پاسخ : متن شعرها و ترانه های رضا صادقی شاید یه فرصت دیگه پیش خودم دل بستمو بهش نگفتم حرفمو حتی نگاه عاشقش باز نشکست طلسممو خواستم بگم هرچی که هست مهر سکوتم نشکست بغش گلومو باز گرفت من کم شدم اون ننشست راستش زبونم بند اومد وقفه تو اوج سایه کرد رفت و خلا منو گرفت من موندم و سکوت درد هرچی تو فکرم بود، نبود خالی شدم از کلمه خواستم که راحتم کنه خسته شدم یه عالمه شاید یه لحظه ای دیگه فرصت عاشقی بشه دوباره یک شانس دیگه شانس شقایقی باشه شاید یه جا یه فرصتی لحظه مجالمون بده گفتنی رو باید بگم گریه اگه اموووون بده پیش خودم دل بستمو بهش نگفتم حرفمو حتی نگاه عاشقش باز نشکست طلسممو خواستم بگم هرچی که هست مهر سکوتم نشکست بغش گلومو باز گرفت من کم شدم اون ننشست هااااااااااااااا هااااااااااااااا
پاسخ : متن شعرها و ترانه های رضا صادقی کم نشو واسه ما همیشه زود دیر میشه لحظه بودن و نبودنی که کاش بیرزه همتی کن پای این سقف شکسته نگو این سقوط آخر راتو بسه کم نشو تو وحشت باغی که سوخته سکه خنده اتو کی به غم فروخته نگو تقدیر وصد تا گره داره قحطی نور رو نذار پای ستاره نوبت ما که میشه پیر میشه زنجیر میشه لحظه به خدا دو روز دنیا به بدیهاش نمیرزه نوبت ما که میشه پیر میشه زنجیر میشه لحظه به خدا دو روز دنیا به بدیهاش نمیرزه گریه کن برای عاشقانه دیدن قد بکش شوق پریدن تو با من گریه کن برای عاشقانه دیدن قد بکش شوق پریدن تو با من واسه ما همیشه زود دیر میشه لحظه کاری کن نفس کشیدنت بیرزه واسه ما همیشه زود دیر میشه لحظه کاری کن نفس کشیدنت بیرزه نوبت ما که میشه پیر میشه زنجیر میشه لحظه به خدا دو روز دنیا به بدیهاش نمیرزه نوبت ما که میشه پیر میشه زنجیر میشه لحظه به خدا دو روز دنیا به بدیهاش نمیرزه
پاسخ : متن شعرها و ترانه های رضا صادقی خدا رو دوست دارم خدا رو می خوام نه واسه اینکه ازش چیزی بخوام خدا رو می خوام نه واسه مشکل و حل غصه هام خدا رو دوست دارم نه واسه ی جهنم و بهشت خدا رو دوست دارم ولی نه واسه ی زیبا و زشت خدا رو می خوام نه واسه خودم که باشم یا برم خدا رو می خوام نه واسه روزای تلخ آخرم خدا رو می خوام نه واسه سکه و سکوی و مقام خدا رو می خوام که فقط تو رو نگه داره برام خدا رو دوست دارم واسه اینکه تو رو بهم داده خدا رو دوست دارم چون عاشق بودن و یادم داده خدا رو دوست دارم چون عاشقارو خیلی دوست داره خدا رو دوست دارم چون عاشق و تنها نمی زاره خدا رو دوست دارم واسه اینکه تو رو بهم داده خدا رو دوست دارم چون عاشق بودن و یادم داده خدا رو دوست دارم چون عاشقارو خیلی دوست داره خدا رو دوست دارم چون عاشق و تنها نمی زاره خدا رو دوست دارم واسه اینکه حواسش با منه خدا رو دوست دارم آخه همیشه لبخند می زنه خدا رو دوست دارم واسه اینکه من و تو با همیم خدا رو دوست دارم که می دونه ما عاشق همیم
پاسخ : متن شعرها و ترانه های رضا صادقی هدر شدم به پای تو هدر شدم یه عمر دربدر شدم همیشه در سفر شدم حالا میای میگی برو هم سوختم و ساختم برات آبرمو باختم به پات شدم دلیل خنده هات حالا میای میگی برو نازک تر از گل نشنیدی به عشق پاکم خندیدی حرفامو کاش میفهمیدی سهم من از عشق این نبود نفس بودی نه یک هوس هیشکی نبود تو بودی بس سهم من از تو خاطره س حالا میای میگی برو محض رضای عاشقی برو ولی نگو که من برنده برگشتم آخه بهت میخندند خوب من آخه هنوزم بعضیا راست و دروغو میدونن یه عده عاشق حیله رو از توی چشمات میخونن گذاشتی عاشقت بشم بعد بری تنهام بذاری خوب که خراب تو شدم بگی که دوسم نداری سرم تو کارم بود وبس سرزده از راه اومدی گفتم ستاره نمیخوام گفتی که از ماه اومدی به پای تو هدر شدم یه عمر دربدر شدم همیشه در سفر شدم حالا میای میگی برو هم سوختم و ساختم برات آبرمو باختم به پات شدم دلیل خنده هات حالا میای میگی برو نازک تر از گل نشنیدی به عشق پاکم خندیدی حرفامو کاش میفهمیدی سهم من از عشق این نبود نفس بودی نه یک هوس هیشکی نبود تو بودی بس سهم من از تو خاطره س حالا میای میگی برو
پاسخ : متن شعرها و ترانه های رضا صادقی بی خداحافظی به همین سادگی رفتی بی خداحافظ عزیزم سهم تو شد روز تازه سهم من اشک که بریزم به همین سادگی کم شد عمر گلبوته تو دستم گله از تو نیست میدونم خودم اینو از تو خواستم به جون ستاره هامون تو عزیزتر از چشامی هر جا هستی خوب و خوش باش تا ابد بغض صدامی تو رو محض لحظه هامون نشه باورت یه وقتی که دوست ندارم اینو به خدا گفتم به سختی من اگه دوست نداشتم پای غم هات نمی موندم واست این همه ترانه از ته دل نمی خوندم اگه گفتم برو خوبم واسه این بود که می دیدم داری آب می شی ، می میری اینو از همه شنیدم دارم از دوریت می میرم ؛ تا کنار من نسوزی از دلم نمی ری عمرم نفسامی که هنوزی تو رو محض خیره هامون که نفس نفس خدا شد از همون لحظه که رفتی روحم از تنم جدا شد تو كه تنها نمي موني من تنها رو دعا كن خاطراتمو نگه دار اما دستامو رها كن دست تو اول عشق بپسرش به آخرين مرد مردي كه پشت يك ديوار واسه چشمات گريه مي كرد گريه مي كرد گريه مي كرد
پاسخ : متن شعرها و ترانه های رضا صادقی متن شعرهای رضا صادقی عنوان : پیرهن مشکی » تعداد ترانه : ۱۱ » تاريخ انتشار : ۱۳۸۴
پاسخ : متن شعرها و ترانه های رضا صادقی پیرهن مشکی » ترانه سرا : هومن » آهنگساز : رضا صادقی » تنظیم کننده : رضا صادقی از من میپرسن چرا مشکی میپوشی باید جوابی میدادم که ثابت کنه مشکی برای من اعتقاده نه یه شعار پيرهن مشكي من از غم نيست حرف هاي نگفته ي من كم نيست من واسه خودم يه قانوني دارم توي قانون ما هر كسي عاشق نباشه پيرهن مشكي من از غم نيست حرف هاي نگفته ي من كم نيست من واسه خودم يه قانوني دارم توي قانون ما هر كسي عاشق نباشه آدم نيست پيرهن مشكي من رنگ شباي عشقمه نه ستيزه نه گريزه نه سقوط و ماتمه پيرهن مشكي من صداقته از نوع عشق تنها رنگ پرچم مقدسه دولت عشق پيرهن مشكي من رنگ شباي عشقمه نه ستيزه نه گريزه نه سقوط و ماتمه پيرهن مشكي من صداقته از نوع عشق تنها رنگ پرچم مقدسه دولت عشق تنها رنگيه تو دنيا كه تكه تا نداره شبامون بدون رنگ مشكي معنا نداره مشكي رنگ عشقه اينو قبلانم گفته بودم مي دو نم خوب مي دونيد كه مشكي همتا نداره پيرهن مشكي من از غم نيست حرف هاي نگفته ي من كم نيست من واسه خودم يه قانوني دارم توي قانون ما هر كسي عاشق نباشه پيرهن مشكي من از غم نيست حرف هاي نگفته ي من كم نيست من واسه خودم يه قانوني دارم توي قانون ما هر كسي عاشق نباشه آدم نيست مشكي رنگه عشقه مثله رنگه چشاي مهربونت مشكي رنگه عشقه مثل شباي قلبه آسمونت مشكي رنگه عشقه مثله رنگه چشاي مهربونت مشكي رنگ عشقه پيرهن مشكي من رنگ شباي عشقمه نه ستيزه نه گريزه نه سقوط و ماتمه پيرهن مشكي من صداقته از نوع عشق تنها رنگ پرچم مقدسه دولت عشق پيرهن مشكي من رنگ شباي عشقمه نه ستيزه نه گريزه نه سقوط و ماتمه پيرهن مشكي من صداقته از نوع عشق تنها رنگ پرچم مقدسه دولت عشق تنها رنگيه تو دنيا كه تكه تا نداره شبامون بدون رنگ مشكي معنا نداره مشكي رنگ عشقه اينو قبلانم گفته بودم مي دو نم خوب مي دونيد كه مشكي همتا نداره پيرهن مشكي من از غم نيست حرف هاي نگفته ي من كم نيست من واسه خودم يه قانوني دارم توي قانون ما هر كسي عاشق نباشه پيرهن مشكي من از غم نيست حرف هاي نگفته ي من كم نيست من واسه خودم يه قانوني دارم توي قانون ما هر كسي عاشق نباشه آدم نيست
پاسخ : متن شعرها و ترانه های رضا صادقی حرف آخر چیزی نگو قسم نخور تموم حرفات یه دروغه کسی نگفت خودم دیدم خونه قلب تو شلوغه چیزی نگو لیاقتت عشق مقدسم نبود حس می کنم نبودی و بودنتم یه قصه بود تو دیگه مردی و این حرف آخره بذار عشق تو از خاطرم بره فکر می کردم قلبت مال منه اما انگار صد شاخه می پره اسمتو پاک کردم از تو دفترام بی خودی قسم نخور دیگه سخته برام ترو باور داشتمو میخواستمت چرا آتیش کشیدی همه باورام کسی نگفت بهم من خودم می دیدم اما راستشو بخوای یچیزی نفهمیدم چرا وقتی ترو از عشق خالی دیدم بجای گریه بحالت میخندیدم شایدم واسه اینه که دیگه بی ارزشی واسه ی همه عروسک نمایشی توکه میگذری ساده از این همه عشق لیاقت نداری دیگه با من باشی
پاسخ : متن شعرها و ترانه های رضا صادقی چرا از من گذشتی چرا از من گذشتی خیلی ساده تو که دونستی این مرد پیاده جونی شو پائه عشق تو داده هه......هه......هه.... شنئدم گفتی از عاشقی سیرام نگفتی با خودت من یه وقت مئمرم حالا حق دل و از کی بگیرم هه.....هه....هه.... چرا از من گذشتی بی تفاوت نه انگار عشقی بود نه روزگاری نه پائیز و زمستون نه بهاری چه جور دلت اومد تنهام بزاری تو که رفتی چرا پیغوم می دادی فلانی رو بگین یه روز سردی کنارنیمکت باغچه همونجا یه روزی عاشقونه بر میگردی میدونم یه روزی عاشقونه بر میگردی
پاسخ : متن شعرها و ترانه های رضا صادقی خونه خانمان خشت گلی سقفی چوب و چندلی گاوزیمان دلی دلی دلمان که گلگلی خانمان خشت گلی سقفی چوب و چندلی گاوزیمان دلی دلی دلمان که گلگلی خدایا تا کجا چشمام به راهه وای خدا دیدِ شب و روزم سیاهه خودت کردی به جانم آتشی که عزیزم تمام خنده هام تو خواب چیدم خانمان آباد عشقه تکه ای از سرنوشته مثل یک جادهء عمره توی قلبمان نوشته خانه خانه خانه خانه با یه حوضی پر ماهی با یه باغچه پر سبزی با یه دنیا خاطراتش با یک خنده توی گاوزی خانه خانه خانه خانه خانمان خشت گلی سقفی چوب و چندلی گاوزیمان دلی دلی دلمان که گلگلی خانمان خشت گلی سقفی چوب و چندلی گاوزیمان دلی دلی دلمان که گلگلی همه جاش بوی خدامان بی صدا و همصدامان روی خاکان قدیمی مثل چشمی نه نگامان چیکه چیکه وقت باران روی سکو توی دالان میون حیاط سینه شاخ و برگان کناران خانه خانه خانه خانه خانمان خشت گلی سقفی چوب و چندلی گاوزیمان دلی دلی دلمان که گلگلی خانمان خشت گلی سقفی چوب و چندلی گاوزیمان دلی دلی دلمان که گلگلی