1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

اس ام اس سرکاری

شروع موضوع توسط سجاد.اروميه ‏14/8/11 در انجمن پیام کوتاه

1. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    بماند
    اس ام اس های سرکاری جدیده جدید

گوشیت آ نتن نمیده جات خرابه به مامانت بگو عوضت کنه

اس ام اس سرکاری -*** اس ام اس سرکاری -*** اس ام اس سرکاری -***
    توصیه از یک داغ دیده هرگز به علامت ابی و قرمز روی شیر توالت اعتماد نکن!!!!

بچه:بابا نقاشیم قشنگه؟ بابا:اره عزیزم .حالا چی کشیدی؟_یه گاو که داره علف می خوره_پس علفش کو؟_گاوه خورد تمام شد_پس گاوه کو؟_علف خورد رفت.

میدونم که بیداری ، ستاره ها رو میشماری ، ولی یکیش کمه ، چون داره بهت اس ام اس میده ، منم خوابم نمیبره ، دارم گوسفندا رو میشمارم ، یکیش کمه ، چون داره میخونه

طبق آخرین مصوبه دادگستری خل بودن جرم نیست آزادانه به كارت برس

ترا از گل نه از گل آفریدند
    ز عطر یاس و سنبل آفریدند
    نمیدانم ترا با این همه حسن چرا این گونه منگل آفریدند؟

اگه میخوای دوست داشته باشم نقطه ها رو دنبال كن…..
    .
    .
    . .
    .
    .
    .
    .
    دیدی كمبود محبت داری!!!!!!!!!!!
    لپتو بیار جلو
    ۱
    ۲
    ۳
    .
    .
    اگه تا صدم بشماری از بوس خبری نیست

اگه شبا خوابت نمی بره
    اگه یه چیزی هست که مدام سکوت شبانه تو به هم می ریزه
    اگه یه کسی مدام تو گوشت نجوا می کنه
    اگه کلافه میشی از این همه نجوا و بی خوابی های شبونه
    خوب میدونی مشکل چیه؟؟
    باز پنجره رو واز گذاشتی ..پشه اومده تو اتاق
    اگه نمیزاری بوست کنم
    اگه نمیزاری نازت کنم
    اگه نمیزاری بغلت کنم
    حداقل بزار تو بخورم که
    .
    .
    آخه من گوسفند خیلی دوست دارم
    می دونی چقد دوستت دارم؟؟؟ به اندازه ی تمام موهای سرت ضربدر تعداد نفس هایی كه تا آخر عمر می كشی، ضربدر تمام ستاره های آسمون ضربدر صفر

تو مثل خورشید هستی. می دونی چرا؟ چون با همون نگاه اولت می شد فهمید که از پشت کوه اومدی!

این سیب، بهترین سیب، شکل سیب، سر سیب، کار سیب، گذاشتن سیب، یه سیب، آدم سیب، الافه سیب.
    حالا سیب هارو حذف کن. از اول بخونش!

چمدانم را گوشه اتاق می گذارم تو را گوشه ی قلبم اشك را گوشه ی چشمم امید را در گاوصندوق گذاشته ام مراقبش باش! دلم روی گاز است… بوی سوختنی می اید هود را روشن كن!!
    ​

2. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    بماند

سلام. ببخشيد بد موقع مزاحم شدم!، راستش را بخواهيد يه سوالي داشتم خيلي وقت بود ذهنم را مشغول كرده بود، مي خواستم بپرسم... مي خواستم... اصلا ولش كن. بزار براي بعد، خب؟
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    2-سلام .... تو رو خدا ببخش .... نمي*خواستم اين موقع شب بيدارت كنم ..... واقعاً ببخش.... سعي كن دركم كني .... من موبايلم گم شده زنگ بزن به گوشيم تا ببينم كجاست .شرمنده!!!
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    خيلي ببخشيد..مثل اينکه موقع بدي مزاحم شدم..خواستم بپرسم آب خوردي آفتابه رو کجا گذاشتي
    سلام.اصلا نمي خواستم بيدارت کنم ولي مجبورم.من ميخوام برم دستشويي ولي تاريکه مي ترسم تو رو خدا تو هم بيا
    مي خواستم ببينم شبا که مي خواي بخوابي گوشيتو خاموش مي کني که سره کارت نزارن...
    -خوش حالم که خوابي عزيزم ،

چون اگه بيدار بودي و مي دونستي از دلتنگي تو خوابم نمي بره حتما خوابت نمي برد
    به اشتياق اولين دانه برف، به تحمل آخرين برگ پاييز، به گرماي تن خورشيد و به زيبايي آسمان شب قسم مي خورم كه سر كاري
    ببين الان ساعت 12شبه. 1 ساعته ديگه قراره که منگولا برن پيش خدا و شفا بگيرن .حواست باشه يادت نره ها ، خواب نموني يه وقت!!!
    هه هه هه گول خوردي من اس ام اس نبيدم وجدان مبايلت بيدم فقط وخاستم منو از جيبت در وياري تا كمي هوا وخورم جيگر.
    اين اس ام اس رو فرستادم فقط براي اينکه مشغول باشي و با اونجات ور نري !!!
    (مخصوص ساعت 3 نصفه شب)ببين يكي مي خواست الان بهت اس ام اس بزنه بيدارت كنه
    من نذاشتم بيدارت كنه - كار خوبي كردم ؟

--------------------------------------------------------------------
    ك معادله جالب: از سن خودت 20 سال كم كن، عدد باقيمانده را با 7 جمع كن، اگه عدد زوج بود با 1 جمع كن و اگه عدد فرد بود 1 رو ازش كم كن، اگه از رنگ*هاي تيره خوشت مياد عدد به دست آمده را ضرب در 3 كن و اگه از رنگ*هاي روشن خوشت مياد ضرب در 3/5 كن، نتيجه نهايي را ولش كن، حال خودت چطوره؟
    -------------------------------------------------------
    خواص گوسفند :
    بو میدهد
    سبزی میخورد
    گاهی می خوابد
    پرواز نمیکند
    عقل دارد اما اس ام اس های سر کاری را تا آخر می خواند...!!!

------------------------------------------------
    دیگه دنیا عوض شده - دیگه هیچی اورجینال نیست! کارتون هام...! آقای ***که عمل کرده, میره سر کار و میاد و زندگیشو می کنه! الفی دیگه از هیچی نمی ترسه! آلیس, شوهر کرده, دو تا بچه ام داره و یه زندگی حقیر توی یه آپارتمان 50 متری ساده, مثل آن شرلی! ای کیو سان کراکی شده و مخش تعطیل تعطیله! بامزی یه خرس بزرگ شد و شکارش کردن!... شلمان هنوزم خوابه! پت پستچی بازنشسته شده و الانم تو خونه سالمندان منتظر مرگشه! بنر رو یادته؟ پوستشو تو خیابون منوچهری 30 تومن می فروختن

---------------------------------------------
    سلام ببخشيد مزاحم شدم.ا...ا...ا... اشتباه مزاحم شدم.اصلا براي چي مزاحم شدم؟ کاش مزاحم نمي شدم بد موقع مزاحم شدم .نه؟! خيلي بد شد ... دوباره مزاحم نمي شم راستي! حالا که مزاحم شدم بزار يه چيزي بهت بگم به شرطي که طاقتشو داشته باشي ميخواستم ... ميخواستم بگم :ببخشيد مزاحم شدم
    --------------------------------------------
    يه روز يه بنده خدا با خانوادش مي رن پارک، کنار حوض وسط پارک وسايلشون رو پهن مي کنن، يه دفعه پسرش بهش مي گه: بابا من چايي مي خوام برام مي ريزي؟ همون موقع يه لر خوشتيپ با نامزدش ميان اونجا. بعد پدره به پسرش چايي مي ده. بعد ديگه همين، بهشون خوش مي گذره و اينا
    -------------------------------------------------
    نميدانم تا كدامين طلوع خوام ماند و در كدامين غروب خواهم رفت اما دوست دارم تا آخرين لحظه بودنم تو را . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . سر كار بزارم! ..

------------------------------------------------

تو رو به قيمت جون / به همين يه لقمه نون / تو رو به ماه آسمون / به عاشقاي بي نشون / تو رو به حرمت چشات / به همه مقدسات / به هق هق شبونه هات / تو رو به خود خدا قسم ات ميدم جوراباتو بشور خفمون كردي .

با همه وجودم سرم رو شونه هاي مهربونت ميذارم و يواشكي دماغم رو با لباست پاك مي كنم .

در بالاي برج ميلاد ايسته كرده بودم گفتم يك تلفن بزنم ببينم خوبي - خوشي در سلامتي كامل بسر ميبري هو .

0 <-<

از غم دوريت بيهوش نشدم دارم آفتاب ميگريم برنزه شم .

ببخشيد بد موقع مزاحم شدم . مي خواستم قربونت برم . از كدوم طرف بايد برم ؟

ميدونم تا اس ام اس مياد دعا ميكني كه من باشم . ميخواستم بگم دعات مستجاب شد . :P

3. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    بماند

میدونی فرق من با برف چیه ؟

برف میاد و به زمین میشینه ولی من همینجوری به دل میشینم ! مگه نه !؟

----- ----- ----- ----- ----- ----- -----

777 سه تا هفت داره

زمستونا خیابونا برف داره

صابون که به دست بمالی کف داره

اایرانو اینجوری نبین نفت داره

نونوایی محلمون صف داره

آهنگای قدیمی توش دف داره

میدونی آمار ازدواج در چه حیوونی بیشتره ؟! در حلزون ، چون هم ماشین داره هم خونه !

0936
    0000000 – این شماره ی پینوکیو ست ، زنگ بزن ببین چه طور آدم شد شاید تو هم آدم بشی (:

وقتی پير ميشی ممکنه موها ، دندون ها ، حافظه و خیلی چیزهای دیگه را از دست بدی ولی زيبايی هاتو هيچ وقت از دست نمیدی چون آدم چيزهايی را که نداره هيچ وقت از دست نمیده !

رسيدن قيمت نفت ايران به بشكه*ای ۱۰۰ دلار را به عموم مردم فلسطين ، لبنان ، سوريه ، عراق و افغانستان تبريک عرض مينماييم !

4. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    بماند

چندي ست که بيمار وفايت شده ام/در بستر غم،چشم به راهت شده ام/اين را تو بدان اگر بميرم روزي/مسئول تويي که من فدايت شده ام.

کاشکي دنيا واسه يک شب مال من بود اون وقت با خوشحالي از دنيام پرتت مي کردم بيرون

نمي دونم کجا اين دل اسيره/همين جور بگذره ترسم بميره/نفهميدند دردم را طبيبان/بگين"يانگوم"بياد نبضم بگيره.

عجب رسميه رسم زمونه/اس ام اس شده کار زمونه/ميرن مسيج ها،از اونا فقط/هزينه هاشون به جا مي مونه

يه تريلي ارادت داريم خدمت شما!خالي اش کن که تريلي بعدي تو راهه
    ​

5. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    بماند

عشق تو توي قلبم،مثل "نظير شنبه" است که از خونه "شکوه" بيرون نمي ره.

چه کسي مي داند که تو در پيله ي تنهايي خود تنهايي؟چه کسي مي داند که تو در حسرت يک روز نه در فردايي؟پيله ات را بگشا...تو به اندازه يک پروانه زيبايي

نمي دانم تا کدامين طلوع خواهم ماند و در کدامين غروب خواهم رفت،اما دوست دارم تا آخرين لحظه ي بودنم تو را سرکار بگذارم.

روي فرش دل جوهري از عشق تو ريخت،اومدم عشقت رو پاک کنم،بدترشد.خلاصه گند زدي به فرش من!

توي زندون عشق تو اون قدر شلوغ مي کنم و زندون رو به هم مي زنم که مجبور بشي منو بزاري تو انفرادي قلبت

طوجه،طوجه:عاموظش علفباي ضبان فارصي سد در ثد تزميني،جلصه عول رايگان.
    ​

6. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    بماند
    اس ام اس سر كارى

:
    قلب من مثل سطل زباله است و تو همچون آشغال توی اون جا داری !!!

اگه یه روز چشمات پر از اشک شد و نیاز به شونه ی کسی داشتی، اصلا رو من حساب نکن، چون شونه مثل مسواک یه وسیله شخصیه!

اگر می بینی اینقدر دوستت دارم... اگر می بینی فدات می شم... اگر می بینی تو دنیا با هیچ کس عوضت نمی کنم...
    باور کن اکس خوردی تو توهمی!!!

کاشکی دنیا واسه یک شب مال من بود...
    اون وقت با خوشحالی از دنیام پرتت می کردم بیرون!

یه روز یه کامیون گلابی داشته توی جاده می رفته که یه دفعه می*افته توی یه دست*انداز، یکی از گلابی*ها می*افته وسط جاده، بر می*گرده به کامیون نگاه می*کنه و میگه: گلابی*ها، گلابی*ها! گلابی*ها میگن: گلابی، گلابی! کامیون دورتر می شه، صداشون ضعیف*تر می شه. گلابی میگه: گلابی*ها، گلابی*ها! گلابی*ها می گن: گلابی، گلابی! باز کامیون دورتر میشه، گلابی میگه: گلابی*ها، گلابی*ها! اما صدای گلابی دیگه به گلابی*ها نمی*رسه! گلابی*ها موبایل راننده رو می گیرن و زنگ میزن به موبایل گلابی، اما چه فایده که گلابی ایرانسل داشته و توی جاده آنتن نمی*داده! گلابی یه نفر رو پیدا می*کنه که موبایل دولتی داشته، زنگ می*زنه به راننده و می گه: گوشی رو بده به گلابی*ها، وقتی که گلابی*ها گوشی رو می گیرن، گلابی میگه: گلابی*ها، گلابی ها! گلابی ها می گن: گلابی، گلابی! . . .

خیلی دوست دارم بتونم همیشه باهات باشم و ببینمت، ولی حیف که باغ وحش جای من نیست

اگه از من بپرسند بهترين، زيباترين، شجاع ترين، محبوب ترين، داناترين، عاقل ترين ادم کيه؟ انگشتمو به طرفت دراز مي کنم و مي گم اين نمي تونه باشه.

هزار شاخه گل رز ... يه بغل پيچک سبز ... يه سبد سيب و انار... همش رو مي سپارم به تو ... ببر سر چهارراه بفروش... سودش هم نصف نصف

چشمهای درشت و زیبایت را که به من میدوزی و با لبهای زیبا آواز میخوانی، احساس میکنم که بیش از همیشه عاشقت هستم ، تو زیباترین قورباغه ی این برکه ای

خوردن شيريني خيلي راحته، خواندن داستان شيرين خيلي راحته، اما پیدا کردن دوست شيرين خيلي سخته! خداي من، تو چطوري منو پيدا كردي؟

تو در قلب من جا داري تو در دل من جا داري تو در رگهاي من جا داري رفتم دکتر گفت انگل داري

به اشتياق اولين دانه برف، به تحمل آخرين برگ پاييز، به گرماي تن خورشيد و به زيبايي آسمان شب قسم كه سر كاري

سرسبزترين سبزه ها تقديم تو باد . . . . . . . سازمان پخش علوفه دام

عشق ==> سرکاريه ... محبت ==> تظاهره ... مهربوني ==> مسخرست ... وفا ==> مرده ... عهد و پيمون ==> دلخوشيه ... عاطفه ==> تموم شده ... مهر ==> مدرسه باز ميشه

جيگر . . . عسل . . . بستنی . . .هلو . . . اگه با هم بخوری رودل ميکني

بيا تا مثل دوتا کبوتر پر بکشيم بريم روي بلندترين درخت لونه کنيم بعدش تو تخم بزاري منم برم گوجه بگيرم املت بخوریم

اگه ده تا گل گرفتی دستت و رفتی جلوی اینه 11 تا گل قشنگ دیدی اصلا تعجب نکن این نشون میده هم کوری هم خنگی و هم دچار توهم شدی

آسمان را ستاره زيبا مي كند باغچه را گل عشق را محبت بيابان را چمن چشم را اشك و تو را عمل كردن دماغ زيبا مي كند ...

هميشه مي گفتن پيدا کردن يه دوست خوب خيلی سخته اما من باورم نمي شد تا اينکه تو رو ديدم که براي پيدا کردن من چقدر زحمت کشيدی

دوستت ندارم به اندازه ی اقیانوس، چون يه روز تموم ميشه.دوستت ندارم به اندازه ي خورشيد، چون غروب ميکنه.دوستت دارم به اندازه ي روت که هیچوقت کم نميشه

نمي خوام بگم که قدر يه دنيا دوست دارم...........چون دنيا يه روزي تموم ميشه.......نميخوام بگم که مثل گلي..........چون گل هم يه روز پژمرده ميشه............نمي خوام بگم که سياهي چشامت مثل شب پر ستاره است..........چون شب هم تموم ميشه..........نمي خوام بگم مثل آب پاک و زلالي..........چون آب هميشه پاک نمي مونه............نمي خوام بگم دوست دارم ...........چون که من اصلا دوست ندارم!!!!!!!

حيف كه فقط تو يكيو دارم اگر از تو يه عالمه داشتم... الان گاوداري داشتم!

تنهايي دلم را با جذابيت نگاهت پاک کردي خونه قلبم رو از غمها شستي . . حالا که داري زحمت ميکشي، روي اين ميز هم يه دستمال بکش

به من بگو زشت! من به تو مي گم قشنگ! بذار جفتمون به هم دروغ گفته باشيم

تو بهترین، زيباترين، مهربون ترين، خوش تيپ ترين، دوست داشتني ترين، با شخصيت ترين دوستي که داري منم

یه ضرب المثل مکزيکي ميگه: بجز خودت و اسبت به کس ديگه اي اعتماد نکن!! منم بجز خودم و خودت به کس ديگه اي اعتماد ندارم

امروز اولین روز بقیه عمر شماست

عیدت مبارک، امیدوارم پله هایه ترقی رو یکی یکی طی بکشی

سلام. من دارم هفته ي ديگه ازدواج ميکنم. يه مهمونی کوچيکه. حتماً بيا. لطفاً هديه نيار. فقط يك نفر رو بيار که من باهاش ازدواج کنم.

سن خودت رو ضرب در 3 كن، بعدش منهای 17 كن، بعد تقسیم بر 2 كن، اون موقع جواب رو بفرست براي اسكل بعدی!

پنج راه حل براي خوشحال بودن : 1- داشتن يک دوست خوب مثل من 2- داشتن دوستی مثل من 3- فقط داشتن من 4- داشتن من 5- من

آرزوي جوجه تيغی: نازش کنن،
    آرزوي پاندا: عکسه رنگی بگيره،
    آرزوي گوسفند: صندلي جلوی وانت بشينه،
    آرزوي خر: ولش کن نميگم داغ دلت تازه نشه...

سوال روان شناسي: با جواب دادن به اين سوال ميتوانيد بفهميد افسرده هستيد يا نه!
    سوال:افسرده هستيد يا نه؟

يکی تو راست ميگی، يکی پينکيو يکی تو مهربونی، يکی خرسه مهربون يکی تو قشنگ راه ميری، يکی تنسی تکسی دو يکی موهايه تو قشنگه، يکی موهايه آنشرلی يکی خونه شما قشنگه، يکی خونه مادر بزرگه يکی تو سفيدی، يکی سفيد برفی يکی گوشايه تو قشنگه، يکی گوشايه زيزی گولو يکی تو رنگه پوستت قشنگه، يکی پلنگ صورتی يکی تو زبلی، يکی ملوان زبل يکی ما دوتا با هم خوبيم، يکی تام و جری يکی تو رفتی سر کار،،يکيم نفره بعدی که ميخوای براش سند کنی !!!!!

دوست دارم عمرت مثل دستمال كاغذي دستشويي باشه سفيد مفيد دراز

به آسمان مي نگرم تو را مي بينم به زمين مي نگرم تو را مي بينم مسخره از جلو چشمام برو كنار

اگه فرهاد شيرين رو يادش بره. اگه مجنون ليلي رو يادش بره. اگه پرنده پروازو يادش بره من هيچ وقت پول کارت اينترنتهايي را که خريدم و برات آف گذاشتم يادم نمي ره

اگه دوست داري عميق ترين ، طولاني ترين و محکم ترين بوس دنيا رو تجربه کني بيا پيش خودم تا لباتو بذارم... رو لوله جارو برقي

خرس*ها با يه ظرف عسل خر ميشن، اسب با چند حبه قند، سگ با يه مقدار استخوان، مرد با زن زيبا، راستي تو هنوز موز دوست داري؟

وقتي از همه چي خسته شدي وقتي حس مي کني همه درها به روت بسته شده وقتي دلت پر از غم و غصه ست تا جايي که مي توني دستات رو به طرف آسمون بلند کن و با تمام توانت بزن تو سرت

خيلی بی معرفتی ...... ، آخه نامرد ما بايد از رو چي توز بفهميم که موتور خريدی ؟!؟

قلب من مثل سطل زباله است و تو همچون آشغال توی اون جا داری !!!

اگه یه روز چشمات پر از اشک شد و نیاز به شونه ی کسی داشتی، اصلا رو من حساب نکن، چون شونه مثل مسواک یه وسیله شخصیه!

اگر می بینی اینقدر دوستت دارم... اگر می بینی فدات می شم... اگر می بینی تو دنیا با هیچ کس عوضت نمی کنم...
    باور کن اکس خوردی تو توهمی!!!

کاشکی دنیا واسه یک شب مال من بود...
    اون وقت با خوشحالی از دنیام پرتت می کردم بیرون!

یه روز یه کامیون گلابی داشته توی جاده می رفته که یه دفعه می*افته توی یه دست*انداز، یکی از گلابی*ها می*افته وسط جاده، بر می*گرده به کامیون نگاه می*کنه و میگه: گلابی*ها، گلابی*ها! گلابی*ها میگن: گلابی، گلابی! کامیون دورتر می شه، صداشون ضعیف*تر می شه. گلابی میگه: گلابی*ها، گلابی*ها! گلابی*ها می گن: گلابی، گلابی! باز کامیون دورتر میشه، گلابی میگه: گلابی*ها، گلابی*ها! اما صدای گلابی دیگه به گلابی*ها نمی*رسه! گلابی*ها موبایل راننده رو می گیرن و زنگ میزن به موبایل گلابی، اما چه فایده که گلابی ایرانسل داشته و توی جاده آنتن نمی*داده! گلابی یه نفر رو پیدا می*کنه که موبایل دولتی داشته، زنگ می*زنه به راننده و می گه: گوشی رو بده به گلابی*ها، وقتی که گلابی*ها گوشی رو می گیرن، گلابی میگه: گلابی*ها، گلابی ها! گلابی ها می گن: گلابی، گلابی! . . .

خیلی دوست دارم بتونم همیشه باهات باشم و ببینمت، ولی حیف که باغ وحش جای من نیست

اگه از من بپرسند بهترين، زيباترين، شجاع ترين، محبوب ترين، داناترين، عاقل ترين ادم کيه؟ انگشتمو به طرفت دراز مي کنم و مي گم اين نمي تونه باشه.

هزار شاخه گل رز ... يه بغل پيچک سبز ... يه سبد سيب و انار... همش رو مي سپارم به تو ... ببر سر چهارراه بفروش... سودش هم نصف نصف

چشمهای درشت و زیبایت را که به من میدوزی و با لبهای زیبا آواز میخوانی، احساس میکنم که بیش از همیشه عاشقت هستم ، تو زیباترین قورباغه ی این برکه ای

خوردن شيريني خيلي راحته، خواندن داستان شيرين خيلي راحته، اما پیدا کردن دوست شيرين خيلي سخته! خداي من، تو چطوري منو پيدا كردي؟

تو در قلب من جا داري تو در دل من جا داري تو در رگهاي من جا داري رفتم دکتر گفت انگل داري

به اشتياق اولين دانه برف، به تحمل آخرين برگ پاييز، به گرماي تن خورشيد و به زيبايي آسمان شب قسم كه سر كاري

سرسبزترين سبزه ها تقديم تو باد . . . . . . . سازمان پخش علوفه دام

عشق ==> سرکاريه ... محبت ==> تظاهره ... مهربوني ==> مسخرست ... وفا ==> مرده ... عهد و پيمون ==> دلخوشيه ... عاطفه ==> تموم شده ... مهر ==> مدرسه باز ميشه

جيگر . . . عسل . . . بستنی . . .هلو . . . اگه با هم بخوری رودل ميکني

بيا تا مثل دوتا کبوتر پر بکشيم بريم روي بلندترين درخت لونه کنيم بعدش تو تخم بزاري منم برم گوجه بگيرم املت بخوریم

اگه ده تا گل گرفتی دستت و رفتی جلوی اینه 11 تا گل قشنگ دیدی اصلا تعجب نکن این نشون میده هم کوری هم خنگی و هم دچار توهم شدی

آسمان را ستاره زيبا مي كند باغچه را گل عشق را محبت بيابان را چمن چشم را اشك و تو را عمل كردن دماغ زيبا مي كند ...

هميشه مي گفتن پيدا کردن يه دوست خوب خيلی سخته اما من باورم نمي شد تا اينکه تو رو ديدم که براي پيدا کردن من چقدر زحمت کشيدی

دوستت ندارم به اندازه ی اقیانوس، چون يه روز تموم ميشه.دوستت ندارم به اندازه ي خورشيد، چون غروب ميکنه.دوستت دارم به اندازه ي روت که هیچوقت کم نميشه

نمي خوام بگم که قدر يه دنيا دوست دارم...........چون دنيا يه روزي تموم ميشه.......نميخوام بگم که مثل گلي..........چون گل هم يه روز پژمرده ميشه............نمي خوام بگم که سياهي چشامت مثل شب پر ستاره است..........چون شب هم تموم ميشه..........نمي خوام بگم مثل آب پاک و زلالي..........چون آب هميشه پاک نمي مونه............نمي خوام بگم دوست دارم ...........چون که من اصلا دوست ندارم!!!!!!!

حيف كه فقط تو يكيو دارم اگر از تو يه عالمه داشتم... الان گاوداري داشتم!

تنهايي دلم را با جذابيت نگاهت پاک کردي خونه قلبم رو از غمها شستي . . حالا که داري زحمت ميکشي، روي اين ميز هم يه دستمال بکش

به من بگو زشت! من به تو مي گم قشنگ! بذار جفتمون به هم دروغ گفته باشيم

تو بهترین، زيباترين، مهربون ترين، خوش تيپ ترين، دوست داشتني ترين، با شخصيت ترين دوستي که داري منم

یه ضرب المثل مکزيکي ميگه: بجز خودت و اسبت به کس ديگه اي اعتماد نکن!! منم بجز خودم و خودت به کس ديگه اي اعتماد ندارم

امروز اولین روز بقیه عمر شماست

عیدت مبارک، امیدوارم پله هایه ترقی رو یکی یکی طی بکشی

سلام. من دارم هفته ي ديگه ازدواج ميکنم. يه مهمونی کوچيکه. حتماً بيا. لطفاً هديه نيار. فقط يك نفر رو بيار که من باهاش ازدواج کنم.

سن خودت رو ضرب در 3 كن، بعدش منهای 17 كن، بعد تقسیم بر 2 كن، اون موقع جواب رو بفرست براي اسكل بعدی!

پنج راه حل براي خوشحال بودن : 1- داشتن يک دوست خوب مثل من 2- داشتن دوستی مثل من 3- فقط داشتن من 4- داشتن من 5- من

آرزوي جوجه تيغی: نازش کنن،
    آرزوي پاندا: عکسه رنگی بگيره،
    آرزوي گوسفند: صندلي جلوی وانت بشينه،
    آرزوي خر: ولش کن نميگم داغ دلت تازه نشه...

سوال روان شناسي: با جواب دادن به اين سوال ميتوانيد بفهميد افسرده هستيد يا نه!
    سوال:افسرده هستيد يا نه؟

يکی تو راست ميگی، يکی پينکيو يکی تو مهربونی، يکی خرسه مهربون يکی تو قشنگ راه ميری، يکی تنسی تکسی دو يکی موهايه تو قشنگه، يکی موهايه آنشرلی يکی خونه شما قشنگه، يکی خونه مادر بزرگه يکی تو سفيدی، يکی سفيد برفی يکی گوشايه تو قشنگه، يکی گوشايه زيزی گولو يکی تو رنگه پوستت قشنگه، يکی پلنگ صورتی يکی تو زبلی، يکی ملوان زبل يکی ما دوتا با هم خوبيم، يکی تام و جری يکی تو رفتی سر کار،،يکيم نفره بعدی که ميخوای براش سند کنی !!!!!

دوست دارم عمرت مثل دستمال كاغذي دستشويي باشه سفيد مفيد دراز

به آسمان مي نگرم تو را مي بينم به زمين مي نگرم تو را مي بينم مسخره از جلو چشمام برو كنار

اگه فرهاد شيرين رو يادش بره. اگه مجنون ليلي رو يادش بره. اگه پرنده پروازو يادش بره من هيچ وقت پول کارت اينترنتهايي را که خريدم و برات آف گذاشتم يادم نمي ره

اگه دوست داري عميق ترين ، طولاني ترين و محکم ترين بوس دنيا رو تجربه کني بيا پيش خودم تا لباتو بذارم... رو لوله جارو برقي

خرس*ها با يه ظرف عسل خر ميشن، اسب با چند حبه قند، سگ با يه مقدار استخوان، مرد با زن زيبا، راستي تو هنوز موز دوست داري؟

وقتي از همه چي خسته شدي وقتي حس مي کني همه درها به روت بسته شده وقتي دلت پر از غم و غصه ست تا جايي که مي توني دستات رو به طرف آسمون بلند کن و با تمام توانت بزن تو سرت

خيلی بی معرفتی ...... ، آخه نامرد ما بايد از رو چي توز بفهميم که موتور خريدی ؟!؟

از جلو گلفروشی رد ميشدم،ديدم قشنگترين گل دنيا نيست،نگران شدم، پی ام زدم بگم گوسفند برا چی خورديش

اگه بگم عاشقتم، اگه بگم ديوونتم، اگه بگم برات مي ميرم، اگه بگم نمي تونم فراموشت کنم، اگه بگم همه زندگيمي، روت زياد مي شه

از جلو گلفروشی رد ميشدم،ديدم قشنگترين گل دنيا نيست،نگران شدم، پی ام زدم بگم گوسفند برا چی خورديش

اگه بگم عاشقتم، اگه بگم ديوونتم، اگه بگم برات مي ميرم، اگه بگم نمي تونم فراموشت کنم، اگه بگم همه زندگيمي، روت زياد مي شه
    ​

7. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    بماند
    اس ام اس سرکاری جدید

یکی میره خواستگاری، بهش میگن چی کاره ای؟ میگه بیکارم، ولی خوشه یکم!

این پیام جهت دیدن نام قشنگ من روی گوشی شماست و ارزش دیگری ندارد!

دو تا زن دهاتی قرص اکس میخورند تاصبح نون میپزند!

همه اه و ناله و زاری شده کارم دریاب که به آنفولانزای عشق تو بیمارم

فکر کردم همه چیز بیرنگ شده،فکر کردم مخم هنگ شده، تازه فهمیدم دلم برات تنگ شده.

آروم زل بزن به گوشیت…!

فقط میخواستم بگم دیوانه همین نگاتم.

سه نوع گل داریم:

یكی تو خونه

یكی……

یکی میره خواستگاری، بهش میگن چی کاره ای؟ میگه بیکارم، ولی خوشه یکم!

این پیام جهت دیدن نام قشنگ من روی گوشی شماست و ارزش دیگری ندارد!

دوسط دارم، دوصت دارم، دوثت دارم، خلاصه همه جوری دوست دارم!

بی تو مهتاب شبی باز از آن كوچه گذشتم

فكر نكن یاد تو بودم كار نداشتم ول میگشتم

با خرید سیم كارت ایرانسل و دریافت سیم كارت هدیه، صاحب دو دوست پسر شوید.

(طرح افزایش دوست پسر ایرانسل)

اگه کسی بهت گفت خوشگل, اول یه لبخند ملایم بزن بعد با مشت بزن تو چشمش تا دیگه مسخرت نکنه!

من دوست دارم تو چی؟
    من دیوونتم تو چی؟
    من شوخی کردم تو چی؟

تو توی قلب من جا داری.. تو توی رگ های من جا داری.. رفتم دکتر گفت انگل داری!

این سیب، بهترین سیب، شکل سیب، سر سیب، کار سیب، گذاشتن سیب، یه سیب، آدم سیب، الافه سیب.حالا سیب هارو حذف کن. از اول بخونش!

ای کاش
    کاش می توانستم همچون پرنده ای پروبال شکسته باشم… تا در کنج قلبت خانه ای بسازم… تا آنفولانزای مرغی بگیری، بمیری‎..

مشترک گرامی! به علت بدهی قبلی، هر جا گیرت بیارم می بوسمت!

تو تنها مستاجر قلب منی، همیشه اجاره ات رو دیر می دی، ولی محاله جوابت کنم!

میخوام اتوبوس بسازم، اتو دارم اما بوس ندارم، یه بوس برام میفرستی؟

حیف نون یه رستوران باز می کنه، ولی هر روز ظهر خودش می رفته بیرون غذا می خورده. بهش می گن چرا همین جا غذا نمی خوری؟ می گه: آخه پدرسوخته خیلی گرون می ده!

به نام آنکه طاووس را آفرید تا بوقلمونی مثل تو قیافه نگیره!!!!!!!

شرکت تولیدات داروگر به علت فرار کردن قورقوری به شما نیازمند است!

برف از آسمون خسته میشه، زمستون بهونه ست

برگ از درخت خسته میشه، پائیز بهونه ست

دلم برات تنگ شده، این اس ام اس بهونه ست!

کوتاهترین فاصله برای دوست داشتن فقط یه لبخنده، ولی تو نیشتو ببند، چون من بدون لبخند هم دوست دارم!

تنها ۱٪ درصد مردها عقل دارند، بقیه زن دارند!!!

متآسفانه نداری، تقصیر خودت هم نیست که نداری…

صبر کن بابا،منظورم اینکه لنگه نداری!

یه بوس برات میفرستم اگه محکم خورد به لبت درد گرفت با ۱۱۰ تماس بگیر

اگه خون اومد با ۱۱۵ تماس بگیر و اگه خوشت اومد با همین شماره تماس بگیر!

///// ///// ///// ///

این برای سرشماری منگولهاست، یه خط بهش اضافه کن بفرست واسه منگول بعدی!!!

دختره با دوست پسرش میره زیرزمین

.

.

.

.

هی تو کجا میای؟

مواظب باش تو جزیره ادمخوارا گیر نکنی!چون تا بخوای به اونا ثابت کنی ادم نیستی خوردنت!

.

.

اخه اونا فرشته ندیدن.

من ساده و بیرنگم،من عاشق و دلتنگم،صد بار بزن قطع کن، من عاشق تک زنگم!

از دوری تو هم سوخت دلم هم جگرم

با دوری خود دوگانه سوزم کردی

لات ترین اس ام اس سال: آب دماغتیم …آنتی هیستامین بخور فنا شیم.

از چوپانی میپرسند :گوسفندان روی تو تآثیر نگذاشته اند؟

میگه: نعععععععععععع

الهی شمع بشی، پروانه شم، دورت بگردم … بعدش فوتت کنم، خاموش بشی، هرهر بخندم

یک باب خانه در نیاوران به مساحت ۴۵۰ متر مفید، سونا استخر جکوزی و پکیج، با دید بسیار عالی… به خدا خوشبختی نمیاره، برو سر خونه زندگیت

.
    .
    .
    .
    من که با تو تعارف ندارم
    اگه چیزی بود همون بالا می گفتم دیگه !!!

عشق من از وقتی رفتی خونه تاریکه …
    چراغ خونه خاموشه …
    .
    .
    لامصب فیوز کنتورو رو چرا بردی با خودت آخه

این پیام جهت بالا بردن کلاس شما در جمع است
    بعداز خواندن الکی بخندید

هر وقت دلت واسم تنگ شد متن زیر رو بخون
    .
    .
    .
    ای کلک چه زود دلت برم تنگ شد.

سه راه برای ادم شدن
    .
    .
    .
    .
    .
    .

.
    .
    .
    کنجکاو نشو تو آدم بشو نیستی

تایتانیک با تمام مسافراش فدای تو ……………..نشدن که …………….به کوه یخ خوردن

تو را به اندازه موهای سرم دوست دارم (از طرف حسن کچل)

این پیغام کاملا جدیه. باور کنید. منم اول قبول نداشتم مشقامو خوب نوشتم بابام بهم عیدی داد یه توپ قلقلی داد

خیلی سعی کردم بیام ببینمت ولی بلیت باغ وحش گیرم نیومد……………..
    ​

8. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    بماند
    اس ام اس های جدید سرکاری

تو صحرای قلبم تو تنها شتری !

———————

یواش برو پایین یه چیزی بهت بگم

.

.

.

.

.

تند اومدی نمیگم!!!!!!!!!!!!!!

———————

یه بغل گل رز با یه دنیا احساس با یه سبد ستاره . می دم بهت ببر سر چها راه بفروش سودش نصف نصف!

———————

تو تک درخت زندگی من هستی که الاغم را به آن می بندم

———————

یه توپ دارم قلقليه ……. موهاي سرم فرفريه ….. مسیج جديد نداشتم سرت كلاه گذاشتم

———————

رفتم دم گل فروشی هر چی گشتم قشنگ ترین گلم رو ندیدم . آخه گوسفند ! چرا اون گل رو خوردی ؟

———————

امروز سالگرد تولد پت و مته ! تو هم مثل من اين روز رو به خنگ ترين کسي که ميشناسي تبريک بگو!!! جنبه داشته باش واسه خودم نفرست

———————

برداشتن قدمهاي بزرگ در زندگي باعث پاره شدن خشتك انسان ميشود

———————

می گن وقتی یه خوشگل به آسمون نگاه می کنه،

ستاره ها براش چشمک می زنن و لذت می برن!

یه وقت تو به آسمون نگاه نکنی گند بزنی به حالشون!

———————

از وزارت کشاورزی مزاحمتون میشم !

شما به عنوان بهترین چغندر سال انتخاب شدید !!!

———————

سه روش فرشته شدن :

۱٫ ..

۲٫ ..

۳٫ ..

چیه ؟

تو اول ادم شو فرشته شدن پیشکشت

———————

لرزش صدات………برق نگات……..تپش قلبت……..نفسهاي تندت……..همه اينا نشونه اينه که………….تيروئيدت فعاله

———————

میگن هرکی دوست خوش تیپ داره جاش تو بهشته ..
    خوش به حالت مفتی مفتی رفتی بهشت!

———————

شما برنده خوش شانس قرعه کشی بانک ملت شده اید برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت
    http://www.AreJuneAmmat.com مراجعه کنید.

———————

سلام تا یک ربع دیگه برا شام می یایم خونتون
    (ستاد ایجاد رعب و وحشت)

———————

ميخواستم ببينم شب ها که ميخواي بخوابي، گوشيتو خاموش مي کني که سر کارت نزارن؟

———————

از اونجايي که شتر در خواب بيند پنبه دانه،گهي لپ لپ خورد گه دانه دانه، وظيفه خودم دونستم بيدارت کنم! آخه داشتي بالشتتو مي خوردي!

———————

اي بابا هر شب من بايد با اس ام اس بيدارت کنم ؟ خوب خودت مث بچه ادم پاشو ديگه

———————

با سلام اينجا تهران است. ساعت 3 بامداد … صداي مردم آزار

———————

ببین یکی میخواست از خواب بیدارت کنه من نذاشتم
    کار خوبی کردم؟

———————

یه سوال: اگه نصف شبی اس ام اس سرکاری بدم بیدارت کنم چی کار می کنی؟

———————

خواستم ازت تشكر كنم وبگم به تو افتخار مي كنم. چون تو تنها كسي هستي كه هيچ وقت منواز سر كار گذاشتنت نااميد نمي كني

———————

اين اس ام اس رو تا حالا واسه هيچ كس نفرستادم …
    …
    …
    …
    پس واسه تو هم نمي فرستم

———————

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    گفتم بيكار نباشي اينا رو دادم واسشون سوال پيدا كني

———————

زندگي را از تو نام برده اند !
    ز : زاويه نگاه تو
    ن : نواي كلام تو
    د : درگاه ابروي تو
    گ : گيسوي پريشان تو
    ي : يارو! سر كاري!

———————

اگر به تیپ خود اهمیت میدهید

اگر به دنبال لباس زیبا برای خود هستید

اگر شیک پوشی را دوست دارید …

با ما تماس بگیرید.

صنف پالان دوزان پایتخت

———————

اگه به دعا برای مریض ها اعتقاد داری ..

تو هم این اس ام اس رو مث من واسه ۷ تا مریض روانی مث خودت بفرست

———————

دوست داشتن ، بهترین شکل مالکیت

و مالکیت بدترین شکل دوست داشتن است. . .

———————

هوا شناسی اعلام کرد : اوه اوه چقدر هوا سرده !!!

———————

من به تو دل دادم كه به من قلوه دهي
    دل ندادم كه به من بادمجان و دلمه دهي

———————

صرف فعل نشستن به گويش لري:
    مو بنيشم
    تونم بنيشي
    اونم بنيشه
    ما كه بنيشيم
    شمام كه بنيشيد
    ديه جا ني اونا بنيشن!!!

———————

ديروز كلي انتظار كشيدم نيومدي
    امروز التماس كردم بازم نيومدي
    ميترسم فردا چشمامو پر از اشك كني و باز نياي!
    چه بد درديه يبوست…!!!!!
    ​

9. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    بماند
    SMS سر كاري

یه بغل گل رز با یه دنیا احساس با یه سبد ستاره . می دم بهت ببر سر چها راه بفروش سودش نصف نصف!

تو تک درخت زندگی من هستی که الاغم را به آن می بندم

یه توپ دارم قلقلیه ……. موهای سرم فرفریه ….. مسیج جدید نداشتم سرت کلاه گذاشتم

رفتم دم گل فروشی هر چی گشتم قشنگ ترین گلم رو ندیدم . آخه گوسفند ! چرا اون گل رو خوردی ؟

امروز سالگرد تولد پت و مته ! تو هم مثل من این روز رو به خنگ ترین کسی که میشناسی تبریک بگو!!! جنبه داشته باش واسه خودم نفرست

برداشتن قدمهای بزرگ در زندگی باعث پاره شدن خشتک انسان میشود

می گن وقتی یه خوشگل به آسمون نگاه می کنه،

ستاره ها براش چشمک می زنن و لذت می برن!

یه وقت تو به آسمون نگاه نکنی گند بزنی به حالشون!

از وزارت کشاورزی مزاحمتون میشم !

شما به عنوان بهترین چغندر سال انتخاب شدید !!!

سه روش فرشته شدن :

۱٫ ..

۲٫ ..

۳٫ ..

چیه ؟

تو اول ادم شو فرشته شدن پیشکشت

لرزش صدات………برق نگات……..تپش قلبت……..نفسهای تندت……..همه اینا نشونه اینه که………….تیروئیدت فعاله

میگن هرکی دوست خوش تیپ داره جاش تو بهشته ..
    خوش به حالت مفتی مفتی رفتی بهشت!

شما برنده خوش شانس قرعه کشی بانک ملت شده اید برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت
    http://www.AreJuneAmmat.com مراجعه کنید.

———————

سلام تا یک ربع دیگه برا شام می یایم خونتون
    (ستاد ایجاد رعب و وحشت)

میخواستم ببینم شب ها که میخوای بخوابی، گوشیتو خاموش می کنی که سر کارت نزارن؟

از اونجایی که شتر در خواب بیند پنبه دانه،گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه، وظیفه خودم دونستم بیدارت کنم! آخه داشتی بالشتتو می خوردی!

ای بابا هر شب من باید با اس ام اس بیدارت کنم ؟ خوب خودت مث بچه ادم پاشو دیگه

با سلام اینجا تهران است. ساعت 3 بامداد … صدای مردم آزار

ببین یکی میخواست از خواب بیدارت کنه من نذاشتم
    کار خوبی کردم؟

یه سوال: اگه نصف شبی اس ام اس سرکاری بدم بیدارت کنم چی کار می کنی؟

خواستم ازت تشکر کنم وبگم به تو افتخار می کنم. چون تو تنها کسی هستی که هیچ وقت منواز سر کار گذاشتنت ناامید نمی کنی

این اس ام اس رو تا حالا واسه هیچ کس نفرستادم …
    …
    …
    …
    پس واسه تو هم نمی فرستم

———————

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    گفتم بیکار نباشی اینا رو دادم واسشون سوال پیدا کنی

زندگی را از تو نام برده اند !
    ز : زاویه نگاه تو
    ن : نوای کلام تو
    د : درگاه ابروی تو
    گ : گیسوی پریشان تو
    ی : یارو! سر کاری!

اگر به تیپ خود اهمیت میدهید

اگر به دنبال لباس زیبا برای خود هستید

اگر شیک پوشی را دوست دارید …

با ما تماس بگیرید.

صنف پالان دوزان پایتخت

اگه به دعا برای مریض ها اعتقاد داری ..

تو هم این اس ام اس رو مث من واسه ۷ تا مریض روانی مث خودت بفرست

دوست داشتن ، بهترین شکل مالکیت

و مالکیت بدترین شکل دوست داشتن است. . .

هوا شناسی اعلام کرد : اوه اوه چقدر هوا سرده !!!

من به تو دل دادم که به من قلوه دهی
    دل ندادم که به من بادمجان و دلمه دهی

صرف فعل نشستن به گویش لری:
    مو بنیشم
    تونم بنیشی
    اونم بنیشه
    ما که بنیشیم
    شمام که بنیشید
    دیه جا نی اونا بنیشن!!!

دیروز کلی انتظار کشیدم نیومدی
    امروز التماس کردم بازم نیومدی
    میترسم فردا چشمامو پر از اشک کنی و باز نیای!
    چه بد دردیه یبوست…!!!!!

پنج راه حل برای خوشحال بودن : 1- داشتن یک دوست خوب مثل من 2- داشتن دوستی مثل من 3- فقط داشتن من 4- داشتن من 5- من

​

10. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    بماند
    خواستم ازت تشكر كنم وبگم به تو افتخار می كنم. چون تو تنها كسی هستی كه هیچ وقت منواز سر كار گذاشتنت ناامید نمی كنی

*********************** /
    این اس ام اس رو تا حالا واسه هیچ كس نفرستادم ...
    ...
    ...
    ...
    پس واسه تو هم نمی فرستم

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    گفتم بیكار نباشی اینا رو دادم واسشون سوال پیدا كنی

۹۳۵۰۰۰۱۴۰۰ این شماره ی پینوكیو ست زنگ بزن ببین چطور آدم شد شاید تو هم بشی

زندگی را از تو نام برده اند !
    ز : زاویه نگاه تو
    ن : نوای كلام تو
    د : درگاه ابروی تو
    گ : گیسوی پریشان تو
    ی : یارو سر كاری!

من به تو دل دادم كه به من قلوه دهی
    دل ندادم كه به من بادمجان و دلمه دهی

دیروز كلی انتظار كشیدم نیومدی
    امروز التماس كردم بازم نیومدی
    میترسم فردا چشمامو پر از اشك كنی و باز نیای!
    چه بد دردیه یبوست...!!!!!
    چه غمگینانه می پیچد درون كوچه ی قلبم صدای توكه می گفتی: نون خشكیه...!

این اس م اس رو وقتی دوروبرت كسی نیست بخون. اگر هم عجله داری برو یه جای خلوت و تنهایی بخونش
    ...
    ...
    پشت سرتو بپا
    ...
    ...
    كسی نیست داری می خونی؟
    ...
    ...
    خوب خدا را شكر كسی نیست ببینه سركاری!

پنج راه حل برای خوشحال بودن : 1- داشتن یك دوست خوب مثل من 2- داشتن دوستی مثل من 3- فقط داشتن من 4- داشتن من 5- من
    اس ام اس سر كاری باحال مخصوص نیمه شب: بچه ها می گن تو اهل سینمایی ... ما سر یه چیز دعوامون شده ... مگه راكی همون رمبو نیست ؟!؟ البته اگه خوابی لازم نیست الان اس ام اس كنی، فردا صبح هم بگی مشكلی نیست. ولی ما رو بی خبر نذار.
    ​

یک شخص از این تشکر کرد.