پاسخ : •●من اينجا بس دلم تنگ است...!●• مدتهاست دیگر به خوابم هم نمیآیی... حق میدهم.... همخوابی با دیگران تمام وقتت را پر کرده....!
پاسخ : •●من اينجا بس دلم تنگ است...!●• دلم درد می کند انگار خام بودند خیال هایی که به خوردم داده بودی ...
پاسخ : •●من اينجا بس دلم تنگ است...!●• آی سهراب ... کجایی که ببینی ... عشق ، ديگر صداي فاصله ها نيست ... صدای فنر تخت است ..!
پاسخ : •●من اينجا بس دلم تنگ است...!●• گریه میکنم هر شب برای تو گریه میکنم تا زنده کنم یاد تو گریه میکنم، چون دلم تاریک و سرد است گریه میکنم،چون دلم اسیر درد است گریه میکنم،تا فاصله ها همه دریا شوند گریه میکنم،تا برف های دلم آب شوند
پاسخ : •●من اينجا بس دلم تنگ است...!●• [FONT=times new roman, times, serif]چهر خندان تو دیدم[/FONT] [FONT=times new roman, times, serif]ز تن خویش بریدم[/FONT] [FONT=times new roman, times, serif]نگهی کردی و دیدی[/FONT] [FONT=times new roman, times, serif]به نگاهت همه آفاق خریدم[/FONT] [FONT=times new roman, times, serif]چون بریدی تو نگاهت ، شب تاریک و غم عشق دگرباره رسیدم[/FONT] [FONT=times new roman, times, serif]تو چو روزی و دلت ماه سپیدم[/FONT] [FONT=times new roman, times, serif]حرف گفتیّ و شنیدم که : به عمرت چو من زار ندیدی و ندیدم ![/FONT] [FONT=times new roman, times, serif]سر سودای تو دارم که چنین سعد و سعیدم[/FONT] [FONT=times new roman, times, serif]به حلاوت سخنم را بشنو تا که بدانی [/FONT] [FONT=times new roman, times, serif]چون تو شیرین شکرخا من به عمرم [/FONT] [FONT=times new roman, times, serif]نچشیدم نچشیدم نچشیدم[/FONT]
پاسخ : •●من اينجا بس دلم تنگ است...!●• اونی که میخواستم دلمو شکستو به پای یک عشق جدید نشستو چش روی آرزوم همیشه بستو پشت مه پنجرمون رها شد اونی که میخواستم مثه اشک چکیدو تو طول راه باز یه کسی رو دیدو به آرزوش انگار دیگه رسیدو به خاطر هیچی ازم جدا شد اونی که میخواستم . . . منو تنها گذاشت رفت اونی که میخواستم دل ازم بریدو بین گلا یه گل تازه چیدو به اونی که دلش میخواست رسیدو با غم و غصه منو آشنا کرد اونی که میخواستم منو برد بهشتو اسم منو رو سردرش نوشتو بهونه کرد بازی سرنوشتو تو شهر رویاها منو رها کرد اونی که میخواستم منو برد از یادو رفت پیش اونکس که دلش میخوادو زد زیر عشقش که یادش نیادو مثه همه آدما بی وفا شد اونی که میخواستم . . . منو تنها گذاشت رفت اونی که میخواستم . . . منو تنها گذاشت رفت
پاسخ : •●من اينجا بس دلم تنگ است...!●• همه عمرم خلاصه شد میان دو اتفاق معجزه آمدنت، فاجعه رفتنت، ... ... باقی ... هیچ
پاسخ : •●من اينجا بس دلم تنگ است...!●• منو باش فکر میکردم تو فرشته ای!! یادم نبود اینجا زمینه بهشت که نیستــــــــــــــــ ...