نداری شاخ بشی بگو سلام......که واسه ی ما عزیز بشی بگو سلام.....که پشتم دارم یه ارتشی ***************** پیشرو : هر کی که رپش ضعیفه باس بره کلاغ پر چون توی تهران من هستم کلانتر خیلی از تو بدتر آدم شد به دستم من خیلی سگ بودم عادت و شکستم تهی : رضا بذار به جا بگا بدم هرچی دشمن رضا بپا یه جا شر کنم که چی فحش نده پیشرو : تهی صدات بره بالا ولی فحش بد نده چون که دورو ور این منطقه پر افسر تهی : رضا اصلا افسر مهم نیست مهمه دستم دستبند خورده نیست نمیدونم اینا چرا شدم ازم بیزار با اینکه اسممو مینویسن رو در دیوار دیگه اسممونو میتونی راحت بیاری سلام کرد به ما حتی ساعت دیواری پیشرو : واجب قبل اینکه بشم جدا بگم تا بتون تهی : بعد سلام کردن خدا به همراهتون
پاسخ : متن آهنگهای تهی رقص اندام 1 تهی : همه دستاتون رو بکنین با ما بالا پایین خوب صدامو همه دنیا دارین ما چرا اینجاییم؟ واسه رقصیم حالا سیدی رو در بیار از لباس شخصیم بذار تو ضبط آهنگ و تو ولم بده اگه خالی بستم واسم تلم بده تهی صاحب هر چی داف شاخ نه تو که دیدنت آرزوی کافی شاپ که چی بودی چی هستی واسم مهم نیست مهم اینه که دافم دست خورده نیست بی هوا خورد اجزای لا پات به دستم برگرد میخوام از پشت باهات برقصم شاخ نداری که باشم به فکر زدنت فقط خوشم میاد از شکل بدنت سفت درو ببند دافی چون بالاش پلست اگه آهنگم رقص داره پس باهاش برقص پایه ی میکروفن رو با دست نگه دار تکون کله و بازی رقص اندام من مدادم به چشمم تراشی تو لخت وایسا رو به روم تا بکشم نقاشیتو بذار که دستم رو بدن بذارم تو چشمام خواب داره نذار بخوابم **************************************** پیشرو : بالاخره دیدم چه عجب تو رو کلت رو بیار با من بکن عقب جلو دستتو ببر بالا بیارش پایین چون ما به دافا خیلی گرایش داریم ************************************ پیشرو : تهی وایسا کنار بذار منم یکم بگم مردم کف بزنن بگن کی بود رقصو با دافرم هنوز خستگی تو تنمه پس کو ماساژ بگین مشروبا رو بیارن از تو گاراژ منتظر من باش بگو ای کاش رضا واسم می خوند با صدای خداش اگه خیابانا خاموش فانوس و روشن کنید نگین رضا و حسین چرا ناپدید شدید شادی رو غم تاثیر داره مثل نور خورشید که شب و محو میکنه پس به من فاز بدید اگه هوا بارونی هم بشه ما اینجا ساکنیم اینو بدون من و تهی امشب رو دافا ناظریم شباهتم به عقاب زیاده و تیزه چشام پس بپا دافت شکار نشه با قدرت نگام تخت پادشاهیم کجاست که مسقر شم روش بگین بیارن تا پکا رو ما بکنیم نوش اونایی که عشق دود دارن برن توی حیات چون که دوست دارم عطر رو حس کنم از روی لبات اگه نشستین بلند شین واسه ما بزنین دست بعد که زدید بشینین چون قصد سومم هست **************************************** پیشرو : بالاخره دیدم چه عجب تو رو کلت رو بیار با من بکن عقب جلو دستتو ببر بالا بیارش پایین چون ما به دافا خیلی گرایش داریم ************************************ تهی : رضا برو سر اصل مطلب بدون شک دعوتشون کن بیان خونه شب پیشرو : حسین وادارشون کردم به حرف ما دعوتشون کردم امشب من به صرف شام همه اسمشون رو گفتن به من تو چی؟ تهی : از بقیه بپرس تا بهت بگن تهی پس خوب بده گوش تا بگم اول باید بریم زیر دوش آب گرم پیشرو : تهی وضعیتت چطوره اونور با داف؟ تهی : روب رانی چه گرم زیر لاحاف من دکترم تو واسم مریض شو من بالا دز خورم تو پک چیزی نریز تو تهی : از فواره عشقت واسم لبریز شد خوردنی مثل پنیر تبریز شد پیشرو : پزشک معالج منم اگه امشب غم داری تو رو صورت زیبات یه چشمک کم داری تهی : لبات رژ داره من پاکش میکنم چشات مژ داره شفافش میکنم تهی : من بستنی میشم آب هویج تو من قطره میشم پس خلیج تو پیشرو : امشب تکنیک داف بازی رو دیدیم به هر نوعی من دم در منتظرم حرفاتو بزن تهی تهی : ازت یه روز باید بشم که تو به هر حال خزت نمیکنم میگم خدا نگهدار **************************************** پیشرو : بالاخره دیدم چه عجب تو رو کلت رو بیار با من بکن عقب جلو دستتو ببر بالا بیارش پایین چون ما به دافا خیلی گرایش داریم
پاسخ : متن آهنگهای تهی راست میگن :: شروين :: تو خوشگلي همه راست ميگن بانمكي هــــمــــه راست ميگن بين هــــــمـــــــه ي دختــــرا آره آره تو تكــي راست ميگن :: تهي :: اي واي چه فيسي من حالم بد شد ضربان قلبم ديگه واقعا قطع شد كپ كردم انگار صورتو سفيد كردن نكنه تو رو با فتوشاپ اديت كردن اگه همه مثل تو باشن كه همه چي خوبه اونوقت تــــهـــــيه كه واسه همه ميخونه مگه ميشه پيش تو باشم و هوش توكلم بمونه جملمو تو گوش كن حتما: كه من دوست دارم تو رو از ته دلم دلو بگير و ببر و پس نده به من با همه راستيم دلمو بهت پاس ميدم همه پز ميدم كه تو تكي راست ميگم آره كاشكيم راه دور زيـــاد نــــري بهترين دختري توي ايران زمين هركي تو رو ديده گفته تويي چه زيبا والا خوشگل تري از خانوم جسيكا آلبـــــا!! :: شروين :: تو خوشگلي همه راست ميگن بانمكي هــــمــــه راست ميگن بين هــــــمـــــــه ي دختــــرا آره آره تو تكــي راست ميگن :: تهي :: خجالت بكش از جلوم زود برو بينم داشتي شيطوني ميكردي كه زود تو رو ديدم بهم قول بده كه جايي واسه شيطوني نري چون شيطونم باشي ميگم شيطون مني ديگــــــه انقده شيوني عيبه آها! اصلا چرا توگوشيت دنسبانس عيبه بابا؟ زنگم ميزني ميگي پدر عرضي دارم! آخه چرا صحبت ميكني تو رمزي با من؟ چرا شبيه شباي خوبو پر ستارمي توي غربت و غصه ها قرص ماهمي وقتي راه ميري ميلرزه كل زمين تا وقتي شادي هست چرا همش غر بزنيم؟ چون كه عشوه نيا با اون چشم بلا لب چشمه ي عشق من تشنه نيا تو باچشماي ساه فوق العاده ! ازخدا ممنونم كه بهم تو رو داده ! :: شروين :: تو خوشگلي همه راست ميگن بانمكي هــــمــــه راست ميگن بين هــــــمـــــــه ي دختــــرا آره آره تو تكــي راست ميگن
پاسخ : متن آهنگهای تهی .پیشی حسین تهی حسین تهی امیر تتلو تتلو تی ان تی پیشی بیا ، پیشی بیا ، پیشی بیا ، پیشی بیا پیشی پیشی پیشی ملوس خوشگل من ملوس خوشگل پیشی پیشی پیشی دل من و کشته دل من و کشته پیپشی پیشی پیشی ملوس خوشگل من ملوس خوشگل پیشی پیشی پیشی دل من و کشته دل مت و کشته دل من و چنگ می زنی و گربه خوش رنگ منی تو با که دل بریات شیشه ی دل رو سنگ می زنی کوچولوی ناز و بلا آخ ابرو کمون گیسو طلا بگو چرا می کشی منو تو با عشوه و صد تا عدا خوشگلی و عروسکی ( آره آره تو تکی راستکی) شیطونک و ملوسکی (آره آره تو تکی راستکی) وای که چقدر بانمکی (آره آره تو تکی راستکی) دلمو بردی دزدکی (یواش یواش یواشکی) پیشی پیشی پیشی ملوس خوشگل مئو پیشی پیشی پیشی دل منو کشته مئو بیا بیا پیشی پیشی بگو ببسنم می خوای عروسک خوشگلم بشی می دونی می ***** چشم حسود هنوز اگه پشت هم باشیم آخه همه حسودن ملوسم چشت می زنن نرو تنهایی جایی بدون تهی دوست دازه چرا میری اون و تنها می زاری تهی دخترک ور پریده مثل تو هیچکس ندیده چشای تو گل افتاده و دل منو ارزوم خریده تو یار مهربونمی والا عزیز جونمی با تو دیگه ماه نمی خوام آخه تو چراغ خونمی خوشگلی و عروسکی ( آره آره تو تکی راستکی) شیطونک و ملوسکی (آره آره تو تکی راستکی) وای که چقدر بانمکی (آره آره تو تکی راستکی) دلمو بردی دزدکی (یواش یواش یواشکی) پیشی پیشی پیشی ملوس خوشگل مئو پیشی پیشی پیشی دل منو کشته مئو پیشی پیشی پیشی ملوس خوشگل مئو پیشی پیشی پیشی دل منو کشته مئو دل منو کشته
پاسخ : متن آهنگهای تهی گیر میدادی {افشین} کجا بودی ، با کی بودی ، زنگ می زدم ، خونه نبودی می گفتی کی رفتی خونه ، منو می کردی دیوونه همش بهم گیر می دادی ، بهونه پشت بهونه گیر میدادی هی هی هی بابا گیر میدادی گیر میدادی هی هی هی بابا گیر میدادی {تتلو} می گفتی زنگ زدم چرا ،گوشی رو بر نداشتی روم پیش همه دوست و رفیق نشستی بردی آبروم گیر میدادی هی هی هی بابا گیر میدادی گیر میدادی هی هی هی بابا گیر میدادی {تهی} هی گیر میدی پیر میشی آخر تو چرا حرفامو نمیکنی باور تو تو بدبین شدی و قر میزنی بهم میگی دخترارو با چی تو بر می زنی هی ولی من فقط با توام نه چشم بدی ندارم مثل تو و تو عشق منی دستم نمیره تو دست یه زن تا تو رو بگیره بزار بگم برم فقط میخواد با تو بمیره {افشین} کجا بودی ، با کی بودی ، زنگ می زدم ، خونه نبودی می گفتی کی رفتی خونه ، منو می کردی دیوونه همش بهم گیر می دادی ، بهونه پشت بهونه گیر میدادی هی هی هی بابا گیر میدادی گیر میدادی هی هی هی بابا گیر میدادی {تتلو} می گفتی زنگ زدم چرا ،گوشی رو بر نداشتی روم پیش همه دوست و رفیق نشستی بردی آبروم گیر میدادی هی هی هی بابا گیر میدادی گیر میدادی هی هی هی بابا گیر میدادی {تهی} توکه میدونی همه چیز من مال تو بود و بس بگو چرا گیر دادن فقط کار تو بود و بس انقدر گیر میدی بشنو که مجبور بشی دروغ بشنوی و بهم مشکوک بشی بگو کی رفتم زیر آبی پیش تو من بدون هر جا برم آخرش پیش توام آره همیشه خودم بهت گفتم و گوش کن تا دوباره دل من فقط تو زندگی شروع کن