پاسخ : متن ترانه هاي شاه ماهي صداي ايران (گوگوش) حمومی همسرايان) يك حمومي من بسازم چل ستون چل پنجره جانم چل ستون چل پنجره كج كلاه خان دوش كشيده با يراق و سلسله جانم با يراق و سلسله (گوگوش) اي حمومي اي حمومي راه حمومت كجاست؟ جانم راه حمومت كجاست؟ (همسرايان) كيسه مخمل بدوزم سنگ پاشويش طلا جانم سنگ پاشويش طلا (گوگوش) دل ميگه برو برو (همسرايان) نه (گوگوش) پس بيا بيا بيا (همسرايان) نه (گوگوش) دل ميگه برو برو (همسرايان) نه (گوگوش) پس بيا بيا بيا (همسرايان) برو برو برو كه خوب شناختمت خوب شد كه دل نباختمت برو برو برو كه خوب شناختمت خوب شد كه دل نباختمت (همسرايان و گوگوش) اسمون پر ستاره چشمك بازيي ميكنه جانم چشمك بازي ميكنه دخترم اون پسرم اون دختر بازي ميكنه جانم دختر بازي ميكنه (گوگوش) اي حمومي اي حمومي راه حمومت كجاست؟ جانم راه حمومت كجاست؟ (همسرايان و گوگوش) كيسه مخمل بدوزم سنگ پاشويش طلا جانم سنگ پاشويش طلا (گوگوش) دل ميگه برو برو (همسرايان) نه (گوگوش) پس بيا بيا بيا (همسرايان) نه (گوگوش) دل ميگه برو برو (همسرايان) نه (گوگوش) پس بيا بيا بيا (همسرايان) برو برو برو كه خوب شناختمت خوب شد كه دل نباختمت برو برو برو كه خوب شناختمت خوب شد كه دل نباختمت برو برو برو كه خوب شناختمت خوب شد كه دل نباختمت
پاسخ : متن ترانه هاي شاه ماهي صداي ايران (گوگوش) شهرزاد قصه گو آن زمان ها در دل شب های خویش کاخ عشق و آرزویی داشتم در درون قصر رویاهای خود شهرزاد قصه گویی داشتم گفت و گو با ماه رویی داشتم آه تا او بود و آن گفتار او زنده گی با قصه ها پیوسته بود چشم تا بگشودم از رویای خود آن پرستو از بَرَم پر بسته بود ...
پاسخ : متن ترانه هاي شاه ماهي صداي ايران (گوگوش) وقتی نیستی دنیای به این بزرگی واسه من وقتی نیستی مثل زندون می مونه وقتی نیستی گل ها ماتم می گیرن بهار هم مثل زمستون می مونه وقتی نیستی ، من هوای خوندنم نیست دیگه این جا بی تو جای موندنم نیست وقتی رفتی ، آینه چین خورد و شکست باغبون درهای گل خونه رو بست عروس سپید پوشت تا دم مرگ لباس سیاه به تن کرد و نشست وقتی نیستی ، من هوای خوندنم نیست دیگه این جا بی تو جای موندنم نیست تو می خواستی دیوار ها رو برداری جای هر دیوار یک باغچه بذاری تو می خواستی پرده رو پس بزنی پشت هر پنجره خورشید بکاری وقتی نیستی ، من هوای خوندنم نیست دیگه این جا بی تو جای موندنم نیست وقتی نیستی کی به ما نشون بده عکس خورشید توی آب چه رنگیه کی می خواد به ما بگه بدون عشق این جا پر از آدم های سنگیه وقتی نیستی ، من هوای خوندنم نیست دیگه این جا بی تو جای موندنم نیست وقتی نیستی ، من هوای خوندنم نیست دیگه این جا بی تو جای موندنم نیست
پاسخ : متن ترانه هاي شاه ماهي صداي ايران (گوگوش) من و از یاد بردین روزهای حساس و سرنوشت سازی را میهن مان پشت سر می گذارد.ما نگران مام وطن و او نگران و گله مند از ما.ترانه ی منو از یاد بردین روایت درد دل مادریست به نام ایران به فرزندانش که از دامن او دور شدند و در دور دست ها به سر می برند.ایران سی سال است چشم به راه آنهاست. منو از یاد بردین ، من همون ایرانم وقتی رفتین ، گریه کردم توی اون فصل غم آلود گفتین اما بر می گردیم ، همه دلخوشیم همین بود گفتین و منم نشستم ، منتظر با چشم بیدار بچه های نازنینم ، پس چی شد وعده ی دیدار ، پس چی شد وعده ی دیدار شب ها که یاد گذشته ، پر می شه توی وجودم دوباره یادم می افته که من اون روزها چی بودم خالی از حس حقارت ، سرفراز بودم و سالار بچه های نازنیم ، پس چی شد وعده ی دیدار منو از یاد نبرین ، می دونم ویرانم ضجه هامو می شنوین ، من همون ایرانم ، من همون ایرانم خسته از بوسه ی شلاق ، چیزی از تنم نمونده یه قفس شبیه گربه ، پیکر منو پوشونده از همون روزی که رفتین ، من یه روز خوش ندیدم بچه ها با من نبودین تا ببینین چی کشیدم ، تا ببینین چی کشیدم منو از یاد نبرین ، می دونم ویرانم ضجه هامو می شنوین ، من همون ایرانم ، من همون ایرانم هنوز از خودم می پرسم که چی شد اون همه همت نکنه که خو گرفتین به پناهجویی و غربت هنوزم بیدار نشستم ، نکنه که بر نگردین بچه های نازنینم ، منو از یاد که نبردین ، منو از یاد که نبردین منو از یاد نبرین ، می دونم ویرانم ضجه هامو می شنوین ، من همون ایرانم منو از یاد نبرین ، می دونم ویرانم ضجه هامو می شنوین ، من همون ایرانم ، من همون ایرانم
پاسخ : متن ترانه هاي شاه ماهي صداي ايران (گوگوش) دیگه گل وا نمیشه می دونم که عاقبت دل من تنها می شه اشک من دونه دونه جمع می شه ، دریا می شه اشک من دونه دونه جمع می شه ، دریا می شه غم دنیا ، تو دلم زد جوونه از چشام اشک می ریزه دونه دونه دیگه لب هام به خنده وا نمی شه دیگه گل رو شاخه ها وا نمی شه می خوام نزدیک سحر ، سینه ام رو پاره کنم دلم رو در بیارم ، غمش رو چاره کنم می دونم این دل من ، دوباره تنها می شه تا که اشکم نریزه ، این دلم وا نمی شه غم دنیا ، تو دلم زد جوونه از چشام اشک می ریزه دونه دونه دیگه لب هام به خنده وا نمی شه دیگه گل رو شاخه ها وا نمی شه می خوام نزدیک سحر ، سینه ام رو پاره کنم دلم رو در بیارم ، غمش رو چاره کنم می دونم این دل من ، دوباره تنها می شه تا که اشکم نریزه ، این دلم وا نمی ش
پاسخ : متن ترانه هاي شاه ماهي صداي ايران (گوگوش) بیا داره دیر میشه البوم گوگوش 4 بیا که دیگه داره دیر میشه دلم تو سینه داره پیر میشه باز دلم غم داره باز تو رو کم داره کی پشیمون میشی کی مهربون میشی دل داره خون میشه غم فراوون میشه کی پشیمون میشی کی مهربون میشی بیا که دیگه داره دیر میشه دلم تو سینه داره پیر میشه باز دلم غم داره باز تو رو کم داره کی پشیمون میشی کی مهربون میشی دل داره خون میشه غم فراوون میشه کی پشیمون میشی کی مهربون میشی بی تو دیگه دنیا واسه من سرابه می بینمت هر شب اما افسوس که تو خوابه باز دلم غم داره باز تو رو کم داره کی پشیمون میشی کی مهربون میشی دل داره خون میشه غم فراوون میشه کی پشیمون میشی کی مهربون میشی
پاسخ : متن ترانه هاي شاه ماهي صداي ايران (گوگوش) اشاره البوم گوگوش 4 کاشکی من و تو بودیم ستاره با گریه هامون ابر بهاره با خنده هامون پر از اشاره مهتاب ما رو آشتی می داد با هم دوباره شب ها همیشه با دل بی تاب قایم موشک بازی با هم رو طاق مهتاب کاشکی همیشه قول تو قول بود لب تو گلدون حرف تو گل بود هی گل می گفتیم گل می شنفتیم غنچه بودیم تو باغ عشق تا می شکفتیم رو بال ابرا یه خونه داشتیم تو باغچه ی ستاره ها بوسه می کاشتیم کاش می دونستم قصه و رازت تو دست من بود دستای نازت آسمونو تو کوچه ها صدا می کردیم سکه های قلبمونو پیدا می کردیم
پاسخ : متن ترانه هاي شاه ماهي صداي ايران (گوگوش) بعد از تو البوم گوگوش 4 مرده دیگه در من خورشید شهر نگاهت چون تک درختی پیر نگاهم مونده به راهت دلم بهمه گفته که قهره با من دو چشمات بیهوده پژمرده قلبم مثل گل تو باغ دستات چرا نگفتی تو که دیگه دوستم نداری می خوای تو گلدون قلب من خنجر بکاری تو آینه چشمام هنوزم عکس تو پیداست از بس که هر روز هی گریه کردم اشکام یه دریاست بی تو می میرم من یه روزی تو شهر غربت می رم دوباره از شهر تو من با قلبی پر از محنت دیگه بعد از تو چون همیشه من دلم یه گل آتیشه اما یادت از دل هرگز جدا نمیشه دیگه بعد از تو چون همیشه من دلم یه گل آتیشه اما یادت از دل هرگز جدا نمیشه
پاسخ : متن ترانه هاي شاه ماهي صداي ايران (گوگوش) نامه هایم را بده البوم گوگوش 4 نامه هایم را بده جای پای اشک هایم را بده ،نامه هایم قصه های غصه هایم را بده آنچه باید من بفهمم این زمان فهمیده ام در دل خود من به عشق پوچ تو خندیده ام نامه هایم رابده جای پای اشک هایم را بده من غروب عشق خود را در نگاهت دیده ام من بنای آرزو ها را ز هم پاشیده ام آنچه باید من بفهمم این زمان فهمیده ام در دل خود من به عشق پوچ تو خندیده ام
پاسخ : متن ترانه هاي شاه ماهي صداي ايران (گوگوش) کمکم کن(دریایی) البوم گوگوش 2 کمکم کن کمکم کن نذار اینجا بمونم تا بپوسم کمکم کن کمکم کن نذار اینجا لب مرگو ببوسم کمکم کن کمکم کن عشق نفرینی بی پروایی می خواد ماهی چشمه ی کهنه هوای تازه ی دریایی می خواد دل من دریاییه چشمه زندونه برام چکه چکه های آب مرثیه خونه برام تو رگام به جای خون شعر سرخه رفتنه تن به موندن نمی دم موندنم مرگ منه عاشقم مثل مسافر عاشقم عاشق رسیدن به انتها عاشق بوی غریبانه ی کوچ تو سپیده ی غریب جاده ها من پر از وسوسه های رفتنم رفتن و رسیدن و تازه شدن توی یک سپیده ی طوسی سرد مسخ یک عشق پر آوازه شدن کمکم کن کمکم کن نذار این گمشده از پا در بیاد کمکم کن کمکم کن خرمن رخوت من شعله می خواد کمکم کن کمکم کن من و تو باید به فردا برسیم چشمه کوچیکه برامون ما باید بریم به دریا برسیم دل ما دریاییه چشمه زندونمونه چکه چکه های آب مرثیه خونمونه تو رگ بودن ما شعر سرخه رفتنه کمکم کن که دیگه وقت راهی شدنه