پاسخ : متن تمام ترانه های شادمهر عقیلی نگاه آینه حجم خالیه سكوتم با ترانه پر نميشه خلوتم با خاطرات عاشقانه پر نميشه تو نگاه آينه پر شد همه ي بود و نبودم همه ي ترانه هايي كه براي تو سرودم عاشق رنگ صداتم ولي چشمام پر درده باغچه ي دلتنگي من باغي از گلاي زرده اما وقتي تو نباشي موندنم فقط بهونست هم صداست با بي پناهي غزلاي عاشقونست ميرم و رو تن جاده جاي پاي من ميمونه جاي پاي عابري كه مقصدش رو نميدونه ميرم و رو تن جاده جاي پاي من ميمونه جاي پاي عابري كه مقصدش رو نميدونه
پاسخ : متن تمام ترانه های شادمهر عقیلی کجایی حالا كه وقت سفر رسيده يار يه نظر پشت سرت با هم بريم با من اين لحظه ي تلخو گريه كن قطره قطره اشك حسرتو بچين تو كتاب نا تموم زندگي قصه ي تو اول و آخريه رفتنت تو آينه ي چشماي من عكسي از ظهور نا باوريه بعد از اين لحظه كجايي كه تنم طاقت ديدن مرگو نداره رو لب لباي سرد و بي صدا شوق بوسيدن مرگو نداره تو كجايي كه ستاره هاي شب بي تو خاموشي رو پيشه مي كنن گلاي كاغذي از دوري تو تو تن گلدونا ريشه ميكنن تو نباشي چشاي تاريك من از كدوم چشما بايس نور بگيرن درب تخته ي تن خاكي من با كدوم دستا بايستي بميرن ياد تو هميشه دنبال منه توي هر لحظه ي سرنوشت من بي تو بودن مث كابوس برام تيغو تن كن رگ خوابمو بزن
پاسخ : متن تمام ترانه های شادمهر عقیلی شب بخیر شب بخير اي آخرين اميد من نذار تاريكي تو قلبت بنشينه چشاتو بروي شهر شب ببند تا چشاي كوچيكت خواب ببينه ميدونم خواب ستاره ميبيني خنده هات براي من غريبه نيست با مداد نقره اي رو تن ماه همه ي آرزوهاتو بنويس غروبا تو سرزمين خواب تو بوي تنهايي و غربت نمياد توي كوچه هاي سبز اون بجز صداي پاي محبت نمياد فرصت موندن تو شهر خواب كمه دلتو به آسمون گره بزن پا بزار تو جاده هاي كهكشون شب بخير اي آخرين اميد من
پاسخ : متن تمام ترانه های شادمهر عقیلی مرحم از كدوم تبار پاكي كه نظر كرده ي خاكي نوش دارويي واسه ي دل مرحم زخم هلاكي چيه اسمت كه تو حرفات گل استعاره داري با تموم خستگي هات طاقت اشاره داري مثل خورشيد ميدرخشي طعم زندگي ميبخشي ميون اين همه مهتاب حرمت ستاره داري چيه اسمت كه وجود نازنينت تك درخت كوه طوره چه قدي داره دل عشق آفرينت كه نگاهت بي عبوره چيه اسمت كه رقيب آسموني شكل ماه مهربوني از تموم آرزوهاي جووني تو مگه برام بموني
پاسخ : متن تمام ترانه های شادمهر عقیلی تلافی اگه هنوز بهار سبز چشمات ، تو پايیز دلم می زد جوونه اگه هنوز صدای عاشق من می خوند اسم تو رو با صد بهونه ، توی لحظه ی داغ عاشقونه تو کوچه های بی نشونی عشق اگه نگات برام تنها نشون بود اگه که بی ستاره بود دل من ولی چشات برام یه آسمون بود می مونه ، می مونه توی این خاطره ی شب ، غم چشمای پاک عاشقونت می خونه ، می خونه دل این دیوونه بی تو تا وقتی که می گیره دلم بهونت اگه هنوز بهار سبز چشمات ، تو پايیز دلم می زد جوونه اگه هنوز صدای عاشق من می خوند اسم تو رو با صد بهونه ، توی لحظه ی داغ عاشقونه تو کوچه های بی نشونی عشق اگه نگات برام تنها نشون بود اگه که بی ستاره بود دل من ولی چشات برام یه آسمون بود
پاسخ : متن تمام ترانه های شادمهر عقیلی قید موندن و بزن نکنه یادت بره مال کدوم قبیله ای تو هنوزم راز جاده های صبح رو میدونی لحظه ی آبی دریا تو صدات جون میگیره وقتی که شعر سفر رو واسه بارون میخونی میدونم که هردومون خسته از این فاصله ایم ولی از یادت نبر مال کدوم قبیله ایم قید موندنو بزن وقت عبور و رفتنه جاده ها مال تو و صبح سفر مال منه قید موندنو بزن وقت عبور و رفتنه جاده ها مال تو و صبح سفر مال منه نکنه یادت بره مال کدوم قبیله ای تو هنوزم راز جاده های صبح رو میدونی لحظه ی آبی دریا تو صدات جون میگیره وقتی که شعر سفر رو واسه بارون میخونی میدونم که هردومون خسته از این فاصله ایم ولی از یادت نبر مال کدوم قبیله ایم قید موندنو بزن وقت عبور و رفتنه جاده ها مال تو و صبح سفر مال منه قید موندنو بزن وقت عبور و رفتنه جاده ها مال تو و صبح سفر مال منه
پاسخ : متن تمام ترانه های شادمهر عقیلی وقتی تو رو شناختم وقتی تو رو شناختم که دیگه خیلی دیره دلم یه جایی ، انگار تو قفسی اسیره وقتی تو رو شناختم که فرصتی نمونده ياد نگاه گرمت به حسرتم نشونده تموم هستی ام رو به غفلتی باختم یه قفس طلایی برای دل ساختم نمی شه بی تفاوت بگذرم از نگاهت جز تو نداره پناه ، بنده ی بی پناهت این آشنایی واسه من تولدی دوباره است به خواهش دلم بگو می گذرم از گناهت نمی شه بی تفاوت بگذرم از نگاهت جز تو نداره پناه ، بنده ی بی پناهت
پاسخ : متن تمام ترانه های شادمهر عقیلی اشک بی کسی گاهی وفتا که میخام به یاد تو گریه کنم اشک بی کسی من گونه هامو می سوزونه تا می خاد خنده ای رو لبای من جون بگیره یاد چشمات روی لبخند منو می پوشونه جای خالیت مثل یه خار توی چشمام می شینه کور میشه انگاری بی تو دنیا رو نمی بینه در و دیوارای خونه از تو دارن صد نشونه گلای باغچه میگیرن از فراغت تو بهونه کاش می شد با مهربونی پر کنیم فاصله ها رو من می خوام اما چه فایده دل تو نامهربونه ---------------------------- من که چون شمعی به شام تار تو افروختم هر چه کردی با دلم از شکوه لب را دوختم روز و شب بوده دعای من سلامت بودنت پس چرا آتش شدی از شعله هایت سوختم
پاسخ : متن تمام ترانه های شادمهر عقیلی ستاره دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه وقت از نو خوندن ستاره ی ترانه هام اسم تو برای من قشنگ ترین آهنگه بی تو یک پرنده ی اسیر بی پروازم با تو اما می رسم به قله آوازم اگه تا آخر این ترانه با من باشی واسه تو سقفی از آهنگ با صدام می سازم با یک چشمک دوباره منو زنده کن ستاره نزار از نفس بیفتم تویی تنها راه چاره آی ستاره آی ستاره بی تو شب نوری نداره این ترانه تا همیشه تو رو یاد من میاره ----------------------------- تویی که عشقمو از نگاه من می خونی تویی که تو تپش ترانه هام مهمونی تویی که هم نفس همیشه ی آوازی تویی که آخر قصه ی منو می دونی اگه کوچه ی صدام یه کوچه ی باریکه اگه خونه م بی چراغه چشم تو تاریکه می دونم آخر قصه می رسی بداد من لحظه ی یکی شدن تو آینه ها نزدیکه
پاسخ : متن تمام ترانه های شادمهر عقیلی نیاز تن تو ظهر تابستونو به یادم میاره رنگ چشمای تو بارونو به یادم میاره وقتی نیستی زندگیم فرقی با زندون نداره قهر تو تلخیه زندونو به یادم میاره من نیازم تو رو هر روز دیدنه از لبت دوسِت دارم شنیدنه تو بزرگی مثل اون لحظه که بارون میزنه تو همون خونی که هر لحظه تو رگهای منه تو مثل باغه گل سرخی لطیفی مثل خواب من همونم که اگه بی تو باشه جون میکنه من نیازم تو رو هر روز دیدنه از لبت دوسِت دارم شنیدنه تو مثل وسوسه شکار یک شاپرکی تو مثل شوق رها کردن یک بادبادکی تو همیشه مثل یک قصه پر از حادثه ای تو مثل شادی خواب کردن یک عروسکی من نیازم تو رو هر روز دیدنه از لبت دوسِت دارم شنیدنه تو قشنگی مثل شکلایی که ابرا می سازن گلای اطلسی از دیدن تو رنگ می بازن اگه مردای تو قصه بدونن که اینجایی برای بردن تو با اسب بالدار می تازن من نیازم تو رو هر روز دیدنه از لبت دوسِت دارم شنیدنه