لیست: 1.عشق کثیف 2.حالا دیدی 3.حال گیری 4.هنوزم یادم هست 5.کروات 6.خاطرات مرده 7.ماله من بودی 8.میخوام بیام ببینمت 9.نازنین 10.نوروز 11.Sms 12.سوء تفاهم 13.تولدت مبارک
پاسخ : متن آهنگهای رضایا و 2afm 1.عشق کثیف ورس 1: (بابی لورد) میدونی که با حرفات زدی دلمو شکوندی / نامردی کردی و باز پای عشقت نموندی گفتی برو شناختمت برو دیگه نمی خوامت / چرا دوستم نداشتی و رفتی و تنهام گذاشتی... چرا هر چی عشق بود همشو ول کردی رفتی/ همه احساستو گرفتی و اما نگفتی می خوام از چشام بخونی می خوام اینو تو بدونی / همه زندگیم مال تو بود من دوستت داشتم با همه وجود ورس 2: (2afm) پسر اون رفته تو چرا می نالی از دوری اش/ اون در آرامش و تو به سختی میخوابی از دوری اش حلا یا ایراد از تو یا ایراد از اون / می دونم کینه داری تو دل با این حال از اون بابک اشک نریز یه کم ساکت شو / به کوری مخاطبت شده باز عاشق شو بگو با یه خداحافظی کنه شادت کن/ تو دیگه اونو نمیخوای اینو ثابت کن یادته هر وقت که میذاشت سر رو شونه هات/ از شادی جاری می شد تو اشک رو گونه هات چرا چون فکر می کردی اون عاشقته نه؟ / اما حیف تو بودی آدمی ساده مثل من... فرقمون اینه تو به روت میاری و من نه / فرقمون اینه تو خیلی عاشقی و من کم پسر رسم عاشق کشی اینه/ خوب چی کار کنم عاشق شدی دیگه عاشق شدی دیگه.... ورس 3: (بابی لورد) می دونم یه روز پشیمون میشی و بر میگردی/ دیگه چشم دیدنتو ندارم چرا به من بد کردی؟ دیگه ازت بیزارم دیگه اسمتو نمیارم / تو حالا شدی برام مثل یه درد دیگه هیچوقت پیشم برنگرد / دیگه نمیخوام چشمام تو چشمای تو بیوفته چرا باید پای عشق موند آخه اینو کی گفته / حواستو جمع کن غریبه همه عشقا فریبه هر چی عشق کثیفه بی خیالش / هر چی بی وفاست بزن تو حالش
پاسخ : متن آهنگهای رضایا و 2afm 2.حالا دیدی کروس: (رضایا) هی حالا دیدی میتونم تو بری و تنها بمونم / تو دیگه برام بی ارزشی میخوام همه اینو بدونن همه لحظه ها مال تو فردا مال تو دنیا مال تو / برو برو برو از چشام دیگه افتادی دختر ورس 1: (2afm) ای کاش روز اولی که دیدم تو رو / نمیخندیدم و بهت میگفتم بی من برو آخه اخلاقات با من سازگار نیست / تو رو با غریبه دیدم نگو آشنات نیست تو روزای غمت دادی بهم هر دفعه تکیه / هی بی مناسبت خریدی هر دفعه هدیه تو گفتی مجنونی و لیلی من / آره دوستم داشتی ولی خیلی کم کروس: (رضایا) هی حالا دیدی میتونم تو بری و تنها بمونم / تو دیگه برام بی ارزشی میخوام همه اینو بدونن همه لحظه ها مال تو فردا مال تو دنیا مال تو / برو برو برو از چشام دیگه افتادی دختر ورس 2: (رضایا) نگو عاشق نبودم نگو از تو نمیخوندم / یه شب کنارم نبودی همه نامه هاتو میسوزوندم این همه غصه واسه چی واسه عشق کی میمردم / بگو بگو بگو کدومش دروغه ورس 3: (2afm) من تورو فراموشت کردم گه گداری یادم میاد / میخوام پیشم باشی گه گداری بازم من خدایی باهاتم تو رو بخشیدم / ولی به من بگو یهو کی بود تو رو منفی کرد دیوونت من بودم / میدونم من بودم تو رو آدمت کردم / برو آدم بدبخت فکر نکن تو نیستی میشکنه بغض گلوم / نه خانومم آرمین هنوز تخسه بدون کروس: (رضایا) هی حالا دیدی میتونم تو بری و تنها بمونم / تو دیگه برام بی ارزشی میخوام همه اینو بدونن همه لحظه ها مال تو فردا مال تو دنیا مال تو / برو برو برو از چشام دیگه افتادی دختر ورس 4: (رضایا) دلت که میگرفت یواش سر روی شونه هام میذاشتی / وقتی تنها میشدی هر جوری بود منو میخواستی اما حالا دارم میگم تو رو نمی خواستم ونمی خوام / برو برو از چشام دیگه افتادی دختر ورس 5: (2afm) تو که می خواستی بری چرا اومدی پیشم / تو که میدونستی تو نبودت دیوونه میشم د دیوونه بی من تو زنده نیستی / نگو هنوز پاکی- منفی و ج... نیستی نه خانومی بر عکس تو بد خراب شدی / این واسم لذتش بیشتره از شراب خوری شنیدم گفتی دوستم داری خیلی زیاد / تو هنوزم دورویی این بهت خیلی میاد کروس: (رضایا) هی حالا دیدی میتونم تو بری و تنها بمونم / تو دیگه برام بی ارزشی میخوام همه اینو بدونن همه لحظه ها مال تو فردا مال تو دنیا مال تو / برو برو برو از چشام دیگه افتادی دختر
پاسخ : متن آهنگهای رضایا و 2afm .حال گیری تتلو : دیگه ازت بریدم دلمو نمیدم / پر رو شدی دختر دور تو خط کشیدم رضایا : همه حرفات دروغه سر تو شلوغه / رفتی منو دور زدی حال تو بد میگیرم تتلو: دیگه ازت بریدم بس کن دلمو نمیدم بس کن / پر رو شدی دختر دور تو خط کشیدم رضایا : همه حرفات دروغه میدونم سرتو شلوغه / رفتی منو دور زدی حالتو بد می گیرم برو بذار تا باد بیاد / دلم موزیک شاد میخواد برو تتلو : کاسه کوزتو جمع کن برو از این خونه امشب / کاسه کوزتو جمع کن برو که به خون تو تشنم رضایا : کاسه کوزتو جمع کن برو از این خونه امشب / کاسه کوزتو جمع کن برو که به خون تو تشنم 2afm: دیگه رنگی نداره واسم اشکات / معنی نداره واسم حرفات تو رفتی پیچم بدی پی بازیت / چون نمیدونم برقصم به چه سازیت دیگه تورو نمیخوامت / برو نمیام به دیدن تو من از تو بریدم کشیدم بیرون فکر نکن دل به تو میدم عمراً تو هم میتونی بری بگی زود به همه پشیمونی چون عزیزم خیانت تو کارت بود یه نمه ((بود یه نمه ، بود یه نمه ، بود یه نمه)) رضایا : نگو که دوستم داری نگو واست میمیرم تو هم گربه صفتی حالتو بد میگیرم تتلو : آخه واست چی کم گذاشتم فقط پرادو دو در نداشتم / دیدی دیگه تورو نمیخوام دور تو خط کشیدم برو بذار تا باد بیاد برو / دلم موزیک شاد میخواد برو رضایا : کاسه کوزتو جمع کن برو از این خونه امشب / کاسه کوزتو جمع کن برو که به خون تو تشنم تتلو : کاسه کوزتو جمع کن برو از این خونه امشب / کاسه کوزتو جمع کن برو که به خون تو تشنم طعمه : چشات دیگه نیست برا من / نگو من حتی آدم هیز در آرم تو با یکی دیگه للللله / من بگم واسه تو بی قرارم؟ بگو چرا عشوه میای و / بعد همش میگی که عشق زیاد نیست بینمون زشته میای / میگی عشقتو به چشم نمیاد تو اصلاً بگو ببینم با چه عینی نوشته میشه عشق زندگیم با وجود تو حتی اگه بهشته میشه زشت تتلو : نگو که دوستم داری نگو واست میمیرم / تو هم گربه صفتی حالتو بد میگیرم رضایا : آخه واست چی کم گذاشتم / فقط پرادو دو در نداشتم دیدی دیگه تورو نمیخوام / دور تو خط کشیدم برو بذار تا باد بیاد / دلم موزیک شاد میخواد برو تتلو : کاسه کوزتو جمع کن برو از این خونه امشب / کاسه کوزتو جمع کن برو که به خون تو تشنم رضایا : کاسه کوزتو جمع کن برو از این خونه امشب / کاسه کوزتو جمع کن برو که به خون تو تشنم
پاسخ : متن آهنگهای رضایا و 2afm .هنوزم یادم هست رضایا : هنوزم یادم هست / تموم اون روزا که تو بودی و من مست نگاه تو / رفتی ورفتنت هم واسه من واسه این دل من و خوند و رفت / هنوزم یادم هست ابلیس : برو نبینم چشاتو دیگه بی معرفت / تنها ماه من بودی تو رنگ سیاه شب از اون روز اولم بودی تو عاشق سرد / تویی باعث درد تویی ناقص العقل / من و بازی دادی با کارات ای خاءن پست ازت توقع نداشتم دیگه دوباره من / تنها بمونم و برم زیر غبار درد بازی دادی من و خوب منم فریب خوردم / بهم گفتی نرو خوب منم پیشت موندم بزار تموم کنیم این بازی و تا نشم خوردتر/ من ازت دورتر می خوام بشم چون که عشقت منم کور کرد / آره احمق بودم تو رو من چون دوست داشتم خودن بشین قضاوت کن / گفتی میمونم پیشت عاشق میمونم دیگه / اما رفتی و حسین داره دیوونه میشه رضایا : هنوزم یادم هست / صدای خنده هات می خندیدی و من محو چشای تو / رفتی و رفتنت من و شکست خاطرات عشقمون چشمام و بست / هنوزم یادم هست ابلیس : می گه بکنم چی / دیگه بکنم چی کار می خوام بذارم برم پسر دلم نمیاد / فک کردن به اون دختر شده همش کارم می خوام با دستام بگیرم و خفش کنم / واسم ارزش نداره اون رسما دیگه حتی نمی خوام به زبونشم اسمم بره / همه حرفای تو بدون هنوز خاطرم هستش بدون تو افتادی کاملا از چشم / امیدوارم فکرت رو منم حذف شه رضایا : هنوزم یادم هست / خط خط نامه هات می نوشتی برام که نمونی تنها / رفتی و قصه هات دروغه محذ من و می خواستی فقط واسه هوس / هنوزم یادم هست
پاسخ : متن آهنگهای رضایا و 2afm .کروات اینترو: عزیزم کروات خیلی بهت میاد ! واسه تو زدم خوشت میاد ؟ ورس 1: (رضایا) یه جوری میشم وقتی می بینمت / دست و پامو گم می کنم(گم می کنم) از خجالت سرخ و بیتاب می شم کرواتمو شل می کنم(شل می کنم) یه جوری میشم وقتی می بینمت خداییش از همه سری(از همه سری) تو شعر عاشقونه ای به خدا تو یه دونه ای کروس: (رضایا) خاطرخواتم baby خاک زیر پاتم / هر وقت میام ببینمت با یه کرواتم آخه دیوونم دیوونه ی ناز اون نگاتم / هم رنگه چشماته رنگ کرواتم ورس 2: (2afm) وجود ما کنار هم کیف میده نری تو / من دوست دارم خانومی baby منی تو حالا باز میگم داری واسم ارزش زیاد / گوش بدخواتو می کشم تا دردش بیاد تو مثه عروسکی باربی خانومی خوشگل / مخ تورو زدن بود تو عین آسونی مشکل وقتی میگی دوستم داری گیج میشم من / به خاطرت همه ی دافامو پیچ میدم من ببین دوستاتم به خاطرم پیچ میدن همو/ ولی به خاطرت من اونارو پیچ میدم نرو حتی شده به سوالات بدم بیست بار جواب / محاله به غریبه بدم missed call جواب ورس 3: (رضایا) کروات زدم تا خوشت بیاد / همه میگن کروات به من میاد نازی نازی به من بگو / کروات چه رنگیش بهم میاد کروس: (رضایا) خاطرخواتم baby خاک زیر پاتم / هر وقت میام ببینمت با یه کرواتم آخه دیوونم دیوونه ی ناز اون نگاتم / هم رنگه چشماته رنگ کرواتم ورس 4: (2afm) می خوام حرف بزنم چه حرفی دوست داری؟ / کروات بزنم چه رنگی دوست داری مگه مطمئنی که میاد کروات به من / که انقدر گیر دادی کروات بزن منم کروات زدم تا خوشت بیاد / همه میگن کروات به من میاد آره معذبم واسه کروات زدن / ولی به خاطر تو من یه بار کروات زدم آره کروات زدم چون تو خواستی / بذار یه چیزی بگم من به تو راستی بدونی خاطرخوات شده آرمین آره / کرواتو بی خیال تو رو آرمین داره ورس 5: (رضایا) دیگه تو این زمونه کی پای عشقش می مونه عاشق مثل من خیلی کمه از هر 100 تا یه دونه کروس: (رضایا) خاطرخواتم baby خاک زیر پاتم / هر وقت میام ببینمت با یه کرواتم آخه دیوونم دیوونه ی ناز اون نگاتم / هم رنگه چشماته رنگ کرواتم خاطرخواتم baby خاک زیر پاتم / هر وقت میام ببینمت با یه کرواتم آخه دیوونم دیوونه ی ناز اون نگاتم / هم رنگه چشماته رنگ کرواتم
پاسخ : متن آهنگهای رضایا و 2afm 6.خاطرات مرده یه روز از روزای سرد پاییز قلبمو شکستی رفتی حتی وای نستادی پای اون قول و قرارایی که بستی لعنت به من لعنت به تو لعنت به همه خاطرات خوب منو تو نفرین به این دل ساده که عمریه مونده تو حسرت بودن با تو گریه هامو ندیدی تو رفتی بی دلیل یه شب خط کشیدی دورمو اما من ببین هنوز موندم پای حرفامو میمیرم واسه تو ببین خاطراتت می رفت از یاد من نه میگم عاشقم بودی نه میگم عاشقم باش نمی تونم بخونم از جیبت آره گفتی مال هم نیستیم پس دیگه میری گردش برو مهم نیست با کی تو خودت خواستی واسم مهم باشی یادته شبی که گرفتم باهات تماس من گفتی برو ساعت گذشته از 12 واسم عجیب بود اون شب برخورد تو مگه چی گفتم که اینقدر برخورد به تو هنوزم هیچکی تو رو نمیخواد اندازه من میدونم دوسم نداری اندازه بگو بود گناه من چیه نمیخوام برگردی... از تو کینه ای نیست نه من کینه ای نیستم لعنت به من لعنت به تو لعنت به همه خاطرات خوب منو تو نفرین به این دل ساده که عمریه مونده تو حسرت بودن با تو گریه هامو ندیدی تو رفتی بی دلیل یه شب خط کشیدی دورمو اما من ببین هنوز موندم پای حرفامو میمیرم واسه تو لعنت به من لعنت به تو لعنت به همه خاطرات خوب منو تو نفرین به این دل ساده که عمریه مونده تو حسرت بودن با تو گریه هامو ندیدی تو رفتی بی دلیل یه شب خط کشیدی دورمو اما من ببین هنوز موندم پای حرفامو میمیرم واسه تو
پاسخ : متن آهنگهای رضایا و 2afm .ماله من بودی رضایا : واسه من تنهایی شده عادت رفتی و شکوندی دل و راحت اما من هنوزم دیوونه توام یه روزی واسه تو من چی بودم بگو یادته خوب عزیززم اون روزا همه اون شبها تو بودی با من تو بودی با من اینو یادته حتما اینو یادته حتما تو بودی اونی که گفتی یا تو یا اصلا نذار فراموشم شه خاطره هامون تو واسه قلبم نبودی مهمون تو مال من بودی آره [2afm] بیا گل نازم سرونازم برگرد پیشم آخه با وجود تو من فقط سرگرم میشم درست زمانی که داشتم نیاز بهت تو رفتی و واسم نسوخت زیاد دلت گفتی باید برم خب مرامم اینه طوری که می دونستی تو دوریت عذابم میده گفتم آره برو تو واسم ثابته عشقت من احساسیم اما عاشقت رضایا : تو بودی با من تو بودی با من اینو یادته حتما اینو یادته حتما تو بودی اونی که گفتی یا تو یا اصلا نذار فراموشم شه خاطره هامون تو واسه قلبم نبودی مهمون تو مال من بودی آره دیگه نمی خوام یه لحظه بی تو بشینم غروب دریا رو ببینم رفتی نفهمیدی دیوونتم 2Afm : نگو من بد بودم منو از یاد نبر بذار خودم به همه بگم تو فریاد نزن باید فراموشت کنم اینو خوب میدونم این ترانه مال تو که من خوب می خونم خوب میدونم تو اون آدم سابق نیستی من تو رو خیلی می خوام و تو ساکت نیستی حرف بزن تو که آدمی ساکت نیستی د بگو بگو تو آدم سابق نیستی رضایا : تو بودی با من تو بودی با من اینو یادته حتما اینو یادته حتما تو بودی اونی که گفتی یا تو یا اصلا نذار فراموشم شه خاطره هامون تو واسه قلبم نبودی مهمون تو مال من بودی تو مال من بودی
پاسخ : متن آهنگهای رضایا و 2afm .میخوام بیام ببینمت میخوام بیام ببینمت نگو سرت شلوغه این روزا مشکوک میزنی حرفهات همه اش دروغه آخه واسه تو چی کم گذاشتم؟ من که همیشه هواتو داشتم واسه یه لحظه بودن با تو حتی پا روی غرورم گذاشتم مگه بی تو کیف داره این عالم؟ اونم با وجود تو خوب میشه حالم وقتی هستی این رو بدون |ر و بال دارم ولی بی تو با غصه سر و کار دارم دستم با دستم توی دستاته روی در و دیوار اتاقم پر عکساته جالبه برام رفتار عجیبت دوست دارم واسه چشمای نجیبت دوست دارم همه ی وجود منی عمرم مگه میشه بی تو بمونم نه عمراَ زندگی بی تو واسه من سخته بی تو خنوسی رگهام میشلخته گفتی عشق گفتم تو هنوزم قبول دارم گفتهام رو تو پس بت باش منم بت پرست با توِ که زندگی من شد عوض میخوام بیام ببینمت نگو سرت شلوغه این روزا مشکوک میزنی حرفهات همه اش دروغه آخه واسه تو چی کم گذاشتم؟ من که همیشه هواتو داشتم واسه یه لحظه بودن با تو حتی پا روی غرورم گذاشتم من مال تو ام تا روزی که زنده ام چون فقط تویی توی ذهن من قلبم بی تو از تنهایی میلرزه نمیخوام بی تو باشم حتی یه لحظه چرا بگی مجنون میگی وقتی اشکانیست وققتی که میشه با هم به گذشته چشمای زیبات پر از احساسه به همین دلیله که من باشه وقتی من به تو هر کاری کردم وقتی با منی فراموش میشه لحظه ام ما با هم خوشبختیم برف من بیا دستتو بذار توی دست من من پرنده ام تو بال منی من مال توام و تو هم مال منی همه حسودیشون میشه به عشقمون نذار که خراب بشه بهشتمون میخوام بیام ببینمت نگو سرت شلوغه این روزا مشکوک میزنی حرفهات همه اش دروغه آخه واسه تو چی کم گذاشتم؟ من که همیشه هواتو داشتم واسه یه لحظه بودن با تو
پاسخ : متن آهنگهای رضایا و 2afm 9.نازنین مهربون من همه جون من فدای احساس قشنگت وقتی نگام می کنی و میگی دوسم داری بگیر دستامو تو دستت حتی خاطرات تلخ بینمون واسه من خیلی قشنگه وقتی پیشمی نزدیکمی دلامون با هم یه رنگه نازی نازی نازنینم دل بی تو میمیره تن سردم تازه داره با تو جون میگیره نازی نازی نازنینم مثل تو کی دیگه میتونه بهم نشون بده زندگی شیرینه نازنین من می بینی که من دارم واسه تو میخونم نه شعار میدم نه قصه میخونم بدون قدرتو میدونم از اولین نگاه درست مثل فیلما توی قلبم نشستی خاطر خوام کردی دلمو بردی وقتی کرواتم و بستی نازی نازی نازنینم دل بی تو میمیره تن سردم تازه داره با تو جون میگیره نازی نازی نازنینم مثل تو کی دیگه میتونه بهم نشون بده زندگی شیرینه واسه من واژه جدایی خیلی شده بی معنی آخه تو رو دوست دارم و تو نازنین منی نازی میخونم واست تا وقتی زنده هستم که همه بدونن چشم روی غریبه بستم من و تو بهم می رسیم این خیال منه وقتی تو رو دارم میشم بی خیال همه بگو با قلب عاشقم سازگاری تو من تو رو میخوام نه عکس یادگاریتو بگو از دور و برت پسرا دور شن همه خاطر خواهات ببینن با منی کور شن همه بازم ميگم معذبم واسه كروات زدن به عشق تو من دوباره کروات زدم نازنینم عاشقم باش سر به یرم نذار بیا مال من باش از چشات دارم میخونم میخوای با تو بمونم مال من باش مال من باش